Ήταν το πρώτο μου meeting και πέρασα πάρα πολύ καλά!!! Γνώρισα πολλά άτομα από το anime.gr, όχι όλους όμως. Έχει κλείσει ο λαιμός από το πολύ μπλαμπλα... Σπάσαμε και 4 ποτήρια! Μια χαρά περάσαμε...
Να ευχαριστήσω και από εδώ όσα παιδιά μας τιμήσαν με την παρουσία τους... ελπίζω να περάσατε καλά και να σας ξαναδούμε είτε σε καμία συνάντηση, είτε και στις προβολές...
και για όσους δεν κατάλαβαν είμαι ο (α)ψηλός που σας έπρηζε να κάθίσετε και μετά σας πήρε και τα χρήματα...
Ένταξη: 26 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 29, 2007 11:59 am
Τίτλος:
Φυσικά και σε θυμάμαι φιλε μου -το ίδιο και η τσέπη μου -
Και όσο για τις προβολές να είσαι σίγουρος ότι θα τις τιμήσουμε . _________________
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 29, 2007 5:08 pm
Τίτλος:
Για όσους ενδιαφέρονται ανέβασα στην gallery του anime.gr τις φωτογραφίες που τράβηξα.
Εναλλακτικά μπορείτε να τις δείτε και στο post που ανακοίνωσα ότι τις ανέβασα πατώντας το spoiler button. http://www.anime.gr/forums/off-topic/2920-anime-gr-meeting-athens-14.html#post95960 _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Το ξέρω ότι έχω βάλει να εμφανίζονται περισσότερα μηνύματα σε κάθε σελίδα αλλά έδωσα το permalink του post μου νομίζοντας ότι θα κατευθύνει ακριβώς στο μήνυμά μου.Δεν ισχύει; _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας