Λοιπον επειδη η αλυσιδα εχει κολλησει για τα καλα...περιμενω απο τον nestor τα πρωτα 13 ιαπωνεζικα και στη συνεχεια τα ξαναγραφω και τα 10 στον επομενο ,δηλαδη στον remali666 .Ο remali666 και kabamaru-1986 απο οτι φαινετε εχουν μπλεχτει για τα καλα...
Παντως παιδια δεν θελω να κατηγορησω καποιον αλλα διαλυθηκαν και οι δυο οι αλυσιδες.Εγω προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να τα γραφω καθε φορα οποτε
πληροφοριακα σας λεω πως αμα ξαναχαλασει θα την σταματησω...
Αν ο kabamaru-1986 ή οποιος αλλος τα εχει προσφερεται για sub-distro τοτε ευχαριστως να τα γραψει εκεινος _________________
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 29, 2007 5:01 pm
Τίτλος:
Sgouver εστειλα σημερα τα 13 πρωτα original με jap audio/eng subs.Μεσα στο DVD εχω + ενα προγραμμα σε περιπτωση που δεν παιζουν οι υποτιτλοι anyway εχω και notes^^Καλη συνεχεια στην αλυσιδα παιδια!
ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΛΕΓΞΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Εγω τα περιμενω..δεν ειχα ναστειλω.Απλα μερικοι με κατηγορουν και απο πανω!ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
Εντάξει ρε φίλε μην ταράζεσαι. Από το ποστ που έκανες παραπάνω φάνηκε σαν να ήσουν εσύ ο αποστολέας.
Στο κάτω κάτω δεν σε κατηγόρησε κανείς.
Αλλάζω λοιπόν την ερώτηση: Σ' το έστειλε συστημένο το δεματάκι με τα DVD. Κι αν ναι σου έχει δώσει τον κωδικό αποστολής;
Εφόσον υπάρχει κωδικός αποστολής μπορείτε να δείτε σε κάποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται τώρα το δεματάκι.
Αφού είναι συστημένο αργά ή γρήγορα θα φτάσει ή θα επιστραφεί στον αποστολέα.
Kabamaru-1986 πήγαινε κι εσύ στο δικό σου κατάστημα ΕΛΤΑ με το χαρτάκι και ρώτησε τους.
Εφόσον πρόκειται για συστημένο αντικείμενο είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν άκρη ή στην χειρότερη να σας αποζημιώσουν.
Sgouver εστειλα σημερα τα 13 πρωτα original με jap audio/eng subs.Μεσα στο DVD εχω + ενα προγραμμα σε περιπτωση που δεν παιζουν οι υποτιτλοι anyway εχω και notes^^Καλη συνεχεια στην αλυσιδα παιδια!
nestor σε ευχαριστω πολυ !!Απο οτι φαινετε αυτο θα μας βγει σε κατι καλο εφοσον τωρα θα αλλαξω το πρωτο dvd που εδινα με αυτο του nestor και ολη η συλλογη πλεον θα ειναι με ιαπωνικο audio.
Επαναλαμβανω οτι δεν κατηγορω κανεναν για την καθυστερηση!Ολοι εχουν φερθει υποδειγματικα στην αλυσιδα και μακαρι ολες να λειτουργουσαν ετσι.
Παρολαυτα αδικησα το remali666 με ενα οχι προσεγμενο pm και γι'αυτο του ζητω συγνωμη.
Edit
Παρελαυα σημερα το dvd (ενα μεγαλο origato στον nestor) των 13DB με jap audio.Περιμενω απαντηση απο το remali ή τον kampamaru και αν δεν εχει βρεθει ακομα ακρη τα στελνω την δευτερα ,ελπιζοντας σε ενα καινουργιο ξεκινημα. _________________
sgouver(σαν την hoower μου ακούγεται lol) αποτι κατάλαβα μπορείς να τα στείλεις αντικαταβολή? αν ναι τότε είμαι μέσα! _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Βλεπω πως εχουν ερθει αρκετα ατομα παλι οποτε επιβαλλεται ενας sub-distro θα το πρωτεινω στο remali666 αν δεν θελει περιμενω καποιον αλλο να προσφερθει (εννοειται πως αυτος που δεκτει θα τα παρει πρωτος και ας ειναι στο τελος της αλυσιδας!!) _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας