Νoμίζω πως αρρώστησε ο ένας μεταφραστής του...έμπλεξε και με εξεταστικές...δηλ δικαιολογίες για να μην βγάλουν κα΄ποιο release.... ...υπομονή μάγκες θα βγάλουν ριλίς κάποτε... _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 5:34 pm
Τίτλος:
Ναι το παρατησαν τωρα τελευταια αλλα οποιος δεν μπορει να περιμενει τα release τον vegapunk μπορει να δει τα επισοδεια εδω http://www.instantz.net/ _________________
Τους επιρεασε το κλιμα και κανουν ανταρσια. Με τα raw που βγαζουν σερι τι να καταλαβω, αν κι εγω πρωτα τα κατεβαζω και μετα περιμενω τους υποτιτλους. _________________
Hehe, καιγεστε τοσο πολυ να δειτε filler arc;
Μαλλον σας εχει επηρρεασει το naruto φαινεται
Υπομονη 11 μερουλες, οπου βγαινει το 337! (442 chapter του manga)
Yohohohoho _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Υπομονη 11 μερουλες, οπου βγαινει το 337! (442 chapter του manga)
Yohohohoho
Για το μόνο που με ανησυχεί το One Piece είναι αν θα καταφέρουνε να διατηρήσουνε τη σειρά σε τόσο υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος.
Δεν διαβάζω το manga αλλά ελπίζω η ιστορία του Oda να συνεχίζει να τα σπάει.
ναι...αλλα δεν περιμενω αυτους για να το δω..το βλεπω απο instanz αλλα η ποιοτητα δεν περιγραφεται....η VP εχει ισως την καλυτερη ποιοτητα που εχω δει σε ανιμε μαζι με τα release της AC.....ελπιζω να πιασουν παλι το ρυθμο τους γιατι εχουν μεινει πολυ πισω...απο το φορουμ τους καταλαβαινω πως η ομαδα ειχε αρκετα προβληματα(στην καθημερινοτητα τους)...το one piece ειναι τοοοοσο SUUUUUUUPAAAA!!!! _________________
Εγώ επειδή έχω λίγο ερείπιο ΠιΣι... ... κατεβάζω την SD έκδοσή τους. Και αυτή είναι καλή. Αν έχεις καλούτσικο ΠιΣι εννοείται πως κατεβάζεις την HD έκδοση... _________________ Arvendui for President
Φοβερό γέλιο στο 337 αλλά ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσει και η δράση.
Εντάξει....εγώ δεν συγκινήθηκα και ιδιαίτερα... ....τέλος πάντων...περιμένουμε με πάθος και όρεξη την συνέχεια... _________________ Arvendui for President
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας