Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 16, 2008 12:39 pm
Τίτλος:
Καλο το 390..Ειδικα το combo Usopp-Franky τα σπαει!! Nigthmare Luffy FTW!!! _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 16, 2008 12:42 pm
Τίτλος:
Μάλλον το 370 θέλεις να πεις...
UPDATE: Περί 370 ο λόγος: "Nightmare Luffy"... Κάτι που το περίμενα από καιρό (λόγω manga) το οποίο όμως ως φαίνεται δεν θα δούμε στο επόμενο αλλά μάλλον στο μεθεπόμενο επεισόδιο...κανονικά εν δράση!
Gia sas filoi tou one piece exw merika episodia apo to one piece me Grekk dub Tha ta kanw upload alla den xerw ama me afinoun na ta balw sto site afto gia auto plzz answer me admin!!!
Υ.Γ lipoun 2 episodia to prwto kai to deftero exw mexri to 13 alla ama kai alla stis videokasetes mou tha sas pw fisika ama to agrinei o admin
nightmare luffy!!! κατι απο hulk μου θυμησε ο τυπος ετσι οπως τον ειδα και ο οζ ειναι εκπληκτικος τωρα που ενωθηκε με τον moria _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Guys den skerw pws na to na to kanw upload sto rapid share giati einai enomena ta episodia kai exei 1.5 giga S.O.S plzzz answer!!!
Χρησιμοποίησε το winrar, κόψε κάθε επεισόδιο σε κομμάτια των 100mb (νομίζω τόσο είναι το όριο), ξεκίνα να τα ανεβάζεις, και μόλις τελειώσεις ποστάρεις όλα τα λινκς για να τα κατεβάσει ο λαός... _________________
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 10, 2008 9:27 am
Τίτλος:
Όντως ήταν 2 από τα κορυφαία!
Αν και έχω διαβάσει το manga (ευτυχώς πριν καιρό οπότε δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες!) τέτοια συγκίνηση είχα να νιώσω με το One Piece από την εποχή καλών μαχών που δεν είχα διαβάσει το manga!
Όσο για το επόμενο... Θα Γίνει Χαμός! Θα Γίνει Πανικός!
super και αυτό το epp.Αυτό το arc έχει μια βασική διαφορά σε σχέση με τα άλλα.Η διάρκεια της κάθε μάχης είναι σχετικά μικρή.
Αυτό εμένα μου φαίνεται μια χαρά ειδικά τώρα που βλέπω τη σειρά ongoing και δεν διαβάζω το manga.
Για να δούμε τι θα γίνει με τον νέο shichibukai.
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 14, 2008 8:48 am
Τίτλος:
Όντως πολύ καλό! Λογικό μιας και ήταν το αποκορύφωμα της τελευταίας μάχης...
Πάντως είχε αρκετές μάχες (μικρής διάρκειας όντως) αλλά ΠΟΛΥΥΥΥΥ κυνηγητό!!!
Αν και για εμένα το επόμενο θα έχει ενδιαφέρον αν και χωρις μάχη...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας