Posted: Thu Jan 01, 2009 2:19 pm
Post subject:
Λοιπον Πρωτα απο ολα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!! 8α η8ελα να σας πω οτι δεν μπορω να δο τους υποτιτλους στα επεισοδια.........
χρησιμοποιω Win Media Classic.. πριν ολα τα επεισοδια σε αυτον τον player τα εβλεπα! τωρα γτ δν μπορω εχει κανεις καμια ιδεα???
Δεν ξερω να σου απαντησω, γιατι πριν εβλεπες κανονικα με αυτον τον player, ενω τωρα δεν βλεπεις, αλλα μπορω σιγουρα να σου πω, οτι με CCCP θα βλεπεις τα παντα χωρις προβλημα.
Οδηγιες στο λινκ http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2158
Καλη χρονια. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Thu Jan 01, 2009 4:08 pm
Post subject:
Nadir wrote:
Δεν ξερω να σου απαντησω, γιατι πριν εβλεπες κανονικα με αυτον τον player, ενω τωρα δεν βλεπεις, αλλα μπορω σιγουρα να σου πω, οτι με CCCP θα βλεπεις τα παντα χωρις προβλημα.
Οδηγιες στο λινκ http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2158
Πρεπει να ξαναπώ ότι η δουλεία είναι τέλεια και έφτασα ως το τελευταιο επεισοδιο......Συνεχίζετε η σειρα να subbαρετε έτσι???????? _________________ www.onemanga.com/one_piece Διαβάστε το
Παιδια δεν ξερω πως παει η δουλεια σας αλλα τα επεισοδια ως τωρα ηταν λιγο πολυ γαματα και ως προς την πλοκη και ως προς τους subs. Ηθελα απλα να πω κατι ολιγον ασχετο...διαβασα οτι βγηκε νεο season Hajime No Ippo τις αρχες του 2009 και ειναι ongoing.Το ειδε κανεις ειναι τοσο καλο οσο και η πρωτη Season; _________________ Οne Piece Forever
Posted: Sat Apr 11, 2009 1:02 am
Post subject:
Mimo wrote:
Παιδια δεν ξερω πως παει η δουλεια σας αλλα τα επεισοδια ως τωρα ηταν λιγο πολυ γαματα και ως προς την πλοκη και ως προς τους subs. Ηθελα απλα να πω κατι ολιγον ασχετο...διαβασα οτι βγηκε νεο season Hajime No Ippo τις αρχες του 2009 και ειναι ongoing.Το ειδε κανεις ειναι τοσο καλο οσο και η πρωτη Season;
συνεχεια ειναι... οποτε οσο γαματο ειναι το ενα αλλο τοσο ειναι και το αλλο
ναι, τα σπαει η δευτερη season πολυ ασχημα _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum