υ.γ. γιατι το κανει παντα αυτο το bleach?? γιατι παντα οταν κερδιζει ο ιτσι το παει και καλα οτι ηταν σαν να ηθελε χασει ο αντιπαλος?? μα σε καθε αντιπαλο αυτο το πραγμα θα γινεται??
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 26, 2011 3:36 pm
Τίτλος:
@Neo: Τα βλέπω τα τελευταία επεισόδια και μπορώ να πώ ότι μου φαίνονται αρκετά καλά....μάλλον επειδή δεν είναι εξολοκλήρου γύρω απο τον Ichigo αλλά μπερδεύοντε κι άλλοι χαρακτήρες και επίσης είναι και κάπως σαν την συνέχεια του τελευταίου ark. _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 22, 2011 11:55 am
Τίτλος:
Θα ζητήσω τώρα κάτι και όποιος τυχόν το ξέρει ή έχει όρεξη να βοηθήσει έχει καλώς:
Θα ήθελα τα "κανονικά" επεισόδια (no fillers) μετά και το 227.
Ίσως τα πιάσω να τα δω. Έτσι. Για την αλλαγή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Εμενα παντως αυτο το Filler Arc και το Zanapkuto Arc με αρεσουν. Τα μονα Fillers που ομολογω πως δεν καθησα να δω ηταν αυτα των Bounto...
Των Bounto προσωπικά μου άρεσε...
Και το Zanapkuto δεν ήταν άσχημο αλλά ήταν σε ένα σημείο σπαστικό...
Το χειρότερο πάντως ήταν εκείνο με την πριγκίπισσα-σιχάθηκα τα fillers... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Αν και με κούρασε το συγκεκριμένο ομολογώ πως είχε αρκετά συγκινητικό τέλος... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας