Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2005 8:47 pm
Τίτλος:
|
|
|
_GaARa_ έγραψε:
|
ουτε εγω μπορω να την δώ :P
|
Τώρα τη βλέπετε; :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Σεπ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 17, 2005 3:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
AlSom έγραψε:
|
Όχι ρε συ, τι να παρεξηγηθώ........Contest κάνουμε; Εγώ ένα cover έβγαλα για όποιον θέλει και δεν ξέρει χρήση photoshop. Ούτως ή άλλως, εγώ δεν χρησιμοποιώ covers....Μόνο (αν θες) δυο συμβουλές: Μην κάνεις κάτι στα γρήγορα, γιατί ΠΑΝΤΑ θα βολεύεσαι με αυτό και θα το παρατάς, και ψάξε για photoshop tutorials, να πάρεις κι άλλες ιδέες για τα "κόλπα" που μπορείς να κάνεις...Πχ borders κλπ... Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, και όπως ζητήσατε θα κάνω και για τα άλλα projects (Έχετε κανένα καλό site με εικόνες Plawres Sanshiro; Δεν βρίσκω πουθενά!!!!!!!)
|
A min anysixeis kano kalytera pragmata otan exo xrono, afto to ekana mesa se 5 lepta eno eixa dialeima stin douleia mou, etsi mou tin vidose kai to ekana, xoris kanena logo sygkekrimeno.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 18, 2005 1:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Dio έγραψε:
|
A min anysixeis kano kalytera pragmata otan exo xrono, afto to ekana mesa se 5 lepta eno eixa dialeima stin douleia mou, etsi mou tin vidose kai to ekana, xoris kanena logo sygkekrimeno.
|
Ναι ρε συ, απλά έκανα κάποιες παρατηρήσεις (περισσότερο υποδείξεις) που ίσως δεν έπρεπε να κάνω... Απλά επειδή δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας, κι εγώ δεν έλαβα βοήθεια από κανένα, είπα να πω μερικά tips...Anyway!
@xdanger: Naruto cover θα κάνω, αλλά όταν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; :wallhit:  ) αναλάβουμε το naruto σαν fansub. Οπότε έχεις το λόγο μου, όταν με το καλό ξεκινήσει (αν και όποτε με τη βοήθεια του Θεού τςης Παναγίας, και των λοιπών αγίων μεγάλη η χάρη τους) θα υπάρχουν αμέτρητα covers για naruto......!! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|