Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Αναβάθμιση! Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 9:48 pm
Post subject:
Reply with quote

Μα το θέμα δεν είναι να τον "δέσουμε" τον γάιδαρο μας ή να κάνουμε καψώνι σε όσους θέλουν να δουν τα anime Twisted Evil

άμα γίνει privet ο tracker δεν σημαίνει οτι κρατάμε τά anime για τους λίγους και εκλεκτούς

δεν είναι ούτε πολύς ο κόπος για να κάνει κανείς register ούτε για να κρατάει το ratio του πάνω απο το 1,το οποίο αποτελεί και την ουσία του ζητήματος.

Τη στιγμή που υπάρχουν τρία thread οπου γίνεται έκκληση για seeding υπάρχει πρόβλημα! Sad

Αν κάποιος δεν χρειάζεται να ανταποδίδει αυτο που παίρνει >>>ΔΩΡΕΑΝ<<<(το τονίζω αυτο αν και θα μου πείτε οτι δεν τίθεται θέμα ,αλλά υπάρχει και φιλότιμο)
τοτε γιατί να κάνει seed?? RTFM

Post Posted: Wed Nov 22, 2006 2:40 am
Post subject:
Reply with quote

Elrik99 wrote:
Μα το θέμα δεν είναι να τον "δέσουμε" τον γάιδαρο μας ή να κάνουμε καψώνι σε όσους θέλουν να δουν τα anime Twisted Evil

άμα γίνει privet ο tracker δεν σημαίνει οτι κρατάμε τά anime για τους λίγους και εκλεκτούς

δεν είναι ούτε πολύς ο κόπος για να κάνει κανείς register ούτε για να κρατάει το ratio του πάνω απο το 1,το οποίο αποτελεί και την ουσία του ζητήματος.

Τη στιγμή που υπάρχουν τρία thread οπου γίνεται έκκληση για seeding υπάρχει πρόβλημα! Sad

Αν κάποιος δεν χρειάζεται να ανταποδίδει αυτο που παίρνει >>>ΔΩΡΕΑΝ<<<(το τονίζω αυτο αν και θα μου πείτε οτι δεν τίθεται θέμα ,αλλά υπάρχει και φιλότιμο)
τοτε γιατί να κάνει seed??
RTFM

Πιστευω οτι η παροιμια "Και ο αγιος φοβερα θελει" ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση. Αμα ισχυσει "κανονικα" ο κανονας του Ratio 1.00 ολοι αυτοι που ακουν seed και αλλαζουν πεζοδρομιο, θα αναγκαστουν (πιθανοτατα) να seed-αρουν βοηθοντας ετσι στο share σου site. Ηταν σωστο κατα την γνωμη μου που ο/οι Admin δεν "τηρησαν" αυτον τον κανονα στην αρχη, βλεποντας ετσι αν καποιοι θα φιλοτιμηθουν (ας το πουμε ετσι) να ανταποδωσουν την χαρη προς ολα τα παιδια που δουλεψαν σκληρα για τον υποτιτλισμο/encoding/seeding κτλ των αγαπημενων τους σειρων/επισοδειων, αλλα οπως φαινεται πολλοι χρηστες δεν το κανουν... Γι'αυτο πρεπει (κατα την γνωμη μου) να ισχυσουν ποιο αυστηρα μετρα...

Post Posted: Wed Nov 22, 2006 2:03 pm
Post subject:
Reply with quote

RazorFoot wrote:

Πιστευω οτι η παροιμια "Και ο αγιος φοβερα θελει" ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση. Αμα ισχυσει "κανονικα" ο κανονας του Ratio 1.00 ολοι αυτοι που ακουν seed και αλλαζουν πεζοδρομιο, θα αναγκαστουν (πιθανοτατα) να seed-αρουν βοηθοντας ετσι στο share σου site.

Κι εγω πιστευω πως η παροιμια ειναι ευστοχη.Θα ηταν πολυ καλο να γινει ο tracker prive.Γιατι τωρα που ειναι ημι-prive το χρονικο περιθωριο δεν υπαρχει αφου μπορει ο καθενας μ'ενα force start να ξεκινησει αμεσως χωρις να περιμενει καθολου.

.:: Gungrave Released By AC ::.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed Nov 22, 2006 2:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Πες τα σοκολλατε =p ι μονη λυση για ενα νεο μελλον στον τρακερ μας ειναι η πριβεδοποιηση! Thumbs UP υπαρχει καλυτερος τρακερ κ τον θε-λου-μεεεεε clapping Laughing Clapping
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Nov 22, 2006 2:43 pm
Post subject:
Reply with quote

oc3an wrote:
Πες τα σοκολλατε =p ι μονη λυση για ενα νεο μελλον στον τρακερ μας ειναι η πριβεδοποιηση! Thumbs UP υπαρχει καλυτερος τρακερ κ τον θε-λου-μεεεεε clapping Laughing Clapping

Respekt Respekt

.:: Gungrave Released By AC ::.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Nov 26, 2006 9:48 pm
Post subject:
Reply with quote

tolisdrama wrote:
ναι αλλά πιο το όφελος να κάνει καποιος κωδικό μονό και μονό για να κατεβάσει. απλά για να λεμέ ότι έχουμε πολλα μελή?

Φίλε tolisdrama ο Tracker θα πρέπει να γίνει Prive
α. για να μπορούμε όλοι να κατεβάζουμε και να στέλνουμε ακόμα και οι πρωτάρηδες με το προτόκολο BitTorrent να μην περιμένουν 24 ώρες να κατεβάσουν αλλά και αν κατεβάσουν και στείλουν πίσω να μην ψάχνουν το ποσοστό συμμετοχής τους και να μην κάνουν 100 post με θέμα κατέβασα αλλά τι έγινε το ratio ?
b. είσαι λάθος με τον όρο να λέμε ότι έχουμε περισσότερα μέλη και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος διαχωρισμός δηλαδή άλλο το Forum και άλλο o Tracker παλιά ήταν έτσι αν θυμάμαι καλά τώρα δεν ξέρω γιατί είναι ένα.

Δεν νομίζω να τέθηκε πότε τέτοιο θέμα και να σου πω και κάτι ; εμένα με χαλάει που υπάρχουν Χ χρήστες στο Forum και το 1/5 από αυτούς μιλάνε στο Forum! το άλλο δεν μιλάει μάλλον μόνο για τον Tracker γράφτηκε η για να πει οτι γράφτηκε ( δεν νοιάζει κανέναν η γνώμη μου αλλά είναι η γνώμη μου :P) όπως επίσης με χαλάει η μπάρα με το ποσοστό συμμετοχής μέσα στο Forum μπορούσε να ήταν κάπου άλλου Razz πάλι άσχετο! νομίζω ότι ο Prive Tracker θα ήταν κάτι θετικό και όχι κάτι αρνητικό!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Post Posted: Sun Nov 26, 2006 11:21 pm
Post subject:
Reply with quote

Δεν ξέρω αν αυτό που θα προτείνω ειναι λιγο υπερβολικό
(μιας και άλλοι έχουν δουλέψει για αυτό το σύνολο που λέγεται animeclipse και εγω απλά απολαμβάνω τους καρπούς των κόπων τους)Rolling Eyes
αλλά ισως θα έπρεπε να γίνει ψηφοφορία σχετικά με το ζήτημα
βέβαια αυτό αποτελεί απλά μια προσωπική μου πρόταση Whistling
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum