Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Elfen Lied

Errors Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sat Feb 04, 2006 4:22 pm
Post subject:
Reply with quote

το παρατηρησα και εγω αυτο για τον ηχο. επισης παρατηρησα οτι στους τιτλους τελους ενω το καραοκε παιζει κανονικα επανω, κατω δεν υπαρχει μεταφραση. ετσι ειναι το σωστο ή ξεχαστηκε. οπως και να 'χει συγχαρητηρια.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Fri Apr 07, 2006 1:56 pm
Post subject:
Reply with quote

Να ρωτήσω κάτι και εγώ τώρα. Το επεισόδειο 10 έχει διορθωθεί ? Από ότι βλέπω στον Tracker τα επεισόδεια 9 και 11 είναι σε V2. To 10 όμως που έχω εδώ και λίγο καιρό δεν έχει τους υπότιτλους. Αν το κατεβάσω πάλι θα είναι και αυτό διορθωμένο και ας μην αναγράφεται ως V2?

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι τα 4 πρώτα επεισόδεια και το OVA είναι στο κανονικό Widescreen 16:9. Τα υπόλοιπα όμως είναι 4:3. Κάπου χάνουν έτσι αυτά τα επεισόδεια (Χάνεται μεγάλο μέρος της εικόνας από αριστερά και δεξιά) . Γιατί δεν τα συνεχίσατε όπως τα πρώτα ?

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Fri Apr 07, 2006 3:19 pm
Post subject:
Reply with quote

Phantom Duck wrote:
Να ρωτήσω κάτι και εγώ τώρα. Το επεισόδειο 10 έχει διορθωθεί ? Από ότι βλέπω στον Tracker τα επεισόδεια 9 και 11 είναι σε V2. To 10 όμως που έχω εδώ και λίγο καιρό δεν έχει τους υπότιτλους. Αν το κατεβάσω πάλι θα είναι και αυτό διορθωμένο και ας μην αναγράφεται ως V2?

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι τα 4 πρώτα επεισόδεια και το OVA είναι στο κανονικό Widescreen 16:9. Τα υπόλοιπα όμως είναι 4:3. Κάπου χάνουν έτσι αυτά τα επεισόδεια (Χάνεται μεγάλο μέρος της εικόνας από αριστερά και δεξιά) . Γιατί δεν τα συνεχίσατε όπως τα πρώτα ?

Τα πρωτα 4 ηταν απο τα αυθεντικα dvd. Τα υπολοιπα ητανε απο raws.(tv rips δηλαδη)
Για το 10 αποσο θυμαμαι ειχαμε κανει την διορθωση και το καναμε.
Πρεπει να ειναι οκ.
Ninja για ριξε μια ματια σε παρακαλω και πες αν ειναι το v2 η οχι. Αν οχι, τοτε το κανουμε και αυτο, μιας και εχπουμε ετοιμους τους υποτιτλους, ομως για το raw δεν ξερω αν μπορεις να το ξαναβρεις.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Elfen Lied All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum