Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 20, 2008 8:04 pm
Τίτλος:
Παιδιά δεν υπάρχει θέμα... Θα πάει το παιδί στο site των K-F και θα κατεβάσει τα torrents! Έχουν υπέραρκετούς seeds και είναι και σε batchάκια των 10 όπως είπε και ο tziolis που είναι πολύ εύχρηστα... Ούτε search χρειάζεται ούτε τπτ!!! K-F 4tw ρεεεε!!! Άντε να φτάσουν τα παλικάρια στα HD!! 9 επεισόδια έμειναν!!! _________________
ευχαριστω για την βοηθεια κατατοπιστικα πληρως! (μα πληρως δηλαδη!!)
ηδη εχω ξεκινησει να κατεβαζω τα 254 πρωτα επεισοδια
απο εκει και περα ηδη εχω δηλωσει ασθενεια στη δουλεια..
ειπα την μανα μου να μου ετοιμαζει το φαγητο και να μου το φερνει στο δωματιο για να μην σηκωνομαι απο τον υπολογιστη οπως επισης και τους καφεδες που θα χρειαστω με τα τις 11 το βραδυ
και επειδη η γυναικα θα κοιματε εχω εφοδιαστει με χαπακια καφεινης ακριβως διπλα απο το πληκτρολογιο
Επισης εχω εφοδιαστει με ανεμιστηρες για τον υπολογιστη (για τις θερμοκρασιες) και τωρα σκεφτομαι να παρω και μια γεννητρια μηπως και κοπει το ρευμα! τι λετε το εχω σε 1 εβδομαδα να τα δω ολα???? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 21, 2008 2:44 am
Τίτλος:
Οργανωμένο σε βρίσκω...
Έτσι όπως τα λες... Α Ν Ε Τ Α ! ! !
Καλή προβολή! Και κάτι μου λέει ότι όταν θα πλησιάζεις προς το τέλος θα εύχεσαι να είχες άλλα τόσα επεισόδια...
Το καλό είναι ότι μαζί και με το επόμενο (378) κλείνει arc για τα καλά, οπότε θα είσαι σε καλό σημείο και δεν θα μείνεις ξεκρέμαστος!!!
Την καλύτερη εποχή διάλεξες!!!
οπως επισης και τους καφεδες που θα χρειαστω με τα τις 11 το βραδυ
και επειδη η γυναικα θα κοιματε εχω εφοδιαστει με χαπακια καφεινης ακριβως διπλα απο το πληκτρολογιο
Καλό κουράγιο εύχομαι, αν και θα τ' απολαύσεις! Και προτείνω αντί για χάπια καφεΐνης κάτι καλύτερο...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 24, 2008 1:20 pm
Τίτλος:
Tzolis έγραψε:
Το καλό είναι ότι μαζί και με το επόμενο (378) κλείνει arc για τα καλά
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι θα πάρει 3 επεισόδια ακόμη... Για να δείξει το παρελθόν του Βrooke και την τελευταία μέρα με τις διάφορες αποκαλύψεις... Δεν κάνω άλλα spoilers... Πάντως έχω παρατηρήσει κάτι εντυπωσιακό στα τελευαταία επεισόδια... Δεν ξέρω αν ίσχυε και παλιότερα δεν το είχα παρατηρήσει... Αλλά τα επεισόδια στο anime ακολουθούν απόλυτα τα chapters του manga... Εντελώς όμως... Δλδ πάρτε παράδειγμα τα επεισόδια 377,378 και τα manga chapters 486,487. Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο πράγμα... Σαν να σοβαρεύονται λίγο οι animators του OP. Άντε να δούμε!!! _________________
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 25, 2008 4:30 pm
Τίτλος:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_One_Piece_episodes
μεχρι και το 380 ειναι με το παρελθον του Brook.. _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Με τη λογική που ακολουθεί η σειρά, πάμε για filler μετά το τέλος του arc.
Πάντως το τελευταίο filler ήταν στο τέλος τελείως άκυρο και νομίζω το είχε γράψει ο ίδιος ο Oda.Δύσκολο πια να δουμε ενα αξιοπρεπές filler, αφού οι ιδέες μάλλον τελειώνουν και ο Oda έχει κρατήσει τα καλύτερα (ελπίζω) για το main story.
τελικα δεν τα καταφερα ειμαι ακομα στο επεισοδιο 63... ουφ μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι τα φιλλερς ωστε να ακολουθησω τη ιστορια? (ψιλοχαθηκα...) _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 11:05 am
Τίτλος:
Μην τρελαίνεσαι! Η σειρά έχει ακόμα αρκετό ζουμί, οπότε θα προλάβεις να τα δεις με το πάσο σου και μετά να μείνεις με το ... στο χέρι...!
EDIT: Το ξέρω ότι είναι ακόμα 2-3 επεισόδια όπου θα μας πουν για τον Brook και τα σχετικά, απλά αυτά είναι πιο χαλαρά επεισόδια... Το ζουμί το καλό ήταν μέχρι και το 377.
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 12:47 pm
Τίτλος:
Ναι ρε SaDoW! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι! Με αυτό το τρόπο δε το ευχαριστιέσαι! Άλλωστε αν δεις τόσα επεισόδια μαζί και μετά φτάσεις στο τέλος και δε έχει άλλα θα γίνει αυτό ακριβώς που είπε ο tzolis! Οπότε βρες ένα σταθερό ρυθμό 5-10 επεισοδίων τη μέρα και απόλαυσέ τα! Αυτό είναι το σημαντικότερο! _________________
Ναι μην βιάζεσαι έγω από τον Μάρτιο άρχισα να βλέπω One Piece και σιγά σιγά κατέληξα στο 380. Και τα fillers επισής δεν περνούσα ούτε ένα επεισόδιο και έτσι το απόλαυσα για αυτό μην βιάζεισαι.
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:36 pm
Τίτλος:
Εντυπώσεις από το επεισόδιο 381. Thriller Bark τέλος. Fillers time!
Αν και απ'ότι είδα θα είναι πάλι με τους foxy pirates οπότε θα έχουνε γέλιο.
Επίσης έχω να πω πως το animation για άλλο ένα επεισόδιο συνεχίζει να με εκπλήσει θετικά... Σαν κάποιος να έβαλε μια τάξη εκεί μέσα!!
Υ.Γ:Respect στους cyb3rfr34k!!! Για τη ταχύτητα και ταυτόχρονα τη ποιότητα των releases τους τόσο στη μετάφραση όσο και στη ποιότητα εικόνας!!! Πολλά _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας