Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Αναβάθμιση! Goto page 1, 2  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 11:28 am
Post subject: Αναβάθμιση!
Reply with quote

Λοιπόν η κοινότητα μεγαλώνει και το ευχαριστώ δεν είναι αυτό! Αυτό απλός είναι το αποτέλεσμα από τις προσπάθειες όλων των χρηστών που έχουν όρεξη για ανάπτυξη και εβιμερία στην κοινότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που ξεκίνησαν κάτι και αυτό το κάτι τώρα ονομάζετε AnimEclipse Hellenic Anime Fansubs Group.

Να ευχαριστήσω τα όλα τα παιδιά που στο κάλεσμα του Administrator/Referee για την δημιουργία Banner και Index image. Thumb 2 Up

Τώρα κάτι γενικό:
1ον. Θα πρέπει να γίνει ανανέωση στον τομέα Projects για ένα δυο διορθώσεις.
2ον. Πιστεύω ότι ο Tracker θα πρέπει να γίνει Prive.
3ον. Και το ποιο συμαντικό υπάρχει ένα Bug που θα πρέπει να διορθωθεί. Όταν κάποιος χρήστης κάνει Register τότε θα πρέπει να του πάει το email και να πατάει πάνω στην προώθηση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτά προς το παρόν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 11:49 am
Post subject: Re: Αναβάθμιση!
Reply with quote

Amidamaru wrote:

3ον. Και το ποιο συμαντικό υπάρχει ένα Bug που θα πρέπει να διορθωθεί. Όταν κάποιος χρήστης κάνει Register τότε θα πρέπει να του πάει το email και να πατάει πάνω στην προώθηση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτά προς το παρόν.

2. Συμφωνω απολυτα με τον prive tracker. Καιρος να υπαρξει μια μεγαλυτερη κοινοτητα. Αλλωστε δεν ειναι κ τπτ το φοβερο να κανει καποιος ενα register αν θελει μονο κ μονο να κατεβαζει.

3. Αυτο το παρατηρησα κ εγω, οτι δεν μου ζητηθηκε να κανω activation μεσω του email μου, πραγμα που γινεται στην πλειοψηφια των forums πλεον και βοηθαει πολυ κυριως στην ασφαλεια! Thumb 2 Up
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 11:56 am
Post subject: Re: Αναβάθμιση!
Reply with quote

Wabisuke wrote:
Amidamaru wrote:

Αυτά προς το παρόν.

2. Συμφωνω απολυτα με τον prive tracker. Καιρος να υπαρξει μια μεγαλυτερη κοινοτητα. Αλλωστε δεν ειναι κ τπτ το φοβερο να κανει καποιος ενα register αν θελει μονο κ μονο να κατεβαζει.

3. Αυτο το παρατηρησα κ εγω, οτι δεν μου ζητηθηκε να κανω activation μεσω του email μου, πραγμα που γινεται στην πλειοψηφια των forums πλεον και βοηθαει πολυ κυριως στην ασφαλεια! Thumb 2 Up

Φαντάσου ένας ηλίθιος -Spyware- που τον κάνουν Ban και γράφει φανταστηκά και ανύπαρκα email και να κάνει activation και να μπαίνει και να μας πρίζει!

Ο Prive Tracker είναι καλό να γίνει! και όποιος δεν θέλει να κατεβάσει τίποτα απλός να μιλάει στο forum θα μπορεί να το κάνει γιατί όταν το ratio είναι = 0 δεν βγαίνουν μηνύματα από τον Tracker ότι υπάρχει χαμηλό Ratio.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 11:59 am
Post subject:
Reply with quote

Βασικα τωρα μπορεις να κανεις οσα accounts θες με διαφορετικα e-mail? HaHa
Back to top

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 12:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Wabisuke wrote:

Αυτο θα μπορεις να το κανεις και χωρις να υπαρχει το σχετικο link.
Τωρα για το θεμα αυτο ειναι καθαρα ο προγραμματισμος της phpBB που εχει αρχικα φτιαξει τον κωδικα του forum.

.:: Gungrave Released By AC ::.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 12:18 pm
Post subject:
Reply with quote

Wabisuke wrote:

έχεις 3 email και κάνεις 3 διαφορετικούς λογαριασμούς ( που απαγορέυετε αυτό ).

Λοιπόν, το θέμα με την επιβεβαίωση είναι σημαντικό γιατί αν κάποιος έχει ένα email και φάει Ban τότε θα πρέπει να κάνει και άλλο email για να ξαναγραφτεί.

Τώρα αν είχε στατική ΙΡ ο χρήστης θα γίνοταν όλα τα πράγματα ποιο άσφαλη και θα ήμαστε εντάξει.
Back to top

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 8:57 pm
Post subject:
Reply with quote

Είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος admin εαν κάποιος έχει πάνω από ένα account στο forum.

Νομίζω ότι στο άμεσο μέλλον θα σταλεί και warning στους users που έχουν πάνω από ένα account και μετά θα διαγραφούν τα accounts.

Last edited by deliopoulos on Thu Sep 21, 2006 9:37 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Thu Sep 21, 2006 9:30 pm
Post subject:
Reply with quote

Κι εγώ είμαι υπέρ του prive tracker! Thumbs UP

Post Posted: Fri Sep 22, 2006 12:13 am
Post subject: phpbb problemos
Reply with quote

re paides kati den paei kala me to forum apose...
pao pros piso allazo topics klino xanaanoigo kai xanei sinnexia to login mou kai olo mou spaei ta nevra na zita login!!!!!

moipos ftiaxnoun kati stin database oi administrators?

pantos gia to prive kai to activation meso mail symfono ki ego apolytos Thumbs UP

(rixte kai mia matia sto post mou peri g-gundam an thelete ekane ena demo kai thelo tin gnomi sas an axizei na synnexiso metafraseis kai encoding....49episodes einai....)a re ti travate eseis me tis metafraseis kai ta synchronization tous Wink

Post Posted: Thu Oct 26, 2006 12:01 am
Post subject:
Reply with quote

Αν οταν μιλαμε για privet tracker εννοουμε και ελεγχο του ratio συμφωνωκαι εγω !
αλλα ισως θα επρεπε να γινει πρωτα κατι (απο ενημερωση ,εως επιλυση) για τα προβληματα που εχουν αναφερθει σχετικαμε την καταγραφη του ratio... Rolling Eyes Thumb 2 Up

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 8:25 am
Post subject:
Reply with quote

einai wraio na vlepeis to ratio to diko sou kai ton allwn na deis poso sinisfereis se sxesi me autous klp klp.. Cool Cool

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 12:13 pm
Post subject:
Reply with quote

δεν σύμφωνο με τον prive tracker. Το θέμα είναι ότι εμείς την δουλεια μας δεν την κάνουμε μονό για μας αλλά για όλο τον κόσμο. έτσι και αλλιώς έχουμε προτεραιότητα όταν βγαίνει καινούριο επεισόδιο.

και στα ξενα funsub που κατεβάζω δεν θέλει να κανείς login.
Back to top

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 12:27 pm
Post subject:
Reply with quote

tolisdrama wrote:
δεν σύμφωνο με τον prive tracker. Το θέμα είναι ότι εμείς την δουλεια μας δεν την κάνουμε μονό για μας αλλά για όλο τον κόσμο. έτσι και αλλιώς έχουμε προτεραιότητα όταν βγαίνει καινούριο επεισόδιο.

Εχεις ενα δικιο εδω. Αλλωστε η κατασταση εχει αρχισει να βελτιωνεται σε σχεση με παλιοτερα. το IRC ψηστε παιδες Wink εγω ειμαι μεσα σε οτιδηποτε. Τις προαλλες παρατηρησα ατομα που μπηκαν στο #AnimeClipse και ζητησαν !list ειναι κριμα να υπαρχει καναλι κ να μαστε 2-3 ατομα μεσα, και να μην υπαρχει κ τπτ για share απο κει. Whistling Οποιος ψηνει το θεμα IRC εγω ειμαι μεσα να το πιασουμε μαζι. Λιγο οφ τοπικ ειμαι βεβαια αλλα το πα Whistling Off Topic
Back to top

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 3:41 pm
Post subject:
Reply with quote

tolisdrama wrote:

Πληροφοριακά να αναφέρω πως οι AHQ και οι AnimeSupreme θέλουν Register για να κατεβάσεις Whistling Αυτά τα δύο groups μου ήρθαν πρόχειρα στο μυαλό

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Tue Nov 21, 2006 7:52 pm
Post subject:
Reply with quote

ναι αλλά πιο το όφελος να κάνει καποιος κωδικό μονό και μονό για να κατεβάσει. απλά για να λεμέ ότι έχουμε πολλα μελή?
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum