Και εγω ετσι ακριβως εκανα..εφτασα στον τελευταιο κεφαλαιο και απο τωρα....Θα περιμενω!!!!Ομως ποτε δεν με εχει απογοητευσει η μεταβαση απο το Anime στο manga....Ετσι και στο One piece το manga απλως τα ΣΠΑΕΙ!!!!!! Ειδικα σε αυτη την φαση ειναι Σουπερ.... _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?
Ένταξη: 06 Ιούν 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 10:28 pm
Τίτλος:
αχ τι τραβαω....πρεπει να συγκρατιεμαι εχω να δω one piece πανω απο μηνα!αλλα δε γινεται δεν αντεχω ενα επεισοδιο τη βδομαδα...πρεπει να κρατηθω...ευτυχως που εχω διαβασει και το manga και δεν ειμαι τοσο πορωμενος....εχουμε και τον απο πανω να μας πορωνει! _________________
Σύντομη μάχη όμως μ'άρεσε.
Θύμιζε cowboyδες σε western.
Και οι 2 προσπαθούσαν να εξοντώσουν τον αντίπαλο με μια κίνηση.
Πολύ πρωτότυπο για τα δεδομένα του One Piece που μας έχει συνηθίσει σε μάχες πολλών επεισοδίων.
Κ εμενα η μαχη μ αρεσε πολυ. Συντομη, συνεχομενη και ουσιαστικη KAI με σπαθια! Μ'αρεσε και αυτο το σκηνοθετικο παιγνιδι [της προοικονομιας :P] που εδειξε πρωτα την καταληξη της μαχης.
Πολυ δυνατη. Και ο αλλος χαρακτηρας καλοφτιαγμενος. Η σκια του σκελετου στο σωμα αρχαιου σαμουραι πολεμιστη. Μετρησε ... _________________
Όντος πολύ καλό επεισόδιο...μακελειό...πολύ δυνατή μάχη μεταξύ των bushidos... και στους δύο....κορυφή και ο Ουσόπ...(για να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Hajate...χρόνια και ζαρμάνια... )...άντε να δούμε επιτέλους και τη μάχη Μόρια ενάντια στον Λούφι....μακελειό...!!! _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 23 Ιούλ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 23, 2008 10:41 pm
Τίτλος:
Εγώ θα ήθελα κάποιος που έχει όρεξη να μου πεί τι σημαίνουν τα παρακάτω "επιθέμετα" , εννοώ τα ...-aniki κτλ .
....-san = ?? (δείχνει σεβασμό ή ..... τελειώς έξω έπεσα ; )
....-aniki = ?? (το λέμε σε φίλους απ' ό,τι έχω καταλάβει)
Αυτά μου ρχονται τώρα στο νου .
Αν εσείς θυμάστε και άλλα καλό θα ήταν να τα ποσταρετε και αυτά - με την "σημασία" τους πάντα.
ty _________________ Wanna Be Like You .
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας