Βασικα εγω οπου εκανα register εβαζα νικ αναλογα με το τι ανιμε εβλεπα τη δεδομενη περιοδο απο games μεχρι sites δλδ ηξεραν ολοι με τι ασχολουμουν το καιρο απο το nick μου :P
οποτε καποια στιγμη μετα απο ενα φορματ (η αγαπη μου :P οταν εχει κατι το πισι το κανω φορματ ουτε να ψαχνομαι ουτε τιποτα :P) ετσι λοιπον μετα το φορματ συνειδητοποιω οτι εμπαινα στα site μονο και μονο επειδη το remember me ηταν επιλεγμενο και αναγκαστηκα να κανω register ξανα σε 809097659876 σαητ ετσι εβαλα κατι απλο
το ονομα του μπατζανακι του μπακαλη του χασαπη που ειναι ξαδερφος της θειας του περιπτερα που πουλαει τσιγαρα σε εναν απο τους προμηθετες απο τους οποιους αγοραζει υλικα για να φτιαχνει επιπλα ο πατερας μου..... καλα καλα το σκοτωσα απο το ονομα μου τελως παντων και σαν user name στα παιχνιδια εβαζα yagami raitoh αλλα ολοι με φωναζαν Yami γιατι βαριωντουσαν οι τεμπεληδες να γραψουν yagami :P μετα καποιος μου ειπε οτι yagami σημαινει darkness και σε συνδιασμο με το light απο το DN μου εκανε κλικ το "Σκοτεινο Φως" φαινετε πολυ φιλοσοφημενο ετσι το κρατησα (μια φορα μαλιστα καποιος εξυπνακιας μου ειπε urusai aho σε ενα bg πιστευοντας οτι απλα το ειχα παρει απο καπου χωρις να εχω σχεση με ανιμε κτλ και του ειπα κι εγω ενα baaaaaka και τον εβαλα στη θεση του lol :P)
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P