Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2008 11:31 am
Τίτλος: Βοηθεια πληζ
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους και ολες,φιλους και μη των anime......Θα ηθελα την βοηθεια σας...Γνωριζετε μηπως την σειρα Neon Genesis Evangelion???Εχω βρει και κατεβασει 26 επεισοδια REMASTERED...πολυ καλη εικον αμετριος ηχος...Ψαχνω να βρω τις ταινιες...αν δεν κανω λαθος εχουν βγει 2....Αν γνωριζει καποιος θα του ημουν ευγνωμον να με βοηθησει....Επισης θελω να ρωτησω αν εχει καποιος κατεβασει ολοκληρο το ERGO PROXY γιατι θα υπαρχει μονο 1 seeder και δεν εχω καθολου ταχυτητα...0.0 kb/s...Ευχαριστω ολους θερμα...Περιμενω απαντηση σας ειτε εδω ειτε στα mail μου........
hydraformed@yahoo.com gismobug@gmail.com
(για να μην ψαχνετε αδικα στα προφιλ)
Ένταξη: 12 Δεκ 2008
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2008 11:41 am
Τίτλος:
Οσο αφορα το ergo proxy τοχει στην anime.gr προς download.Εχει καλες ταχυτητες και θελει απλα ενα register (piece of cake).Αρα γιατι να ψαχνεσαι με τορεντς?Πιο γρηγορα θα κανεις.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας