Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 28, 2008 2:08 am
Τίτλος: Blade of the Immortal TV Anime
|
|
|

AnimeNewsNetwork έγραψε:
|
Blade of the Immortal TV Anime Confirmed for Summer (Updated)
Tomokazu Seki to play lead; Noir's director Mashimo & Bee Train studio to animate
The May issue (on sale on March 25) of Kodansha's Monthly Afternoon magazine will confirm that a television anime version of Hiroaki Samura's Blade of the Immortal manga will premiere this summer in Japan. Tomokazu Seki (Escaflowne's Van, Gungrave's Beyond the Grave) will voice the main character Manji a rōnin swordsman condemned to immortality unless he kills a thousand evil men for all the good men he killed. Rina Satou (Negima!'s Negi, Bamboo Blade's Satori) will play Manji's fellow traveler Rin. Hirofumi Nojima (Kagehisa Anotsu), Kazuya Nakai (Taito Magatsu), Masashi Ebara (Sabato Kurui), Katsuyuki Konishi (Eikū Shizuma), Daisuke Namikawa (Araya Kawakami), Mamiko Noto (Makie), Megumi Toyoguchi (Hyakurin), Toshiyuki Morikawa (Giichi), Shinichiro Miki (Shira), and Maaya Sakamoto (Machi) complete the cast.
Koichi Mashimo will direct the animators on Bee Train as he did for the .hack// franchise and Noir. Hiroyuki Kawasaki (The Irresponsible Captain Tylor, Sorcerer Hunters) will oversee the scripts, and Yoshimitsu Yamashita (Murder Princess, Samurai Champloo animation director) will design the characters. Kō Ōtani (Ayakashi Ayashi, Mobile Suit Gundam Wing) will compose the music.
Dark Horse Comics publishes the manga in North America.
Source: Earl.Box
Update: The official website of the anime is now online with a sample image. Thanks, hikaru004.
|
Ένα από τα καλύτερα manga που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, το Blade Of The Immortal του Hiroaki Samura, θα μεταφερθεί επιτέλους στην οθόνη. Αποτελείται μέχρι τώρα από 22 volumes, από τους οποίους οι 20 έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει από την Dark Horse Comics, ενώ το manga δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Το Blade Of The Immortal έχει τόσο καλό σενάριο, όσο και σχέδιο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να είναι αρκετά διαφοροποιημένο (καλύτερα λογοκριμένο), καθώς περιέχει πολλές σκηνές ωμής βίας και ακατάλληλων σκηνών. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει ποτέ και ανυπομονούσα να βγει σε anime. Και αν πετύχει η προσπάθεια, θα έχουμε έναν πολύ δυνατό τίτλο που θα συζητηθεί πολύ το καλοκαίρι! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 28, 2008 2:35 am
Τίτλος:
|
|
|
Απ' ότι είδα ο Hiroaki Samura δεν θα συμμετάσχει στην παραγωγή του κι αυτό με στενοχώρησε γιατί το manga τα σπάει... Θα προτιμούσα η αλήθεια είναι να ήταν παραγωγή καμιάς Madhouse, Gonzo ή Production IG, γιατί την Bee Train από τα Tsubasa και Hack δεν την πολύ ξέρω καλά...
Εύχομαι να μας αφήσουν άφωνους από το αποτέλεσμα! (προς το καλό έτσι;;; )  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 24, 2008 12:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγώ..
σχέδιο μέτριο, voice acting μέτριο
opening/end μούφα.. γενικά δεν μου έκανε καλή εντύπωση
εδώ έχω ανεβάσει το opening
http://www.youtube.com/watch?v=CaOOZ6z3mTk_________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 24, 2008 12:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εμένα το OP μου άρεσε αρκετά, το σχέδιο ήταν καλούτσικο, αλλά πιστεύω χωρίς να αποδίδει την ατμόσφαιρα και το στυλ του manga όπως θα έπρεπε.
Εκεί που πραγματικά το βρήκα χάλια ήταν η διήγηση και το pacing της ιστορίας, ειδικά προς το τέλος του επεισοδίου. Γενικότερα, πολύ μέτριες εντυπώσεις. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007