sgouver σε καταλαβαίνω,
Αυτή τη στιγμή το Υπερεγώ σου δίνει μάχη με το Εκείνο (ID) με αποτέλεσμα να υποφέρει το Εγώ σου. Έτσι βιώνεις το άγχος που είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για να διαταραχθούν τα θεμέλια της ψυχικής σου υγείας.
Τέλος πάντων
Ίσως να μη φταις εσύ. Σκέψου ότι τα DVD ταξιδεύουν από τον ένα στον άλλο με παράξενες καιρικές συνθήκες οπότε το πρόβλημα ίσως προέκυψε κατά τη μεταφορά.
Τι μάρκα DVD χρησιμοποιείς;
και ναι εστιλα τα CDακια το απογευματακι αλλα ειχα σχολιο και ετσι δεν postαρα, αυριο λογικα θα τα εχει ο Elric _________________ Xrystofer the SoulReaver
fake εισαι μεσα!!!
Εγω γενικα πιστευω πως ολα τα ατομα εδω ειναι ωριμα (κατα μια εννοια τουλαχιστον...) οποτε δεν νομιζω να υπαρξουν τετοιου ειδους προβληματα στην αλυσιδα. _________________
Λοιπόν παιδιά τα έλαβα σήμερα το πρωί και τα έχω αντιγράψει.
Αύριο φεύγουν από μένα.
Να ευχαριστήσω τον sgouver για το όλο υλικό και την οργάνωση, όλα τα παιδιά για τη γρήγορη αντπόκριση και τον Kakashi ειδικά που κατέβασε και αντέγραψε σε cd τα προβληματικά επεισόδια.
Κάποιες παρατηρήσεις:
1) Η θήκη έχει φθαρεί λιγάκι, δεν λέω ότι φταίει κάποιος από τους προηγούμενους αλλα να έχουν το νου τους οι επόμενοι να είναι προσεκτικοί μη διαλυθεί τελείως.
2) Όντως τα DVD που βρίσκονται τα έπεισόδια 79 + 98 έχουν πρόβλημα. Κατάφερα να τα αντιγράψω με το CloneCD αλλά δεν παίζουν καλά. Στο επεισόδιο 79 δεν είναι κάτι σπουδαίο απλά γύρω στο 17ο λεπτό του clip σε 2 - 3 σημεία έχουμε pixelιασμα. Το 98 όμως το μισό δε παίζει καλά. Οπότε εδώ τα παίρνουμε από το CD του Kakashi.
3) Πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τα 13 πρώτα μη λογοκριμένα από τους anime-element; Στο site τους δεν έβγαλα άκρη.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας