Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

One Piece Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 27 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 7:41 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία πραγματικά κόντεψα να πεθάνω στο 336 Thumb 2 Up Σε μια στιγμή νομιζα οτι μου έπεσε το νεφρό απο τα γέλια HaHa
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 2:52 pm
Τίτλος:

Arvendui έγραψε:

Εντάξει....εγώ δεν συγκινήθηκα και ιδιαίτερα... Yawn ....τέλος πάντων...περιμένουμε με πάθος και όρεξη την συνέχεια... Thumbs UP

Εντάξει ο σκελετός φαίνεται γελοίος αλλά κάτι μου λέει ότι θα εξελιχτεί σε
υπερ-μουράκλα. Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 13, 2008 7:08 pm
Τίτλος:

Πειτε μου οτι θα γινει συντροφος τους; sougeeee!!! Καλα ο τυπος δεν παιζετε, και οντως πρεπει να εχουν κανει αλλαγες στα προσωπα των χαρακτηρων

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 15, 2008 3:08 pm
Τίτλος:

μολις ειδα το 338....απτα καλυτερα επειδοδια εβερ.....χειλ του Μπροοκ!!!!!!!

μπαι δε γουει....γιατι εκανε ετσι τη Ναμι και Ρομπιν ο καλος κυριος Oda?ψιλοπαλαβωνω.....

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 15, 2008 6:16 pm
Τίτλος:

Οντως, το γελιο που μου χαρισε οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Manga, στην μεταφορα στο anime, το χαριζει στο επακρον, λογω φυσικα και της φωνης.

Αν και μολις τελειωσε το Thriller Barc Ark στο manga, ακομη δεν ξεκαθαριστηκε αν θα ειναι ο νεος συντροφος στο πληρωμα, ομως κατα τα φαινοιμενα, εκει τεινει το θεμα.
Μουσικος ειναι (κατι που ο luffy εψαχνε απο τις αρχες), εχει νεο σκοπο στη ζωη του (ακουει στο ονομα Lamboon, οχι αλλα σχολια) και εχει και καποια δυναμη (αν και υπαρχει καποιο conflict, λογω του οτι ειναι ξιφομαχος και αυτος, αν και μ διαφορετικο σπαθι, σκεφτειτε το σαν αυτα που χρησιμοποιουν στην ξιφασκια).
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 2:46 pm
Τίτλος:

μολις ειδα το 339...επιτελους λιγο διεστραμενο Oda-like gothic.....θελω 340 ΤΩΡΑ!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mad Mad Mad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 3:34 pm
Τίτλος:

Δεν το έχω δει ακόμα το 339 αλλά σ'αυτό το arc υποψιάζομαι ότι δεν θα δούμε τι έγινε με τον Ace.

Απαντήστε όποιος ξέρει με ένα Ναι ή Όχι και μην κάνετε παραπάνω spoilers. Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 5:45 pm
Τίτλος:

Οχι δεν θα δουμε απλα θα γινει μια μικρη αναφορα στον Ace και στον Blackbeard.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 11:15 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
Οντως, το γελιο που μου χαρισε οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Manga, στην μεταφορα στο anime, το χαριζει στο επακρον, λογω φυσικα και της φωνης.

Κάτι τέτοια σκεφτόμουν το τελευταίο καιρό.
Πιστεύω ότι : Το ΟΝΕ PIECE είναι η καλύτερη μεταφορά από manga σε anime όλων των εποχών.
Οι δημιουργοί του anime πήραν το σενάριο/σχέδιο του manga και με δικές τους πινελιές και προσθήκες αναβάθμησαν μια ήδη έξοχη ιστορία και άφησαν το δικό τους στίγμα.Το animation,η εκπληκτική μουσική και πιο πολύ από όλα, οι φωνές των ηρώων της σειράς.
Πραγματικά οι ηθοποιοί αυτοί, έχουν δώσει ρεσιτάλ.Για αυτό ανησυχώ που το
One Piece θα αργήσει να τελειώσει(4 χρονάκια και βάλε).
Ας υποθέσουμε ότι κάτι παθαίνει καποιος από τους ηθοποιούς και τον αλλάζουν.Μπορείτε να φανταστείτε π.χ. τον Luffy ή τον Zorro με άλλη φωνή?Εγώ προσωπικά όχι.
Έχω διαβάσει κάμποσα από τα πρώτα volumes του manga από περιέργεια.
Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε το anime δεν θα του έδινα καν σημασία, όσο καλά λόγια και να άκουγα από άλλους.
Aκούς τη φωνή του Luffy να αλλάζει από αστεία σε σοβαρή(αυτό δεν το καταλαβαίνεις στο manga) και μένεις
μ@λ@κας από την αλλαγή συναισθημάτων.
Ακούς και βλέπεις το τραγούδι στην πρώτη εμφάνιση του Sogeking και κυλιέσαι στα γέλια.
Η Nami πιλοτάρει το πλοίο των Strawhats προς τα συνεφα,ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο κοντεύει να γίνει πραγματικότητα (από τις αγαπημένες μου σκηνές) και στο καπάκι παίζει στο background τό πρώτο opening της σειράς
το οποίο μιλάει για φίλους και όνειρα που εκπληρώνονται.Μια μελωδία που σου έχει κολλήσει στο αυτί από την αρχή και κοντεύεις να βουρκώσεις από τη συγκίνηση.
Προσθέστε και τα καινούργια HD επεισόδια.Απίστευτα χρώματα και σχέδια που σκάνε στην οθόνη και τα μάτια σου καίνε από ευχαρίστηση.
Αυτά τα παραδείγματα είναι πινελιές στο anime που ο Oda ( Worthy )
δεν μπορεί να τις χωρέσει στο χαρτί.
Και μη μου πείτε ότι από τη φύση του τo anime είναι πάντα καλύτερo από το
αντίστοιχο manga γιατί το πρώτο πράγμα που θα σας αναφέρω είναι το
Νaruto... Evil or Very Mad

The End.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 22, 2008 1:32 am
Τίτλος:

Φιλε Hajate για ολα οσα ειπες Respekt καταφερες να γραψεις ακριβως ολα οσα αισθανομαι γι' αυτο το anime. Δηλαδη Thumb 2 Up Thumbs UP τι αλλο να πω, τα ειπες ολα εσυ. Αυτο το anime δεν μπορω να το συγκρινω με κανενα, για μενα ειναι το #1. Το καλυτερο anime που εχω δει, που δεν μ'αφησε στιγμη να βαρεθω, που καταφερε να με κανει να βουρκωσω,που ο καθε χαρακτηρας εχει και την δικη του ιστορία απο πισω του, που........., που.......
Δεν μπορω να πω κατι παραπανω οι χαρακτηρες ειναι ενας κι ενας.

Ένταξη: 14 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 11:13 pm
Τίτλος: Ανακoίνωση για τους φίλους του One Piece

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Με δάκρυα συγκίνησης και χαράς Crying or Very sad σας ανακοινώνω ότι οι Kaizoku επανήλθαν στην ενεργό δράση μετά από πάρα πολύ καιρό στασιμότητας.

Εδώ θα βρείτε τις σχετικές λεπτομέριες. Αχχχ... Crying or Very sad

Worthy Worthy Worthy

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2008 3:01 pm
Τίτλος:

παιδια σας αγαπωωωωωωωω.........ειμαι χαρουμενος που καποιος αγαπαει το OP οσο και εγω.....εχω τους πρωτους 9 τομους(παω για 11) και πραγματικα δεν περιγραφετε η μεταφορα....οσο τελειο ειναι το manga(που ειναι...) αλλο τοσο ειναι το ανιμε..που στην περιπτωση του OP ειναι το μανγκα...εν κινηση!!!!εφαγα τετοια πορωση με το νεο arc που αρχισα να το διαβαζω online....

και κατι για την παρεα...

Ο Oda-sesnei...(ολοι μαζι Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt ) εχει παντρευτει την ηθοποιο που κανει τη Nami...ασχετο...

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=836

πατηστε να δειτε τους ηθοποιους!!!(κατω δεξια τα ονοματα)

αν θελετε να ακουσετε τον ιδιο τον Οda και εχετε το soccer king special δινει τη φωνη του στον τυπα που εχει μπαλες στο κεφαλι...

και αν θελετε να ακουσετε τους luffy,nami,zoro με αλλες φωνες να δειτε το ova του ΟΡ που ειναι η πρωτη δοκιμαστικη μεταφορα του OP σε ανιμε....

http://onepieceline.com/one,piece,anime,specials,download.php
εδω εχει το special και το ova,ελπιζω να δουλευει το site(θελει και register...)

αυταααααααααα...... Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up

edit...θα διαφωνησω σε ενα πραγμα μονο....το one piece εφτασε τα 10 χρονια για να ξυσει την ουσια....δεν θελω να πιστευω πως σε 4 χρονια παπαλα...καντα αλλα 10,καντα αλλα 10!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2008 6:58 pm
Τίτλος:

serestrum έγραψε:
edit...θα διαφωνησω σε ενα πραγμα μονο....το one piece εφτασε τα 10 χρονια για να ξυσει την ουσια....δεν θελω να πιστευω πως σε 4 χρονια παπαλα...καντα αλλα 10,καντα αλλα 10!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Διαφωνω στην διαφωνια σου HaHa εεε... θα φτασουμε 30 και θα βλεπουμε One Piece? θα το βαρεθουμε ( Twisted Evil ) ή οχι? Τοτε ρε συ θα.........βλεπουμε και αλλα anime οχι μονο One Piece Laughing Παντως αμα τελειωσει θα στενοχωρηθω πολυ Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2008 7:50 pm
Τίτλος:

darkphoenix έγραψε:
Διαφωνω στην διαφωνια σου HaHa εεε... θα φτασουμε 30 και θα βλεπουμε One Piece? θα το βαρεθουμε ( Twisted Evil ) ή οχι? Τοτε ρε συ θα.........βλεπουμε και αλλα anime οχι μονο One Piece Laughing Παντως αμα τελειωσει θα στενοχωρηθω πολυ Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

κοιτα εγω δεν εχω προβλημα να βλεπω ΟΡ ως τα 40,αν ειναι καλο και δεν το βαρεθω οπως λες.μια ερωτηση ομως.παιζει 10 χρονια τωρα και ο κοσμος δεν το εχει βαρεθει,φυσικα αν πεσει η ποιοτητα του θα ειμαι απτους πρωτους που θα το κατακρινουν αυτο ειναι σιγουρο και ,να σου πω, τη φοβαμαι τρελα την πιθανοτητα αυτη......επισης δεν χρειαζεται να βλεπεις γενικα anime για να παρακολουθεις μια σειρα...ετσι λεω εγω!!! Laughing Laughing Laughing παντως εχεις δικιο...αν τελειωσει θα φαω το καπελο μου....μμμ....δεν θα δω το τελευταιο επεισοδιο...ετσι θα κρατησει για παντα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 27, 2008 10:32 pm
Τίτλος:

παιδια ασχημα νεα...ειναι χοντρο σποιλερ...να ειστε σιγουροι πριν το πατησετε...

μονο οσοι διαβαζουν το manga και ειναι στα προσφατα να το πατησουν...
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Σελίδα 12 από 53

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας