Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 30, 2007 1:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Μπααα,ο Itachi απλά σκοτώνει ώρα,αποκλείεται έτσι απλά να πήρε το πάνω χέρι ο Sasuke.
Χωρίς Mangekyou Sharingan ο Itachi,χωρίς τον Sasuke να πάει cs2 και ms αν έχει...
|
+1...απλώς παίζουνε τα αδέρφια...καιρό έχουν να τα πούνε...
Kenshin-dono έγραψε:
|
Λογικά θα έχει ΠΟΛΥ μπλα μπλα (sorry gpower2 ), γιατί έχουμε να μάθουμε γιατί ο Ιtachi τα έκανε όλα αυτά,ποιο είναι το μυστικό των Uchiha, μπλα μπλα μπλα...
|
Αφού στο 384 δεν είπαν τπτ εκτός από θέλω να μάθω από σένα...(2 φορές) και Urh...!!! (100 φορές)
Kenshin-dono έγραψε:
|
Και κάτι που πιστεύω..παίζει και να σκάσει ο kabuto (τι να κάνει αυτή η ξεχασμένη ψυχή.. ) στη μέση της μάχης ή (άμα νικήσει ο Sasuke τον Itachi) να σκάσει μετά,και να πολεμήσει τον Sasuke,για να του δείξει ότι και καλά ο Orochimaru που έχει βάλει μέσα του είναι πιο δυνατός από τον αυτόν που έχει εγκλωβίσει το Sasuke..μακακίες (θεωρείται βρισιά ο μακάκας?) εν ολίγοις,γιατί θα είναι λίγο ηλίθιο να γίνει αυτό,αν και το κόβω...
|
Μπα...δεν το κόβω...  Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ο Kabuto είναι να παίξει με τον Sassske Naruto-κάρτες...
Έχω τρεις ομάδες Ninja των τριών ατόμων και σε κάνω..attack...  _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 30, 2007 2:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ούτε εγώ πιστεύω ότι τελείωσε τόσο γρήγορα η μάχη.Κάτσε να βγουν τα ms να γίνει παιχνίδι.Πάντως ήταν πάρα πολύ σύντομο.Σε real time θα έλεγα ούτε 1 λεπτό δεν παλέψανε!
Πάντως το μόνο συμπέρασμα είναι:
Ναρουτο αγόρι μου που πας ξυπόλητος στα αγκάθια?Και 9 ουρές να βγάλεις θα σε βάλει ο Sasuke σε genjutsu να κυνηγάς κότες. _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 30, 2007 3:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Πάντως το μόνο συμπέρασμα είναι:
Ναρουτο αγόρι μου που πας ξυπόλητος στα αγκάθια?Και 9 ουρές να βγάλεις θα σε βάλει ο Sasuke σε genjutsu να κυνηγάς κότες.
|
Άμα βγάλει 9 ουρίτσες,παίζει και να ψοφήσουν όλοι από το chakra και μόνο
Εδώ σε 4 ουρές πήγε ανάποδα τον Jiraya και τον Orochimaru,με 9,στον Sasuke θα κολώσει??
But wait,time will tell  (hopefully....) _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 30, 2007 5:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Nina έγραψε:
|
Και αυτο το πραγμα με τον Kabuto-Orochimaru(2 σε 1)πολυ ακυρο μου φαινεται,επρεπε o Orochimaru να μην ξαναεμφανιστει με καμια μορφη στο story.
|
Εδω καλη μου Nina κανεις λαθος.Ο Orochimaru δεν ειναι ενας τυχαιος.
Ουτε καποιος που δεν επαιξε μεγαλο ρολο στο ολο story.
Δεν μπορει να εξαφανιστει ετσι ευκολα.Και σιγουρα υπαρχει λογος
σοβαρος που δεν εχει εξαφανιστει ευκολα.Αλλωστε μεσα σε ενα chapter
δεν πεθαινει ετσι ευκολα ενας απο τους 3 Legendary Sannin. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 30, 2007 7:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τι ακριβως σου αρεσε στον Kabuto?
Ενας ρουφ και μισος ειναι.Προδοτης χειροτερος
απο τον Sasuke. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2007 11:27 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγω ειμαι σιγουρος οτι απλα το story του Naruto ειναι πολυ μεγαλο και ετσι ο kishi αποφασισε να τελειωσει πρωτα τα αλλα story (Uchiha,Akatsuki,Pein,Tobi)
οταν τελειωσει με αυτα θα ξεκινισει με το Naurto και δεν θα ξερει που να σταματησει
Ειδη ξεκινισε σκoτωνοντας το jiraya για να παρει ο Naruto το scroll _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2007 6:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
zombitsa έγραψε:
|
Τι ακριβως σου αρεσε στον Kabuto?
Ενας ρουφ και μισος ειναι.Προδοτης χειροτερος
απο τον Sasuke.
|
Δε ξερω,με ιντριγκαρουν οι χαρακτηρες που ειναι περισσοτερα απο αυτα που δειχνουν...γι'αυτο και προτιμω περισσοτερο τον Sasuke απο τον Naruto  Δε λεω πως συμπαθω τον Kabuto,αλλα οτι ειναι ενδιαφερων χαρακτηρας.
Τωρα οσον αφορα αυτα που ειπε ο Kishi...εγω προτιμω να μας δειξει περισσοτερα για τον Sasuke και για τους αλλους και μετα να πιασει ξανα τον Naruto,γιατι μας πεταξε ενα μεγαλο chapter(383)με αρκετες πληροφοριες για τους γονεις του(αν και παραδεχομαι πως θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.  Και τελος,δε νομιζω πως ο Jiraiya προκειται να επιστρεψει,ο Kishi το ειπε εμμεσως πλην σαφως.  _________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2007 7:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Προβλεπω πολλα τευχη να αφορουν την μαχη των αδερφων.
Aπο ninjutsu σε taijutsu, και απο genjutsu σε kekkei genkai.
Ασε που αποκλειεται ο kishimoto να διαλεξει να πεθανει ο sasuke, μιας και ειναι κεντρικος πρωταγωνιστης, και επισης, μιας και πεθανε ο jiraya, ο naruto δεν θα εχει καποιο αλλο κινητρο για να πολεμησει. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|