Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 11:34 am
Τίτλος: Πρόγραμμα για Download από youtube
Θέλω να κατεβάσω AMV από το youtube και ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κατεβάζει τα βιντεο στην καλύτερη ανάλυση και ποιότητα!Είχα το Internet Download Manager αλλά όποτε το είχα περάσει μετά από λίγο παρατηρούσα ότι μου έκανε πρόβλημα{αργοπορούσε τον Internet Explorer κ.α.),είχα και το Ashampoo Clip Finder HD αλλά δεν βοηθούσε και πολύ και δεν έβρισκε τίποτα στο youtube! Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Εγω το Free Studio. Ειναι εντελως free και προσφερει παρα πολλα πραγματα εκτος απο downloading βιντεο.
Οι ποιοτητες που δινει ως αποδοση ειναι πολυ καλες.
kingmob δεν μπορώ να μην πω ότι μ'αρεσε το τι διαλέγεις να κατεβάσεις από ότι είδα στο σποιλερ!!!
μια φορα καμμενος, παντα καμμενος..
Και γιατί να κατεβάσεις κάποιο <Πρίγραμμα> ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο add-on του mozilla ( εάν δεν τον χρησιμοποιείς κακό του κεφαλιού σου ).
Εγώ έχω το easy youtube video downloader που κατεβάζει σε ότι ποιότητα θες (flv ή mp4, από 240p εώς 1080p), με καλές ταχύτητες, χωρίς άλλα site στη μέση, χωρίς διαφημίσεις και αν θες μόνο τον ήχο σε mp3.
Ά, και εδώ αν έχεις mozilla
Και γιατί να κατεβάσεις κάποιο <Πρίγραμμα> ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο add-on του mozilla ( εάν δεν τον χρησιμοποιείς κακό του κεφαλιού σου ).
Εγώ έχω το easy youtube video downloader που κατεβάζει σε ότι ποιότητα θες (flv ή mp4, από 240p εώς 1080p), με καλές ταχύτητες, χωρίς άλλα site στη μέση, χωρίς διαφημίσεις και αν θες μόνο τον ήχο σε mp3.
Ά, και εδώ αν έχεις mozilla
απλα εγω χρησιμοποιω το προγραμμα για τα παντα (γιατι εχει τα παντα) και ειναι κι αυτο μεσα.
Παντως δε ξερω αν το addon δινει τοσες επιλογες ποιοτητας κτλ, οσες δινουν τα προγραμματα. _________________
Τα add-ons του mozilla για download μουσικής & video παρέχουν πάρα πολλές επιλογές ποιότητας και format και επιπλέον αν θες και download manager ρίχνεις και το Cryptload που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τελείωσες...
Καλή πάντως πρόταση hamenos! Τελικά όσο και αν χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα άμα δεν το ψάξεις δεν μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα!Και να φανταστείς όταν έβαζα τα Add-ons πρέπει να το είχα είδα αλλά τότε δεν έδωσα βάση! Θα το τσεκάρω και ευχαριστώ!!!
Πάντως το Free studio που πρότεινε ο Kagestrife είναι βολικό και ελαφρύ, μια χαρά κάνει τη δουλεία του και όπως είπε και ο ίδιος έχει και άλλες δυνατότητες εντελώς διαφορετικές από το κατέβασμα και αντί για να έχεις άλλα τόσα προγράμματα έχεις αυτό. Οπότε αξίζει το κόπο!
Το Jdownloader που είπε ο kingmob, το ήξερα κυρίως για το κατέβασμα από λινκς που ήταν κωδικοποιημένα σε ένα αρχείο, και τώρα ξέρω ότι δουλεύει μια χαρά και για κατέβασμα από youtube .
Όπως και να χει ευχαριστώ παιδιά!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας