Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις

Ghost In The Shell - Stand Alone Complex
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 10:59 am
Τίτλος: Ghost In The Shell - Stand Alone Complex
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας...

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη, καταπληκτική και ανεπανάληπτη δουλεια που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε!!! Είμαι ο περήφανος πλέον ιδιοκτήτης αρκετών anime ταινιών και σειρών, μέσω του Animeclipse.

Και σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να κάνω μια πρόταση : Είναι εφικτό, να ξεκινήσει κάποιο project για να δημοσιευτεί, όπως δημοσιεύτηκαν και οι ταινίες, η σείρα Ghost In The Shell - Stand Alone Complex?

Επαναλαμβάνω, δεν απαιτώ, απλα ρωτάω, καθώς αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένα τέτοιο project, μιας και είναι τουλάχιστον 2 seasons (ή τουλάχιστον, τόσες έχω βρεί), αλλα το καλό είναι οτι πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τώρα... Πιστεύω θα ήταν απλά υπέροχο να έχουμε ένα τέτοιο anime με ελληνικούς υπότιτλους.

Περιμένω τις ιδέες/προτάσεις σας...

BlackHeart
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 12:47 pm
Τίτλος:

Γεια σου Blackheart και καλώς ήρθες.

Δεν έχουμε κάποιου είδους πολιτική στο τι anime θα ξεκινήσουμε. Αν βρεθεί μια ομάδα καινούργιων παιδιών (δες claymore που έκαναν και πολύ καλή δουλειά) και πουν ξέρετε έχουμε μεταφραστή, διορθωτή και typesetter και θέλουμε να πιάσουμε το GITS πχ δεν θα τους πούμε όχι.

Αυτό στο λέω γιατί συνήθως ο "βασικός" κορμός της AC είναι πάντα με κάτι απασχολημένος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι πρόθυμος να συντάξεις μια ομάδα τουλάχιστον 4 ατόμων (με μια απλή ανακοίνωση στο forum μας να δεις αν και ποιος ενδιαφέρεται να δουλέψει το συγκεκριμένο anime) και να ξεκινήσετε το project (φυσικά βέβαια με την βοήθεια μας σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία σας προκύψει) και να βγάλετε το πρώτο επεισόδιο να το δει κάποιος από τους Admin για να δει ότι κάνετε ποιοτική δουλειά.

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2007 1:13 pm
Τίτλος:

Αχα... Κατάλαβα. Πίστεψέ με αν μπορούσα να ξεκινήσω κάτι τετοιο, θα το είχα κάνει. αλλα λόγω δουλειάς και προπονήσεων, δεν προλαβαίνω ούτε να χ....ω (pardon my french). Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όμως, ειμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος. σε βαθμό που απλα περίμενα να τελειώσει ΟΛΗ η σειρά του Claymore πριν την κατεβάσω Wink. όπως και με το Death Note, όπως και με άλλες σειρες που έχω κατεβάσει... Απλά, σαν υπομονετικός άνθρωπος που είμαι, μπορώ πολύ απλα να περιμένω... big smile

ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας