Μπράβο ρε Capsula! Πρώτη φορά γελάω τόσο πολύ με τόπικ εδώ....
Η διαμάχη σας σχετικά με τον καλύτερο εραστή της Candy (ο οποίος τελικά δεν ήταν ούτε ο Τέρρυ αλλά ούτε και ο Άντονι) ήταν σούπερ που απορώ που ζούσα τις προηγούμενες μέρες και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα!!!
Και το τόπικ έκλεισε μετά από δίκη σου αίτηση από ότι διάβασα ...
By Capsula
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 6:29 pm
θεωρώ την ψηφοφορία λήξασα και μεγάλο νικητή τον ΑΝΤΟΝΥ!!!
By Capsula
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:16 pm
έγινε νοθεία, αλλά δεν με νοιάζει, εγώ ξέρω ότι νίκησε ο Άντονυ, μόλις είπε έλξηξε παρατηρήθηκε μια ύποπτη αλλαγή που φυσικά δεν μποπρεί παρά να θεωρηθεί άκυρη ως εκπρόθεσμη. διπλοψηφία μυρίζει, κάποιος με διπλό νικ, η κάποιος που ψήφισε επειδή πιέστηκε από άλλον...
Κρίμα.....
Η απορία μου είναι η εξής: Αφού εσύ ήσουν τόσο σίγουρος και βέβαιος για το αποτέλεσμα γιατί άνοιξες ψηφοφορία?
Η δική σου άποψη είναι αυτή που μετράει. Έπρεπε όλοι στο φόρουμ να την ακολουθήσουν αφού εσύ άνοιξες το τόπικ, σε καταλαβαίνω....
Αλλά βλέπεις ορισμένοι από εδώ μέσα δεν μπορούν να καταλάβουν και να σεβαστούν την ανάγκη σου για αυτοεπιβεβαίωση ούτε τον εγωκεντρισμό σου, σε συμπονώ...
Και μάλλον νιώθεις μειονεκτικά γιατί όλοι αυτοί οι επιλεγμένοι admin και οι κύκλοι που έχουν δημιουργήσει σε κάνουν στην άκρη και αρχίζεις και ενεργείς κομπλεξικά....σε λυπάμαι....
Μάλλον διάλεξες λάθος κοινότητα, αλλά δε θέλω να φύγεις από εδώ και ούτε θέλω να ηρεμήσεις και να κατεβάσεις τους τόνους γιατί γελάω πολύ ρε παιδί μου με τα post σου....