Οπως γραφει και ο τιτλος του θεματος, ζητουνται ατομα που να θελουν να κανουν μεταφραση η να διορθώνουν-ελέγχουν υπάρχουσες ελληνικές μεταφράσεις των επεισοδίων candy candy.
Για οποιον/α ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ενα pm παρακαλω _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Χαιρετω και θα ηθελα κι εγω να βοηθησω αν γινεται!Το θεμα ειναι οτι με τις γλωσσες τα παω καλα αλλα με τα προγραμματακια και τα λοιπα δεν θα ελεγα το ιδιο...Αν θελετε να βοηθησω περιμενω πμ... _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz
Καλησπέρα σε όλους!
Κατέβασα από τον tracker τα 10-19 επεισόδια της Candy Candy και ενθουσιάστηκα. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω στον υποτιτλισμό των υπολοίπων. Έχω κάποιες γνώσεις χρήσης προγραμμάτων υποτιτλισμού, μετάφρασης υποτίτλων και ενσωμάτωσής τους σε ταινίες, όπως και μετατροπή αρχείων εικόνας. Μιλάμε πάντα για μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά,ε; Α, μπορώ και από ισπανικά σε ελληνικά (το λέω γιατί έχω μάθει ότι κυκλοφορούν και τα 115 επεισόδια με ισπανικό audio.. - αχρείαστο να'ναι!)
Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το αν και πως μπορώ να βοηθήσω!
Είμαι ο άνθρωπός σας!!
Έχω ξεκινήσει το κυνήγι της Κάντυ Κάντυ εδώ και 2 μήνες περίπου φανατικά. Έχω στην κατοχή μου κάποια επεισόδια τα οποία είναι στα ισπανικά. Για εμένα δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί την κατέχω την γλώσσα και μπορώ και τα παρακολουθώ άνετα. Αλλά δεν είναι δίκαιο για τους άλλους πολλούς θαυμαστές της Κάντυ.
Παρακαλώ πείτε μου πώς και πότε μπορώ να βοηθήσω!!!!!!
Άντε μπράβο βρε παιδιά!
Βάλτε όλοι ένα χεράκι να προχωρήσει το πράγμα!
Κι εγώ έχω τα 115 επισόδεια σε dvd στα Ισπανικά αλλά δεν ξέρω Ισπανικά η άμοιρη.
Δεν είναι βέβαια και η καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά στην αναβροχιά...
Τα επισόδεια που έχω κατεβάσει από εδώ είναι πολύ ανώτερα σε εικόνα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας