Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Bleach (STALLED)

Ποιος πιστεύετε ότι έχει το δυνατότερο Bankai στο Bleach; Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Feb 27, 2008 7:09 pm
Post subject:
Reply with quote

lexalkon wrote:
Neochaos wrote:
Δεν το ξέρουμε μην ξεχνάς και ο καράφλας με το δόρυ δεν είπε σχεδόν ποτέ ότι έχει bankai ξαφνικά έβγαλε (αν και δεν ήταν και πολύ δυνατό)

Neutral ... γι' αυτό έβγαλε τον arancar με το 80% του reiatsu του κλειδωμένο, ενώ όλοι οι άλλοι περίμεναν το release από τη soul society Whistling Whistling Whistling
Μάλλον μόνο δυνατό ήταν και υστερούσε στα άλλα...

Αλλά όταν γεμίσει η μπάρα στο zapankto σε bankai και την χρησιμοποίηση τότε έχετε γεια βρυσούλες…

Post Posted: Wed Feb 27, 2008 7:32 pm
Post subject:
Reply with quote

neo^ wrote:
Hajate wrote:
O Tousen και το bankai του, δεν τις φάγανε (μαζί!) από τον Kenpachi?
Οπότε πώς έχει το πιο δυνατο bankai?

O Βyauya και το Bankai του, δεν τις φάγανε (μαζί!) από τον Ichigo?
Μια από τα ίδια.

Η Matsumoto δεν νομίζω να έχει καν bankai.

Tου Gin και εγώ πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρων.

Οπότε καταλήγω ότι το πιο δυνατό bankai
το έχει ο ...Renji suicide (εννοείτε πως αστειεύομαι...)

Δλδ του εβγαλες ολους αχρηστους.

Ουσιαστικά ναι.Καποτε άκουγες "BANKAI!!!" και σε έπιανε ...ρίγη.
Μετά την εμφάνιση όμως του Ηollow-Ichigo όλα τα bankai φαίνονται
οδοντόκρεμες.
Η λέξη έχει χάσει πια την αξία της. What..?
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Feb 27, 2008 10:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Τι κόλλημα πάθατε με το Bankai του Tousen δεν μπορώ να καταλάβω... unsure
Εντάξει είναι Taichou, αλλά δεν νομίζω πως είναι από τα πιο δυνατά...ή μάλλον δεν βλέπουμε το ίδιο Anime...γιατί μια φορά μας το έδειξε και ο Zaraki τον είχε για πλάκα. Τον κέρδισε χρησιμοποιώντας το τρομερό του Reiatsou. Σύμφωνοι. Με το ίδιο σκεπτικό τον έχει άνετα ο παππούς, ο Aizen και ο Ichigo...αφού όλοι τους έχουν πολύ....πολύ Reiatsou...

Post Posted: Thu Feb 28, 2008 1:17 am
Post subject:
Reply with quote

Arvendui o Zaraki νικησε τον Touse για ειναι μουρλος ο Zaraki.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 9:18 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγώ προσωπικά πιστεύω αν και δεν έχουμε δει όλα τα bankai των άλλων χαρακτήρων, πως από αυτά που έχουμε δει, το καλύτερο bankai το έχει ο Buyakuya!Είναι πολύ ισχυρός αυτός ο τύπος Razz

Post Posted: Wed Apr 02, 2008 10:53 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι το καλύτερο Bankai το έχει είτε ο γέρος της 1ης squad, είτε ο Aizen. Θυμάστε κάπου που λέει ο Aizen ότι είναι master σε όλα. (Kidou, hand-to-hand combat κλπ)

Εδώ που τα λέμε σταμάτησε το Zangetsu με το ένα δάχτυλο. Φανταστείτε Bankai....
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Sat Apr 12, 2008 6:59 pm
Post subject:
Reply with quote

εγω πιστευω οτι το εχει ο ichigo. o byakuya σε ενα επεισοδιο του ειπε οτι χλευασει τα bankai εχοντας ενα μεγαλο shikai και μικροτερο bankai.. όμως το μεγεθος των soul slayers δειχνει τη δυναμη των ιδιοκτητων τους και το bankai του ichigo μικραινει(στην ουσία συμπιεζει την α[u]περιοριστα αυξανόμενη δυναμη[/u] του ichigo)

Which Final Fantasy Character Are You?
Final Fantasy 7
Back to top

Post Posted: Tue Apr 15, 2008 6:39 pm
Post subject:
Reply with quote

Mην ξεχνάτε οτι και τα vaizards λογικά θα έχουν bankai....και ψυλιάζομαι οτι τουλάχιστον δύο απ αυτούς (sinji & lowe) θα είναι αρκετά δυνατοί.

Απο αυτά που έχουμε δεί ώς τώρα, του buyakya τα σπάει, του hitsugaya το θεωρώ καλύτερο και αποτελεσματικότερο σε μάχη, ενώ και του ikkaku μου άρεσε γιατί ήταν πολύ δυνατό και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Αυτά που θέλω να δώ είναι του ichimaru gin και του urahara. Για κάποιο λόγο του aizen θεωρώ οτι θα ναι μούφα γιατι μου φαίνεται πολύ "φρου-φρού και αρώματα" ο τύπος. Ντάξει, μπόλικο reiatsu αλλα δε μου γεμίζει το μάτι.

Υ.Γ. Άσχετο αλλα του abarai είναι τελείως για τα μπάζα, ή αυτός είναι κουλός και δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί.
Υ.Γ.2 Πιθανόν αν ο ichigo μάθει όλες τις δυνατότητες του zangetsu και τις εκμεταλευτεί στο έπακρο όπως οι κανονικοί shinigami....να έχει και δυνατότερο bankai.
Back to top

Post Posted: Tue Apr 15, 2008 6:53 pm
Post subject:
Reply with quote

asdf0r wrote:

Υ.Γ.2 Πιθανόν αν ο ichigo μάθει όλες τις δυνατότητες του zangetsu και τις εκμεταλευτεί στο έπακρο όπως οι κανονικοί shinigami....να έχει και δυνατότερο bankai.

Δεν νομίζω.Από ότι φαίνεται ως τώρα το bankai του είναι για τα μπάζα και θα παραμείνει έτσι.
Πιστεύω ότι θα αρχίσει να βελτιώνεται στα ...κολπάκια με τη μάσκα και όχι στο bankai.
Back to top

Post Posted: Wed Apr 16, 2008 12:56 am
Post subject:
Reply with quote

Τι κολπακια δλδ να κανει?
Back to top

Post Posted: Wed Apr 16, 2008 9:38 am
Post subject:
Reply with quote

Hajate wrote:

Δεν νομίζω.Από ότι φαίνεται ως τώρα το bankai του είναι για τα μπάζα και θα παραμείνει έτσι.
Πιστεύω ότι θα αρχίσει να βελτιώνεται στα ...κολπάκια με τη μάσκα και όχι στο bankai.

Όχι και για τα μπάζα φίλε Hajate. Υπερβολικό σε βρίσκω... Razz Καταρχήν όλοι όσοι πολέμησαν με Espada πολέμησαν με Bankai και όλοι κέρδισαν με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Δεν πρέπει να μειώνεις τόσο το bankai του Ichigo. Κοίτα με ποιους πολέμησε μέχρι τώρα και με ποιους οι άλλοι Shinigami.

Βελτίωση θα δούμε οπωσδήποτε στη μάσκα...καμία αντίρρηση εδώ. Αλλά πιστεύω όλο και κάποιο διάλογο θα έχουν στο μέλλον ο ichigo με τον Ossan... Cool

Post Posted: Wed Apr 16, 2008 9:42 am
Post subject:
Reply with quote

Χαλαρα ο γερος αρχηγος και ο Ουραχαρα παιζει να εχουν τα πιο ισχυρα Bankai....Τωρα του Aizen υπαρχει πιθανοτητα να ειναι το πιο "περιεργο" αν κρινω απο το shinkai του αλλα νιωθω απο τα τελευταια chapter οτι ο Urahara ειναι πανω και απο Aizen.... Whistling Whistling

Post Posted: Wed Apr 16, 2008 1:49 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγω γιατι πιστευω οτι ο Ichigo θα εχει το ποιο δυνατο?
Back to top

Post Posted: Thu Apr 17, 2008 12:49 am
Post subject:
Reply with quote

Παιδια τον μπαμπα του ichigo στην απ'εξω (εκτος κι αν δεν τον προσεξα) δε φενοταν και για κανας γτπ και αφου ο ichigo ειναι ο main char και ειναι πολυ δυνατος αν και απειρος ακομα και οτι ειναι κληρονομικη η δυναμη του κι ο πατερας του πρεπει να ειναι ψιλοτουμπανο

Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Thu Apr 17, 2008 1:26 am
Post subject:
Reply with quote

Manthos63 wrote:
Παιδια τον μπαμπα του ichigo στην απ'εξω (εκτος κι αν δεν τον προσεξα) δε φενοταν και για κανας γτπ και αφου ο ichigo ειναι ο main char και ειναι πολυ δυνατος αν και απειρος ακομα και οτι ειναι κληρονομικη η δυναμη του κι ο πατερας του πρεπει να ειναι ψιλοτουμπανο

Όντως, You ve got a point here και ήθελα να το προσθέσω στο δικό μου πόστ... οτι ο "γέρος" kurosaki, αφενώς είναι captain-class και αφετέρου απ τη μία και μοναδική του εμφάνιση σε μάχη έδωσε απίστευτα δείγματα γραφής.

Ντάξει... το bankai του ichigo ούτε εμένα εντυπωσιάζει, αλλα αν σκεφτεί κανείς οτι είναι αυτοδίδακτος και δεν ξέρει καν να εμεταλευέται το Kidu και τις περισσότερες δυνατότητες του Zangetsu....πιστεύω οτι θα βελτιωθεί ...κάποτε. Θυμάμαι σε κάποια μέάχη με το ichigo-hollow που το ασπρουλιάρικο έκανε κάποιες κινήσεις με το zanpakuto που ο ichigo ακόμα δεν τις έχει δεί ούτε στον ύπνο του, οπότε χώρος για βελτίωση υπάρχει άπειρος.

Όσο για τον Urahara.....παίζει να χει κάνα τρελά καταστροφικό bankai και αυτό το είπε στην απ έξω απέξω, όταν έβαλε τον abarai να εκπαιδεύσει τον Chad λέγοντας οτι "το δικό του bankai δεν είναι για εκπαίδευση".

Υ.Γ. Θα ψηνόμουν άσχημα να δώ τον τρελάρα Kenpachi να σκάει σε καμια μάχη με bankai και να τα κάνει όλα πτάνα...
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Bleach (STALLED) All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 2 of 5

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum