Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Πως προεκυψε το ψευδωνυμο σας; Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 17, 2007 10:00 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvendui είναι ένα όνομα ενός βασιλιά από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διαβάστε για να μάθετε.... Razz Razz Razz

Το πρώτο μου Nickname ήταν samalis (no comment). Μάλιστα στο Πανεπιστήμιο είμαι έτσι δηλωμένος....μακελειό....!!!

Α και ένα φεγγάρι κυκλοφορούσα στο CS ως Nelson Mandela (Jesus....ευτυχώς άλλαξα Nickname....)

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 17, 2007 10:03 pm
Τίτλος:

S, το αρχικο του ονοματος μου... γνωστος και ως "Σουγιας", "Μπουκας", "Πεταλουδας", "Μαχαιροβγάλτης", "Γκασμας" κλπ κλπ...
Αλλου nightwing, απο το ομώνυμο τραγούδι των Black Sabbath.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 07 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 12:40 pm
Τίτλος:

Metaksi mas panta...mou to bgalan oi filoi mou otan kaname graffiti giati opote mas tin epeute i astinomia ginomoun kapnos se deuterolepta...e aplisiastos apo dw spinti gonzales apo kei petagete i frasi re m_____a eisai poli aprositos telika...e kai bgike etsi i nea tagkia...Sakentelis prwtoemfanistika kiriws se CS Dota alla nick einia oti sxetizetai me skotadi...Skotadismos Darkerebos-erevos-ghost...sto wow epeidi exw gnome...e ton ebgala Stoumpo...auto itan akiro..

Ένταξη: 21 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 1:35 pm
Τίτλος:

Το δικό μου βγήκε απο το D&D που έπαιζα παλαιότερα και είναι απο έναν sorcerer(6)-mindbender(3)-Shadow adept(9) που είχα δημιουργήσει (ο καλύτερος χαρακτήρας μου και ο μόνος που δεν μου πέθανε)

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 2:02 pm
Τίτλος:

BlackHeart είναι το όνομα του μενταγιόν μου που κρέμεται στο λαιμό μου απο το 1996... Αγορασμένο απο το Planet Rock, στα εξάρχεια... Όλοι μου οι χαρακτήρες, AD&D, BF2142, F.E.A.R κτλ, κτλ. εχουν το ιδιο username. Επίσης μπορείτε να με βρείτε και σαν tomwithoutjerry big smile :P
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 2:27 pm
Τίτλος:

Μόλις ανακάλυψα το forum ήθελα να βρω ένα nickname σχετικό με anime.Mετά από αρκετή ώρα σκέψης μου ήρθε η έμπνευση Rolling Eyes .Και έτσι έγινε το Animenac=anime+maniac... Whistling

@Arvendui : Κανονικά το όνομα του βασιλιά είναι Arvedui χωρίς n Razz

Ένταξη: 10 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 6:46 pm
Τίτλος:

Το δικο μου το εβγαλα καθος επαιζα Final Fantasy 10 και ( οποιος γνωριζει θα ξερει το summon Yochimbo και την επιθεση Zanmato, που ειναι θανατηφορα δηλαδη δεν δειχνει damage απλα σκωτονει )
και ενας φιλος που ηταν εκει μου ειπε " Μετα απο εσενα το χαος " και επειδη το χαος ηταν ξερο εβαλα και ενα εβαλα και ενα Neo( το εκλεψα απο το ομονημο χαρακτηρα της ταινιας matrix )
Neo+chaos=Neochaos

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 19, 2007 7:08 pm
Τίτλος:

Α ρε gpower2 τι μου θύμησες τώρα με τα χρόνια εκείνα;
Ας πω κι εγώ την δική μου ιστορία χωρίς να βγω Off Topic.

Στις 10 Ιανουαρίου του 1997 έγινα συνδρομητής του Internet για πρώτη φορά μέσω της Compulink (486 DX2/80Mhz - 12MB RAM - 1MB VRAM - Modem 28.8kbps). Σαν username είχα διαλέξει general (εκ του στρατηγός) αλλά επειδή ήταν ήδη κατοχυρωμένο αλλού μου το έκαναν general1. Όταν λοιπόν πρωτομπήκα στο IRC (DALnet IRC Network) στις 18 Απριλίου 1997 (Παρασκευή πριν την έναρξη των διακοπών του Πάσχα - Γ γυμνασίου πήγαινα τότε) είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι το IRC Nickname έπρεπε να ταυτίζεται με το e-mail userid (καλά, μιλάμε τελείως χαζή σκέψη). Τέλος πάντων εκ τότε και μέχρι σήμερα στο IRC χρησιμοποιώ το nickname general1. Την ίδια κιόλας χρονιά λόγω αλλαγών των παροχέων έπρεπε να βρούμε μια σταθερή διεύθυνση e-mail. Έτσι ξεκίνησα account στο usa.net (εκτός από hotmail φυσικά). Ένας από τους κολλητούς μου που είχε στην ίδια υπηρεσία account έβαλε το αρχικό του μικρού ονόματος και το επίθετο. Έτσι κι εγώ το έκανα gpanos το g από το Γιώργος.
Έτσι έχω 3 nicknames:
1) Στην πραγματική ζωή: Ψηλός (λόγω ύψους)
2) IRC : GeNeRaL1 (όπως εξήγησα παραπάνω)
3) Λοιπές υπηρεσίες: gpanos (όπου δεν μου το έχει φάει κάποιος συνονόματος).

Το τελευταίο τείνει να καθιερωθεί και στην καθημερινή ζωή πλέον.
big smile big smile big smile

Ένταξη: 25 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 23, 2007 4:45 am
Τίτλος:

Βασικα εγω οπου εκανα register εβαζα νικ αναλογα με το τι ανιμε εβλεπα τη δεδομενη περιοδο απο games μεχρι sites δλδ ηξεραν ολοι με τι ασχολουμουν το καιρο απο το nick μου :P

οποτε καποια στιγμη μετα απο ενα φορματ (η αγαπη μου :P οταν εχει κατι το πισι το κανω φορματ ουτε να ψαχνομαι ουτε τιποτα :P) ετσι λοιπον μετα το φορματ συνειδητοποιω οτι εμπαινα στα site μονο και μονο επειδη το remember me ηταν επιλεγμενο και αναγκαστηκα να κανω register ξανα σε 809097659876 σαητ ετσι εβαλα κατι απλο

το ονομα του μπατζανακι του μπακαλη του χασαπη που ειναι ξαδερφος της θειας του περιπτερα που πουλαει τσιγαρα σε εναν απο τους προμηθετες απο τους οποιους αγοραζει υλικα για να φτιαχνει επιπλα ο πατερας μου..... καλα καλα το σκοτωσα απο το ονομα μου τελως παντων και σαν user name στα παιχνιδια εβαζα yagami raitoh αλλα ολοι με φωναζαν Yami γιατι βαριωντουσαν οι τεμπεληδες να γραψουν yagami :P μετα καποιος μου ειπε οτι yagami σημαινει darkness και σε συνδιασμο με το light απο το DN μου εκανε κλικ το "Σκοτεινο Φως" φαινετε πολυ φιλοσοφημενο ετσι το κρατησα (μια φορα μαλιστα καποιος εξυπνακιας μου ειπε urusai aho σε ενα bg πιστευοντας οτι απλα το ειχα παρει απο καπου χωρις να εχω σχεση με ανιμε κτλ και του ειπα κι εγω ενα baaaaaka και τον εβαλα στη θεση του lol :P)

Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 14 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 29, 2007 10:27 am
Τίτλος:

Ως φίλος των Rpg (στην ελληνιστί παιχνιδιών ρόλων) έφτιαξα ένα χαρακτήρα για το Elder scrolls 4 Oblivion εν ονόματι Dracus... Αν και μπορω να πω οτι αυτο τον καιρό ασχολουμε περισσοτερο με το να μαθαίνω νεα απο των χωρο των ανιμέ - μάνγκα (οχι μάγκα μου δεν λεω εσέναWhistling Razz) αντι απο το χώρο των παιχνδιών!?
(μια στριγκή λεπτή φωνή ακούγεται απο το βάθος) "Ψεύτη σε είδα που κοιταζες τις βιτρίνες τις προάλες" HaHa

Εχμ, αυτα λοιπόν.... Rolling Eyes
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας