Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 5:34 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alagondar έγραψε:
Ακούω διάφορες ανακρίβειες για διάφορα.
Ο Shodai διαφώνησε με τον Madara με πιο τρόπο να διοικήσουν την Konoha.
Και εξελίχτηκε το όλο σκηνικό σε μάχη η οποία έγινε στην Valley of the End (Στη κοιλάδα του τέλους) όπου ο Madara έχασε.

+1
Alagondar έγραψε:
O Kakashi δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να δώσει το μόνο δώρο που έχει από εκείνον που τον επηρέασε τόσο πολύ ώστε να αλλάξει φιλοσοφία συμπεριφοράς και εκείνον που λίγο πριν από το θάνατο του θεώρησε ως τον καλύτερο του φίλο.
Επίσης δε νομίζω ότι έχει και τόση μεγάλη σχέση και οικειότητα με τον Sasuke ώστε να του το δώσει σαν να του το χρωστούσε και από χθες. Και για ποιο λόγο να το δώσει? Για να νικήσει τον Itachi?...

Εκτος βεβαια και αν ειναι στα τελευταια του ο Κakashi και του πει παρτο να σωσεις τον κοσμο αγορι μου,και ξενερωσουμε ολοι.
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 5:42 pm
Τίτλος:

ZERO_SEQUENCE έγραψε:
COMBINING....

όποιος το έχει δει ξέρει....

Χαχαχαχαχαχαχα,θεός,ΘΕΟΣ!!! Worthy Worthy Worthy

Έλειψα 2 μέρες από Αθήνα,και έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον...πως τσοντάρατε το gurren lagann στην όλη ιστορία με τον Itachi,ένας θεός το ξέρει...χαχαχαχα Razz

Άκυρο...ο Zetsu,θα πολεμήσει ποτέ,ή απλά θα παρακολουθεί όλες τις μάχες???

ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 25 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 5:57 pm
Τίτλος:

Ε σιγα ετσι που εχει γινει θα παρει το ματι ο itachi θα του γλιστρισει και θα αρχισει να κυλαει στο πατωμα και θα το κυνηγανε κι οι δυο φωναζοντας δικο μου ειναι οχι δικο μου ειναι :P οσο για τη κραυγη ... ηταν αυτου που κατασκοπευε απλα πατησε μια σκληθρα γιαυτο φωναζει

Τεσπα γυρνωντας στο στορυ παλι δε νομιζω να χασει το ματι του ο σασουκης δε ξερω μου φενετε too much ηδη μου φαινετε δυσκολο να νικησει ο σασουκε.Με ενα ματι θα ναι σα να βαζει φεραρι να κανει αγωνα με πατινι

Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 7:49 pm
Τίτλος:

Alagondar έγραψε:
Ακούω διάφορες ανακρίβειες για διάφορα.
Ο Shodai διαφώνησε με τον Madara με πιο τρόπο να διοικήσουν την Konoha.
Και εξελίχτηκε το όλο σκηνικό σε μάχη η οποία έγινε στην Valley of the End (Στη κοιλάδα του τέλους) όπου ο Madara έχασε.

O Kakashi δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να δώσει το μόνο δώρο που έχει από εκείνον που τον επηρέασε τόσο πολύ ώστε να αλλάξει φιλοσοφία συμπεριφοράς και εκείνον που λίγο πριν από το θάνατο του θεώρησε ως τον καλύτερο του φίλο.
Επίσης δε νομίζω ότι έχει και τόση μεγάλη σχέση και οικειότητα με τον Sasuke ώστε να του το δώσει σαν να του το χρωστούσε και από χθες. Και για ποιο λόγο να το δώσει? Για να νικήσει τον Itachi?...

Άλλο θέμα με τον Tobi/Obito/Madara.

Όταν πέθανε ο Obito ο Kakashi ήταν στην ομάδα του Minato.
Όταν ο Jiraya δίδασκε τον Yahiko/Konan/Nagato(Pain) ήταν ακόμα(νομιζω) με την ομάδα του Sandaime. Και τότε νομίζω χρονικά περίπου ήταν που πήραν και το όνομα The Legendary Shannin.
Οπότε μετά που έφυγε ο Jiraya έγινε αρχηγός ομάδας όπου ήταν και ο Minato μαθητής του και μετά από αυτό έγινε ο Minato αρχηγός ομάδας και είχε τον Kakashi μαθητή. Χρονικά λοιπόν να βρήκε το σώμα του Obito ο Pain για να το γιατρέψει δε μου στέκει και πολύ καλά. Άλλωστε ο Obito πέθανε στη Rock Country και ο Nagato ήταν στο Rain Village το οποίο προς το παρόν ξέρουμε μόνο ότι βρίσκετε ανάμεσα σε 3 από τα 5 μεγάλα έθνη και ότι πολλές φόρες χρησιμοποιήθηκε σαν πεδίο μάχης.

Το θέμα είναι πως συνδέθηκε ο Nagato με τον Madara και όχι αν ο Madara έχει στοιχειώσει το καταστραμμένο αλλά γιατρεμένο σώμα του Obito.(Θεός ΄χωρεστων πια. Αμάν όλο τον θάβουμε και όλο πάλι μπροστά μας είναι.)
Καλά φίλε έγραψες +1000000000000000000000000000 απο εμενα σε οτι ειπες...ειδη στεκει πολύ αυτο που ειπες για τον mandara και για το γιατρεμενο σωμα του obito οπoυ σιγουρα αυτό θα ειχε γινει Respekt
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 9:04 pm
Τίτλος:

Τα spoiler μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου κακά για τον Sasuke! γκρρρ...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 9:50 pm
Τίτλος:

Δεν ειναι κακα τα σχολια γιατι σιγα μην παθει τιποτα.Εξαλλου ο ιδιος ο Kishimoto ειχε πει πως ειναι ο αγαπημενος του χαρακτηρας, νιεχεχεχε Respekt Επομενως κατι αλλο θα παιξει...και εχω παψει πια να πιστευω αυτα που γραφει στο πλαι απο την τελευταια εικονα μετα την μπλοφα του θανατου Sasuke κατι επεισοδια πριν με την εκρηξη του τρελου αρτιστα...αυτη η θεωρια με τον Kakashi δεν ειναι αβασιμη,το ματι επισης ειναι το ιδιο...χμμ...

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 2:24 pm
Τίτλος:

Manthos63 έγραψε:
Ε σιγα ετσι που εχει γινει θα παρει το ματι ο itachi θα του γλιστρισει και θα αρχισει να κυλαει στο πατωμα και θα το κυνηγανε κι οι δυο φωναζοντας δικο μου ειναι οχι δικο μου ειναι :P οσο για τη κραυγη ... ηταν αυτου που κατασκοπευε απλα πατησε μια σκληθρα γιαυτο φωναζει

Τεσπα γυρνωντας στο στορυ παλι δε νομιζω να χασει το ματι του ο σασουκης δε ξερω μου φενετε too much ηδη μου φαινετε δυσκολο να νικησει ο σασουκε.Με ενα ματι θα ναι σα να βαζει φεραρι να κανει αγωνα με πατινι

ΘΕΟΣ!!! Worthy Worthy Worthy
ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 5:38 pm
Τίτλος:

Μολις βγηκε λοιπον... και ειναι καλο chapter...για αλλη μια φορα το naruto με αυτες τις λεπτομεριες στις μαχες κλεβει την παρασταση....http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-388.html
chapter 388 λοιπον!!!! Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 6:09 pm
Τίτλος:

Γάμαγε το chapter! Respekt Ούρλιαζα και έβριζα τόσο που η αδερφή μου ήρθε να δει αν με σφάζουν!!!
Laughing

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 7:22 pm
Τίτλος:

Πραγματικα απιστευτο chapter στις πρωτες σελιδες ειχα παθει σοκ με αυτα που εβλεπα Thumb 2 Up Naruto manga ftw

Tο amaterasu ειναι η μαυρη φωτια που ειχε καψει το στομαχι του βατραχου τοτε που τους ειχε πιασει ο jiraya.Δες εδω για more info http://naruto.wikia.com/wiki/Amaterasu

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 7:42 pm
Τίτλος:

anoskin έγραψε:
Tο amaterasu ειναι η μαυρη φωτια που ειχε καψει το στομαχι του βατραχου τοτε που τους ειχε πιασει ο jiraya.Δες εδω για more info http://naruto.wikia.com/wiki/Amaterasu

Oh thx! Δεν το θυμόμουν! Thumbs UP

Και εμένα με τρόμαξαν οι πρώτες σελίδες! Sad

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 7:47 pm
Τίτλος:

chapter 388 Respekt
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 8:18 pm
Τίτλος:

εχετε δει τα fun with akatsuki στο youtube??.....σε αλλους αρεσουν εμενα μου φαινονται κρυα....ειναι παρωδιες του naruto...ψαχτε τα να τα δειτε...αν θετε...

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 9:47 pm
Τίτλος:

Έγω για να πω ψιλοαπογοητεύτηκα.Παρόλο που είχα ψιλιαστεί ότι κάποιο genjutsu θα παίζει χάρηκα όταν είδα να βγάζει τα μάτια του Sasuke.Αλλά εν τέλη άνθρακας ο θυσαυρός.

Το παρατηρήστατε ότι με αυτό το chapter είμαστε πάλι στην αρχή?Μου φαίνεται ο Kishimoto παίζει μαζί μας. Laughing

Νομίζω ότι το τέλος είναι πιο φανερό τώρα.Ο Itachi θα κάνει το Amaterasu το οποίο ποιος ξέρει πως θα το αποφύγει ο Sasuke και μετά ο itachi θα χάσει τις δυνάμεις του όπως παθαίνει ο Kakashi όταν χρησμοποιεί πολύ το sharingan του.Εξάλλου το είχε πει και τότε.Ότι το Tsukuyomi και το Amaterasu τον κουράσαν στη φάση Naruto/Jiraiya/Sasuke/Kisame

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 26 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 11:34 pm
Τίτλος:

Εγώ πάντως θα ήθελα να χάσει ένα μάτι τουλάχιστον ο Sasuke και να κυκλοφορεί με ένα eye patch. Θα τον έκανε να φένεται πιο σκληρός.
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 50 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας