Το 75 ειχε τρομερο σχεδιο και animation αλλα η ολη φαση με το ramen απρολο πυ ειχε πλακα στην αρχη μετα ειναι ελεος, τουλαχισοτν αυτη τη φορα δεν ευθυνεται το pierrot για το ραμεν αλλα το manga.
συμβουλευω στα παιδια που δεν διαβαζουν το μανγκα,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΡΑΜΕΝ,να πανε στο http://www.onemanga.com/Naruto/320/09/ και να διαβασουν απο την 9 σελιδα εως και την 13 αυστηρα.....να δειτε πως την σκεφτηκε τη σκηνη ο κισιμοτο και πως το στουντιο...εχουν τελειως διαφορετικη πλοκη _________________
Κυκλοφορούν καπου και οι τίτλοι των επόμενων διπλών επεισοδίων.
Προσπαθήστε οπωσδήποτε να μην τους διαβάσετε εαν δεν ξέρετε την συνέχεια γιατί
θα φάτε τρελλό spoiler και θα ξενερώσετε.
Επίσης αποφήγετε (SOS) να δειτε το preview που αφορά το δεύτερο διπλό γιατί
θα μάλλον θα το φάτε το spoiler.
Εχουν δώσει απαράδεκτους τίτλους και εγώ προσωπικά θα ξενέρωνα αν δεν ήξερα
την συνέχεια και spoileriaζομουνα τζάμπα και βερεσέ.
Επίσης νομίζω έχουμε διακοπή 2 εβδομάδων οπότε
προσοχή στους ...datebayo .
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 14, 2008 10:46 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Επίσης νομίζω έχουμε διακοπή 2 εβδομάδων οπότε
προσοχή στους ...datebayo .
Παλι troll?? Ελεος..Παντως εχει φαση με τα σχολια αυτων που δεν καταλαβαινουν οτι προκειτε για troll και το κατεβαζουν..Τρωνε μεγαλο ΑΚΥΡΟ !! _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Υπομονή παιδιά σε τρεις μέρες θα βγει το σπέσιαλ και μάλλον θα είναι ωραίο. Η wiki λέει στις 25-9-2008 αλλά ως συνήθως η επεξεργασία του επεισοδίου και το βγάλσιμο του στο δίκτυο από τους ddatebayo γίνεται το πολύ μετά από μια μέρα αφότου βγει το επεισόδιο. Έτσι έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα.
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 27, 2008 11:27 pm
Τίτλος:
Αποψεις για το διλπο??Εμενα μου αρεσε πολυ .Και την επομενη εβδομαδα διπλο νομιζω .Προχωραει καλα η σειρα!! _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
εμενα προσωπικα με καλυψε...και το επομενο πιστευω θα με καλυψει ακομη πιο πολυ (τουλαχιστον σε σχεση με τη νεκρη περιοδο που προηγηθηκε....)ειδα και εγω τον τιτλο αλλα τι να κανουμε....shit happens....
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 28, 2008 1:37 pm
Τίτλος:
Δεν ξερω για τον τιτλο αλλα θα δουμε καλες μαχες .Πιστευω πως ολοι περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα της εκπαιδευσης του Ναρουτο !
_________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
εμενα προσωπικα με καλυψε...και το επομενο πιστευω θα με καλυψει ακομη πιο πολυ (τουλαχιστον σε σχεση με τη νεκρη περιοδο που προηγηθηκε....)ειδα και εγω τον τιτλο αλλα τι να κανουμε....shit happens....
λολολολ,ο τιτλος ηταν απο μονος του spoiler....τεσπα,παντως στο μανγκα εννοειται πως δεν υπαρχει η τεχνικη που χρησιμοποιει και ο καραφλας με το βουδα......Μπηκε για να γεμισει τη μαχη...Ευχαριστηθα παντως γιατι και το επομενο ειναι διπλο επεισοδιο....Αντε να προχωραμε γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας