ωραιο επισοδιο, επυτελους ξεκυνησε η μαχη του luffy εναντια στον genko moria. πολυ χιουμοριστικη ηταν η σκηνη με τον sanji και τον abusalum οπου θαυμαζουν τη nami _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Ένταξη: 06 Ιούν 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 08, 2008 10:22 am
Τίτλος:
πολυ μαγκας ο ζορο στο τελος...εκει μιλαμε τα δινει ολα.....δειχνει τι μπορει να κανει για το πληρωμα.... ετσι ειχα μεινει!για το μανγκα μιλαω για τη στιγμη που
αντιμετωπιζει τον Kuma και τρωει ολη την επιθεση
γενικα το piece ειναι φοβερο γιατι τα συνδυαζει ολα!γελιο συγκινηση κλαμα περιπετεια μαχες ενταση!γιαυτο ειναι και το αγαπημενο μου anime! _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 8:37 pm
Τίτλος:
Shadow Ace έγραψε:
δε διαβαζεις το μανγκα ε?
O.o τί βλέπουν τα ματάκια μου! Ο μεγάλος Shadow Ace!!! Τί έγινε ρε;; Λογικεύτηκες και ήρθες σε ένα forum που αξίζει;;
Και για να μην είμαι και τελείως off-topic να πω ότι ο Sogeking τα έσπασε και πάλι! Είναι Θεός και κατάφρε να την βγάλει καθαρή χάρις το μυαλό του! _________________
το επεισοδιο ηταν τρομερο, καλα τα καταφερε ο sogeking, ο luffy να δουμε πως θα τα βγαλει περα με τη σκυα του genko moria! βρηκα το 361 υποτυτλησμενο σε ισπανικα και γερμανικα αλλα απο αγγλικα τιποτα... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Οχι αντέχω ακόμα,αλλά αν πέσει filler μετά από αυτό το arc δεν ξέρω αν θα την παλέψω για πολύ....
Η παγκόσμια anime κοινότητα χρειάζεται επειγόντως ένα speed fansub group
που θα αναλάβει το One Piece.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Έχει περάσει μια
βδομάδα και δεν έχει subbαριστεί το επεισόδιο....
Ένταξη: 06 Ιούν 2008
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 14, 2008 5:19 pm
Τίτλος:
ασε φιλε χαλια...γιαυτο και εγω αρχισα το μανγκα...σε καποια στιγμη θα παρεις την αποφαση:ναρκωτικα η manga? σοβαρα τωρα δεν αντεξα να περιμενω!παντως και που θα αρχισεις το μανγκα μπορει να νιωσεις καλυτερα αλλα μολις τελειωσεις τα τσαπτερς θα εχεις αγωνια για αυτο! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας