Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 01 Ιούν 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 17, 2006 12:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
ego mporo na kano seed ta bleach omos den exo idea pos mia kai 1 den isxioun poia ta palia torrent 2 den exo idea pos na xekiniseis seed me to azureus an me voithisete tha sas voithiso  _________________ [img:ac6df2922f]http://www.geocities.com/white_magician_girl/CasterSigV3b.jpg[/img:ac6df2922f]
When lonelyness comes your way and feel that no one is there for you,
I'll be here to chear you up. Never give up!!! Genki!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 19, 2006 1:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
Με τρία βασικά βήματα:
1ο βήμα:
Αφού έχουμε τον Azureus ανοικτό και το αρχείο .Torrent στον Η/Υ πατάμε τον φάκελο πάνω στην γωνία και ανοίγει ένας πίνακας που βρήσκετε στην 2η εικόνα κάτω.
Ανοίγεις το αρχείο .Torrent που το έχεις αποθηκέυση κάπου στον Η/Υ σου και μετά σε αυτόν τον πίνακα κάνεις τις εξής ρυθμίσεις!
α. Ορίζεις στο .Torrent που έχεις τα δεδομένα που έχεις κατεβάσει. Π.χ εγώ κατέβασα και έβαλα το .Torrent της Candy Candy (όπως φαίνεται  ) Και μετά πατάς Open.
Στην τρίτη εικόνα από κάτω θα κάνουμε τις εξτρά επιλογές!
β. Θα πατήσουμε στην Θέση αποθήκευσης δεδομένων: την αναζήτηση για να ορίσεις που έχεις τα κατεβασμένα αρχεία για να μπορεί να επικοινονήση το .Torrent με τον Tracker.
γ. να του πεις στην κατάσταση προσθήκης: να κάνει Seeding (1 of 1)
δ. πατάς OK. Και είναι έτοιμη η διαδικασία ανάκτησεις και ξαναποστολής τον προκατεβασμένων αρχείων με τα νέα αρχεία .Torrent που είναι ομαδοποιημένα...
Ελπίζω να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα... αν θέλεις κάτι άλλο μπορείς να ρωτήσεις στο Forum! Προσωπικά θα χαρώ να βοηθήσω σε κάποια απορία...!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 14, 2007 5:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Nani23 έγραψε:
|
Καλησπερα.Ειμαι νεος στο downloading με torrents για αυτο θα ηθελα λιγη βοηθεια.Γιατι το ratio μου ειναι κοκκινο.Και που οφειλεται η χαμηλη ταχυτητα?
|
Αυτό οφείλετε στο γεγονός οτι μόνο κατεβάζεις και δεν ανεβάζεις.Τα torrents δουλεύουν ώς εξής,ένα πέρνω ένα δίνω.Πρεπει ότι πέρνεις να το δίνεις και σε αλλους χρήστες.Στης επιλογές του προγραμματος που χρησιμοποιής να βάζεις και upload κάποια kb.Όταν τελειώσεις το κατέβασμα του αρχείου σου,τότε πρεπει να χαναβάλεις το torrent σου και να στέλνει αποκλειστικά και μόνο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 17, 2007 4:27 am
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σας παιδια κι απο εμενα...Βασικα εκτιμω τρελα  αυτο που κανετε και οντως και εγω το βρισκω εγωιστικο να κατεβαζουμε μονο και να μη δινουμε αλλα εχω μια απορια...επειδη κι εγω δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει τορρεντ πρεπει να ειμαστε σιντερ για να δωσουμε?Δηλαδη δεν λειτουργει καπως σαν sharing?και αν οχι πρεπει να εχουμε συνδεση στυλ αδσλ για να ανταπεξελθουμε?Επισης...χαζη ερωτηση αλλα  ...μηπως καποιος μπορει να μου πει πως θα βαλω αβαταρ?γιατι εγω ειχα μεινει στην εικονα!Τοσο παλια απο φορουμ!  _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 17, 2007 4:41 am
Τίτλος:
|
|
|
Εχμμμ please HELPPPPPPPPPPPP!Μολις εμφανιστηκε στην οθονη μου αυτο...:
Your ratio is dangerously low! Please seed. If you do not improve your ratio you will soon be shitlisted.
και ψιλοτρομαξα ειναι η αληθεια και γι'αυτο εκανα pause to torrent!Καποιος απο τους μοντερατορς ας μου πει τι να κανω...ευχαριστωωωωωωω!!!! _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 17, 2007 1:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
Space* έγραψε:
|
Εχμμμ please HELPPPPPPPPPPPP!Μολις εμφανιστηκε στην οθονη μου αυτο...:
Your ratio is dangerously low! Please seed. If you do not improve your ratio you will soon be shitlisted.
και ψιλοτρομαξα ειναι η αληθεια και γι'αυτο εκανα pause to torrent!Καποιος απο τους μοντερατορς ας μου πει τι να κανω...ευχαριστωωωωωωω!!!!
|
Το ratio είναι ο λόγος του όγκου δεδομένων που ανέβασες(seed/upload) προς τον όγκο των δεδομένων που κατέβασες(leech/download)και είναι πολύ απλό να το αυξήσεις. Πρέπει απλά, αφού ολοκληρωθεί το κετέβασμα, να το αφήσεις ανοικτό για τα κάνει seed/να ανεβάζει-δίνει δηλαδή τα αρχεία και σε άλλους. Έτσι, θα αυξηθεί το ratio σου. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|