Παιδιά πολύ ωραίο το 430 και όπως και οι υπόλιποι έτσι και εγώ περιμένω το 431 που θα έρθει την επόμενη εβδμάδα λόγω εορτών.Ο Naruto μάλλον θα τα βάλει κανονικά με τον τον Pain και η Konan μάλλον θα προσπαθήσει να προστατέψει τον πραγματικό Pain αφου είναι είναι πολύ αποδυναμωμένος.Κια μπορεί να υπάρξει μάχη της Konan με καμια Sakura για να γουστάρουμε λίγο ή του Shikamaru με την Konan, αλλά και πάλι θα ήθελα να ρίξει λίγο ξύλο η Sakura.
Εξαιρετικό το τελευταίο τσάπτερ. Ειδικά η 1η σελίδα...Γκαμαπούντα, πάνω του ο Γκαμακίτσι, πάνω του ο Ναρούτο με την Σένιν γκαμπαρντίνα και έναν πάπυρο....άραγε τι πάπυρος είναι αυτός... ...και η τελευταία σελίδα όπου ο Ναρούτο διαλύει έναν Πέιν...κυριολεκτικά.
Αναμένουμε όλοι μας με πάθος και όρεξη τη συνέχεια...του χρόνου πλέον... ...αυτής της ιστορίας. Να σας ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, καλή πρωτοχρονιά και ο Ναρούτο να δείξει στον Σασουκε ποιος είναι το αφεντικό στη σειρά.... Να υπενθυμίσω ότι ο Ναρούτο είναι σε Σένιν μόντ και όχι σε Σάνιν μοντ.
Σένιν μοντ = κατάσταση ερημήτη ......σέντζουτσου....
Σάνιν μοντ = κατάσταση τριών...
Ο Τσιράια ήταν ένας από τους μεγάλους Τρεις (θρι σάνιν). Επιπλέον ήταν και Εροσένιν...όπως τον έλεγε και ο Ναρούτο... τέλος _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 31, 2008 4:59 pm
Τίτλος:
Καλά ο Pein που "τραβάει" τις "ψυχές" μέσα από τα στόματα υποτίθεται πως έφαγε rasengan.Μάλλον ο kishi δεν ήθελε να δώσει more air time στον κομπάρσο Konohamaru. _________________
Βασικα αν και λιγο αργοπορημενος πρεπει να το πω. Πραγματικα πιστευω οτι η νεα τεχνικη που ετοιμαζε ο ναρουτο ηταν τα rasen shuriken. Αφου υποτιθετε οτι το σωμα του ειναι ποιο ανθεκτικο. Φενετε και απο τις τουμπες που ετρωγε οταν ηταν στην εκπαιδευση ακινησιας στα βραχια. Εγω αυτο που αναρωτιεμαι αν ο συντροφος του για να μπει σε σενιν mode ειναι κλωνος η το ιδιο το kyubi (εξου και το scroll) το δευτερο φενετε δυσκολο αλλα θα ηταν πολυ καλο να μπορει να συνεργαζετε πλεον μαζι του. Ετσι αποκτα κι ενα immunity πλεον στα ilusions . Ισως βεβαια γινει αυτο οταν expαρει λιγο ακομα και παρει μερικα level παραπανω :P _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 11:54 am
Τίτλος:
Μπα δε νομίζω να φτάσει ο Naruto σε τέτοιο επίπεδο συνεργασίας με το Kyubi όπως ο 8tails.Γιατί μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και λίγη από την δύναμη του Itachi.Κόβω τον λαιμό μου πως θα δούμε τον Naruto με Sharingan..
Αλήθεια τι θα καταστρέψει τώρα ο Sasuke που ο Pein ισοπέδωσε την Konoha? _________________
Ένταξη: 25 Μάι 2008
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 3:12 pm
Τίτλος:
.::Rey::. έγραψε:
Κόβω τον λαιμό μου πως θα δούμε τον Naruto με Sharingan..
αυτό να δω και τπτ άλλο στον κόσμο Ο_Ο
.::Rey::. έγραψε:
Αλήθεια τι θα καταστρέψει τώρα ο Sasuke που ο Pein ισοπέδωσε την Konoha?
o Sasuke καλά θα κάνει να ξεχάσει αυτό το σχέδιο... το πολύ πολύ να πάει να σκοτώσει τους elders.. (Μετα χαράς κιόλας γτ πολύ αντιπαθιτικοί είναι )
επίσης ας καταφέρει πρώτα να πιάσει τον 8tails...
και btw έχουμε καιρό να δούμε νεα του Sasuke _________________ you leave me breathless when u close the door...
Κόβω τον λαιμό μου πως θα δούμε τον Naruto με Sharingan..
Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο να γίνει. Το θεωρώ πολύ λέιμ ο Ναρούτο να γίνει δυνατότεροσ με τη βοήθεια του Σαρίγκαν...τζίζους...δεν θέλουμε κομπάρσο τον Ναρούτο.... _________________ Arvendui for President
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 10:29 pm
Τίτλος:
Lame?Ίσα ίσα που αν το σκεφτείς όλα οδηγούν στη μάχη Naruto vs Sasuke
Ο Ναρουτο θεωρεί το Sasuke σαν αδερφό του + όλα αυτά τα δακρύβρεχτα
Για να κάνει πιθανόν counter ta genjutsu θα εμφανιστούν τα sharingan του Itachi τα οποία θα δει ο Sasuke και θα μετανοιώσει πικρά κλπ κλπ κλάμα κλπ
Άντε να δούμε τώρα πόσους Pein θα φάει ο Ναρούτο
Πάντως αν ο Pein βγει από την εξίσωση μένει μόνο Madara,Kisame,Aloe Vera και Hebi.Λέτε να πλησιάζει η ιστορία προς το τέλος? _________________
Μπα...
Έτσι όπως εμφανίστηκαν οι Akatsuki από το πουθενά στο τέλος του Part 1, έτσι θα εμφανιστεί κάτι καινούργιο...
Επίσης μην ξεχνάμε και τον Kabuto, ο οποίος είναι στο επίπεδο του Kakashi όπως είχε πει ο Jiraya, και ο οποίος απορρόφησε ένα μέρος από τις δυνάμεις του Orochimaru.
Έτσι και αλλιώς, όσο πουλάει κάτι, είναι ανοησία να το σταματήσουν, και ο Naruto πρέπει να γίνει Hokage για να τελειώσει η σειρά, καθώς αυτός είναι και ο σκοπός της ιστορίας μας.
Ένταξη: 25 Μάι 2008
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 10, 2009 2:34 pm
Τίτλος:
rasraziel έγραψε:
Επίσης μην ξεχνάμε και τον Kabuto, ο οποίος είναι στο επίπεδο του Kakashi όπως είχε πει ο Jiraya, και ο οποίος απορρόφησε ένα μέρος από τις δυνάμεις του Orochimaru.
o kabuto δεν είναι πια τπτ σημαντικό για τον Naruto... εδώ πάει να νικήσει τον Pain
Έχει γίνει στ'αλήθεια δυνατος =) _________________ you leave me breathless when u close the door...
Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω καποια συνεργασια μεταξυ naruto-9tails. Εχει εμφανιστει παρα πολλες φορες το 9tails σε κρισιμες στιγμες του naruto και απο την επιβιωση του ναρουτο εξαρταται και η επιβιωση του 9tails. Οποτε πιστευω οτι καποια στιγμη θα φτασει στο σημειο που θα μπορει να το χρησιμοποιει. Αν θυμαμαι καλα ο μανταρα ειχε πει στον σασουκη οτι θα του δωσει καποιο απο τα τερατα για να ανεβασει τη δυναμη του. Αν αυτο γινει τοτε θα πρεπει κι ο ναρουτο να μπορει να χρησιμοποιει ποιο αποτελεσματικα το 9tails. Ο σασουκε ειχε "κοιμησει" το 9tails στην αρχη του shipuunden και ειχε εμποδισει τον ναρουτο απο το να το χρησιμοποιησει οποτε δε μου φενετε απιθανο ο ιτατσι να εκανε κατι για να γινει ποιο usable στις μαχες χωρις να καταστρεφει τον ναρουτο :/ _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας