Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Φεβ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 5:34 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzolis έγραψε:
431:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked w00t w00t w00t w00t Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed dizzy dizzy dizzy dizzy Vava

Αυτό... τίποτα άλλο...

Καντο επι 4....

Απλά μαμάει και δέρνει.Ουδέν σχόλιο, άπαντες με έχετε υπερκαλύψει, ότι και να πω είναι απλά περιττό. Και πάλι Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumbs UP Thumbs UP Thumbs UP Respekt Respekt Respekt Respekt Worthy Worthy Worthy Yahooooo Yahooooo Yahooooo Yahooooo Yahooooo clapping clapping clapping clapping
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 03 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 8:32 pm
Τίτλος:

I'm speechless...

Όσο για τη νέα τεχνική, κρίνοντας από το hand seal, πάει για Sage Tajuu Kage Bunshin....

P.S. Ξέρω ότι απαγορεύονται τα greeklish, αλλά όταν γράφεις σε 15 forums στο καπάκι ξεχνιέσαι καμιά φορά. I'm only human after all...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rasraziel στις Σαβ Ιαν 17, 2009 11:12 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 09 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 11:28 pm
Τίτλος:

rasraziel έγραψε:
I'm speechless...

Oso gia th nea texnikh, krinontas apo to hand seal, paei gia Sage Tajuu Kage Bunshin....

Έτσι φαίνεται.....φαντάσου να σκάσουν καμιά 40αρια naroutoi με rasen suriken ο καθένας..... Vava Vava Vava

Ε.ρε τουμπανο ο narutos ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!!

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 3:37 am
Τίτλος:

Το μόνο που έλειπε από τα 2 τελευταία chapter ήταν λίγη μουσικούλα σαν κι αυτή...

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 14 Φεβ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 12:55 pm
Τίτλος:

Ο -=S=- έγγραψε: Το μόνο που έλειπε από τα 2 τελευταία chapter ήταν λίγη μουσικούλα σαν κι αυτή...

Εγκρίνω και επαυξάνω για αυτήν την μουσική επιλογή Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 3:53 pm
Τίτλος:

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν κατάλαβα καλά το μανγκα του Naruto τελείωσε;Εγώ είχα ακούσει πως θα συνεχιζόταν για πολύ ακόμα... Shocked

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 3:58 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο Pain δεν είναι full power, καθώς μόλις τελείωσε μια μεγάλη μάχη, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει άμεση σύγκριση αυτής της μάχης με τη μάχη με τον Θεός-σχωρέσ'τον-Jiraya.

Συμερίζομαι την άποψη του φίλου μου gp2. Δεν μπορείς να συγκρίνεις άμεσα τη μάχη Ναρούτο-Πέιν με Τζιράια-Πέιν....επιπλέον έχω την εντύπωση πως στο τέλος της μάχης θα λέμε πάλι Κισιμότο θεέ, τι έγραψες πάλι.... Wink

Αναμένουμε με πάθος και όρεξη το επόμενο τσάπτερ....πρέπει να ομολογήσω....μακελειό προβλέπεται στη συνέχεια.... Thumb 2 Up

Ένταξη: 09 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 2:02 am
Τίτλος:

Arvendui έγραψε:

....επιπλέον έχω την εντύπωση πως στο τέλος της μάχης θα λέμε πάλι Κισιμότο θεέ, τι έγραψες πάλι.... Wink

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Thumb 2 Up Thumb 2 Up

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 11:26 am
Τίτλος:

Απίστευτα πορωτικό το chapter.
Γίνεται κάτι που το περιμέναμε καιρό.Επιτέλους ο Naruto μετετρέπεται σε κανονικό πρωταγωνιστή.Είναι επιτέλους τούμπανο και όχι μόνο αυτό, είναι και cool.
Πολλοί λένε ότι είναι υπερβολικό που ο Naruto παρουσιάζεται ισάξιος του Pein αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που το δικαιολογούν.
Κατά κάποιο τρόπο είναι υπερβολικό, αφού κάθε σώμα του Pein είναι επιπέδου Jounin και πάνω.
O Pein είναι ο πιο δυνατός shinobi που έχουμε δει να μάχεται στον κόσμο του Naruto (τον Mandara δεν τον έχουμε δει).
Εκτός από την ζημιά που προκάλεσε στην Κonoha πρόσφατα, κάτι που φαίνόταν εντελώς κουλό, όλοι έχουμε στο μυαλό μας την μάχη του με τον Jiraya και την μάχη του Kakashi ( + Choji+πατέρας του Choji εναντίον 2 σωμάτων).Ο Kakashi ενώ είναι πολύ δυνατός έχει το τεράστιο μειονέκτημα του chakra.Πάντα πρέπει να σχεδιάζει όλη τη μάχη στο μυαλό του ώστε να μην μείνει από chakra.O Naruto δεν έχει αυτό το πρόβλημα.Μπορεί και χρησιμοποιεί τις τεχνικές του ξανά και ξανά.
Στη μάχη του Jiraya με τον Pein, O J ουσιαστικά αιφνιδιάστηκε από την δύναμη του Pein.
Δεν νομίζω αν ξαναγινόταν η μάχη να την πατούσε ο Jiraya.Ο Ναρουτο φαίνεται αυτή τη στιγμή δυνατότερος από Jiraya και Κακασι.
Ο Naruto δεν είναι ότι δεν εχει combat experience, απλά ως τώρα δεν είχε τα jutsu για να την υποστηρίξει.Είναι καλύτερος στις sage τεχνικές από τον J και οι δυνάμεις του φαίνεται να πολλάπλασιάστηκαν.Επίσης συγκρατεί τα συναισθήματά του και δεν τρέχει πάνω στον Pein σαν το μουλάρι .Ο υπερβολικός ενθουσιασμός του ήταν πάντα από τα χειρότερα του μειονεκτήματα.
Ο P χρησιμοποίησε πολύ από την δυναμή του στην καταστροφή της Konoha και το πιο δυνατό realm είναι αυτή τη στιγμή εκτός.Αν βάλουμε ότι και η υπεροψία του τον έκανε να υποτιμίσει τον Naruto, κάτι που φυσικά δεν το έκανε με τον J, τότε έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε.Τον Naruto να φαίνεται ότι έχει το πάνω χέρι
αυτή τη στιγμή.
Ανυσηχώ πάντως μήπως "ξυπνήσει" ο παλιός Naruto και χαλάσει το cool στυλάκι που έχει.Σημασία δεν έχει μόνο να κερδίζεις.Πρέπει να κερδίζεις με στυλ big smile .
Δηλώσεις του τύπου "Κάντε όλοι στην μπάντα, θα τον αποτελειώσω με το καινούργιο μου υπερφοβερο ανεπανάληπτο jutsu" μου φέρνει στο μυαλό μια τεράστια πατάτα.

Και κάτι άλλο.
Στα σουνεν υπάρχουν κάποια γνωστά κλισέ που δεν μπορείς να αποφύγεις.
Τα τελευταία γεγονότα είναι ουσιαστικά το γνωστό "Ο πρωταγωνιστής μετά από σκληρή εκπέδευση επιστρέφει τούμπανο σαν σωτήρας για να κερδίσει τον υπερκακό και να σώσει τους φίλους του " .
Ο Kishimoto έχει απίστευτο ταλέντο στο να μετατρέπει με τη γραφή/σχεδιασμό του, αυτά τα γνωστά κλισέ, σε αξέχαστες σκηνές που γουστάρεις να βλέπεις ξανά και ξανά.
Και τέλος το μόνο μου παράπονο για τον Kishi είναι ότι το παράκανε με την έκρηξη στο χωριό, την πλήρη καταστοφή των 3/4 της έκτασης του χωριού και το ότι όλοι οι γνωστοί "καλοί" shinobi γλυτώνουν επειδή βρίσκονται στο υπόλοιπο 1/4.Νομίζω gpower2 ότι συμφωνείς και εσύ τώρα που είναι ξεκάθαρο.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 3:53 pm
Τίτλος:

κανένας ακόμα δεν σχολίασε το Katsuyu που έδωσε η Tsunade στον Naruto. Νομίζω πως θα παίξει συμαντικό ρόλο οσο αφορά τα κτυπήματα που θα φάει ο Naruto.
ΥΓ:ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 6:49 pm
Τίτλος:

Hajate συμφωνω με αυτα που εχεις γραψεις και εχει δικιο για το Mandara,συγγνωμη για την αμφισβιτηση.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 19, 2009 11:27 pm
Τίτλος:

επικο chapter! sasuke φαε σκονη!!!

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 25 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 21, 2009 9:19 am
Τίτλος:

Btw παιδια υπαρχει και κατι που λογω του οτι τυφλωθηκαμε απο την awesomeness του ναρουτο το προσπερασαμε. Υπαρχει μια περιπτωση και η τσουναντε να ειναι στα τελευταια της διοτι καποια στιγμη καποιος φρουρος ειπε οτι το σημαδι στο κουτελο της ειχε εξαφανιστει και οτι ειχε εξαντλησει τα αποθεματα της καθως και οτι στη σελιδα 5 του ch 431 τη βλεπουμε γερασμενη (κυριως απο το χερι της στο τελευταιο καρε) :/

Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 21, 2009 10:37 am
Τίτλος:

Manthos63 έγραψε:
Btw παιδια υπαρχει και κατι που λογω του οτι τυφλωθηκαμε απο την awesomeness του ναρουτο το προσπερασαμε. Υπαρχει μια περιπτωση και η τσουναντε να ειναι στα τελευταια της διοτι καποια στιγμη καποιος φρουρος ειπε οτι το σημαδι στο κουτελο της ειχε εξαφανιστει και οτι ειχε εξαντλησει τα αποθεματα της καθως και οτι στη σελιδα 5 του ch 431 τη βλεπουμε γερασμενη (κυριως απο το χερι της στο τελευταιο καρε) :/

Σωστάς τας παρατήρησάς σας κ. Manthos63. Παρασυρθήκαμε από το action του chapter και όντως έμεινε ασχολίαστο το γεγονός αυτό. Ελπίζω να μη την χάσουμε και απλά επειδή έχασε αυτό να φανούν τα χρονάκια της...
Γιατί ΑΝ γίνει το μη αναστρέψιμο..........
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ζητείται Hokage......
Και μια και ο Ναρούτος έγινε τούμπανος... και αν σώσει την κατάσταση... πλάκα θα έχει να τον δούμε να γίνεται από τώρα Chief...(αν και κομματάκι ΠΟΛΥ δύσκολο...)
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 23 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 21, 2009 1:26 pm
Τίτλος:

Εγώ έχω μια ερώτηση ρε παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως τελικά ο Ναρούτο μπορεί και μαζεύει Natural Energy? Θέλω να πω πως δεν θυμάμαι σε κάποιο σημείο να το ξεκαθάρισε.Με τα δυο βατράχια πάντως δεν μπορεί να κάνει fuse για να μαζεύουν αυτά γι αυτόν. Επίσης ως ένα σημείο έδειχνε ότι να κινείσαι και να μαζεύεις παράλληλα είναι σχεδόν αδύνατο. Το μόνο που έχω συμπεράνει είναι ότι έχει σε κάποιο σημείο ένα κλώνο κρυμμένο που στέκεται και λειτουργεί σαν μπαταρία. :P Εκτός και αν με κάποιο τρόπο κατάφερε να το κάνει ενώ κινείται...

Τέλος ένα γενικό σχόλιο. Ο Ναρούτο από τη φύση του είχε μεγάλα αποθέματα Chakra βάλε και τον κιούμπι ήταν σχεδόν ατελείωτα. Τώρα που μαζεύει και Natural Energy δέκα μάχες στη σειρά να κάνει αμφιβάλλω αν θα τελειώσουν... ΔΕΗ έχει γίνει ο κερατάς HaHa
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 135 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας