Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Ένα δύο νούμερα πιο μεγάλοι υπότιτλοι;
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu Dec 14, 2006 8:13 pm
Post subject: Ένα δύο νούμερα πιο μεγάλοι υπότιτλοι;
Reply with quote

Μια απορία. Γιατι οι υποτιτλοι ειναι γενικα μικροι? Καταλαβαινω οτι δεν μπορουν να κρυβουν την εικόνα αλλα τις πιο πολλες φορες πρεπει να κολλας τα μουτρα σου στην οθονη! Αυτο βεβαια ισχυει και στις περισσότερες αγγλοφωνες παραγωγες.
Μια παράκληση. Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν ενα με δυο νουμερα μεγαλυτεροι οι υποτιτλοι?
(Σημειωση: Τα ματακια μου ειναι 10/10)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Dec 14, 2006 9:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Δε μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα. Το μέγεθος μου φαίνεται αρκετά καλό, χώρια που αν μεγαλώσει η γραμματοσειρά, κάποιοι υπότιτλοι που είναι δυο γραμμές παίζει να βγούνε τρεις γραμμές. Μήπως τα βλέπεις σε μικρή οθόνη και γι αυτό σου φαίνονται μικροί; Εγώ πάντως στη 17' CRT μου, μια χαρά τους βλέπω.

Loyalty comes at a price!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Thu Dec 14, 2006 9:18 pm
Post subject:
Reply with quote

ΣΕ 19'' ΤFT τα βλεπω.... Οταν καθομαι στον υπολογιστη δεν εχω προβλημα. Αν θελω ομως να ξαπλωσω και να δω anime τοτε αρχιζουν τα προβληματα. Σιγουρα το ενδεχομενο να υπαρχουν υποτιτλοι 3 γραμμων δεν ειναι καλο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Fri Dec 15, 2006 12:54 am
Post subject:
Reply with quote

leper1983 wrote:
Αν θελω ομως να ξαπλωσω και να δω anime τοτε αρχιζουν τα προβληματα.

an kathesai 2-3 metra makria apo tin othoni bale to episodeio se full screen...apo makria fainetai kalutera an einai etsi(kai den katalabaineis pou psilo-bluriazei i eikona Razz an kai me ta HD de tha exeis auto to ''problima'' )*pia,blepw ola mou sxedon ta anime etsi*

Post Posted: Fri Dec 15, 2006 7:45 pm
Post subject:
Reply with quote

αν βαλεις επεισοδια που ανοιγουν με το ffdshow τοτε μπορεις αν ρυθμισεις και ποσο μεγαλοι να ειναι αλλα και που ακριβως τους θες στην οθονη. απλα ανοιξε τις ρυθμισεις του ffdshow και καπου θα δεις να λεει font/d δοκιμασε διαφορες τιμες νομιζω επι τοις 100 ειναι
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri Dec 15, 2006 8:15 pm
Post subject:
Reply with quote

freak27 wrote:
αν βαλεις επεισοδια που ανοιγουν με το ffdshow τοτε μπορεις αν ρυθμισεις και ποσο μεγαλοι να ειναι αλλα και που ακριβως τους θες στην οθονη.

Αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση που το βίντεο έχει softsubs. Αν οι υπότιτλοι είναι μόνιμοι πάνω στο βίντεο, τότε το μέγεθός τους δεν αλλάζει.

Loyalty comes at a price!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Sun Dec 17, 2006 3:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Eυχαριστω για τις απαντησεις. Προσφατα κατεβασα μερικα plawres sanshiro και τα εκανα divx με τους υποτιτλους σε font arial 19 για να το δω σπιτι της κοπελας μου που εχει DVD/DivX player και το αποτελεσμα ηταν πολυ ωραιο!
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum