Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 15 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 29, 2005 2:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε, karatsos, μπορείς να φτιάξεις και άλλα σε παρακαλώ αν μπορείς; Σε ευχαριστούμε!  _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 30, 2005 11:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
Left64Vegeta έγραψε:
|
Giati omws exei panw ta panta sta Iapwnika, exei Barcode kai leei "DVD Video"? Kai to kyriotero: Giati exei toso xamili poiotita? Mipws to katebases apo kapou?
|
Left64Vegeta, o karatsos λέει ότι το έφτιαξε μόνος του. Πάντως εγώ το εκτύπωσα και το πέρασα σε θήκη μια χαρά μου φαίνεται! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 31, 2005 10:47 am
Τίτλος:
|
|
|
karatsos έγραψε:
|
adelfia mou!!!! otan lew oti to efiaksa den nomizw na pistevete oti to zwgrafisa kiolas!!! apla psaxnw na vrw sto net tis kalyteres se analysh kai megalyteres pic apo ta sygekrimena anime kai meta dialegw aftes pou mou aresoun pio poly kai kanw as to poume mia synthesh kai fiaxnw ena cover se diastaseis dvd thikhs.....apo jumaru oso kai an fainete periergo den kykloforoun kai polla....kai odos to sygekrimeno aplos to <> gia an geinei gia dvd! an vrw omws kati kalhtero tha sinthesw kainourio kai tha to postarw edw!!!!
|
Ναι, karatsos, και εγώ αυτό εννοούσα! Αλλοίμονο να το ζωγράφιζες κιόλας!!! Πάντως ότι "φτιάχνεις" πόσταρέ αν μπορείς σε παρακαλώ!!! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Σεπ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 07, 2005 5:19 pm
Τίτλος: Eleos
|
|
|
Eleos me ta tis vlakeies pou akouw!!!
AKou to Eftiaxa!
Egw ehw ola ta covers apo iapwnika Dvd tou plawres opois ta thelei mail me!!!!!
Mhn prospathite na kanete tous exypnous me allwnwn ta prag  mata!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Ιούλ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 18, 2005 1:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά, όποιος έχει όλα τα εξώφυλλα σε DvD - Plawres SanShiro ας κάνει μια παλικαριά να μου τα στείλει με mail (csemis10@yahoo.com) ή ας δώσει κανένα σύνδεσμο που να μπορώ να τα κατεβάσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 18, 2005 12:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
1. Karatsos: Μπορείς να δώσεις link για είκόνες Plawres Sanshiro; Έφαγα το Net (μέχρι και στο google->εικόνες έψαξα!!!)
2.Εuphoria: Σίγουρα η επιθετική στάση δεν είναι ό,τι καλύτερο (ειδικά αν είναι το πρώτο post σε ένα forum). Αν έχεις παρατηρήσει, γίνεται μια προσπάθεια (βλέπε Elfen και Area88) να φτιάξουμε custom εξώφυλλα για τους animeClipse fans... Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα τα βάζεις στα DVD σου. Εγώ πχ δεν βάζω εξώφυλλα. Αφτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να "κράζω" αυτούς που βάζουν!! Anyway, αν θες σε παρακαλώ, στείλε μου τα Covers στο AlSom@freemail.gr
To whom it may concern: Ψάχνω εικόνες plawres για το COVER του ομώνυμου anime. Αν μπορείτε λίγη βοήθεια παρακαλώ. Α! Και κάποιος να μου πει υπεύθυνα, πόσα επεισόδια θα έχουμε σε κάθε DVD (και εννοώ animeClipse επεισόδια....)
Τηανχ _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|