|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 11 Σεπ 2006

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 2:40 am
Τίτλος:
|
|
|
εxεις δίκιο φιλε Nestor χρησιμοποίησα την λέξη ίδιο στο θέμα ίσος θα έπρεπε να πω παρεμφερές
Αnyway  _________________ D-Boy
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 2:49 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 2:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Υπερεκτιμημένα.... Χμμ..... Κανένα γιατί το κάθε anime αντιστοιχεί και στις ορέξεις του καθενός! Αν εννοείς όμως πιο από αυτά που θεωρούνται "πολύ ωραία" από τον πολύ κόσμο κι εγώ τα βρήκα απλά καλά είναι: Naruto, GITS SAC, GUNDAM (κι αυτό γιατί τολμάνε να το συγκρίνουν με το Robotech  ) και Hellsing (φοβερά πρώτα επεισόδια, "τρελή" κοιλιά στην συνέχεια, με ένα ανατρεπτικό τελευταίο επεισόδιο.) _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 2:54 am
Τίτλος:
|
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
| Υπερεκτιμημένα.... Χμμ..... Κανένα γιατί το κάθε anime αντιστοιχεί και στις ορέξεις του καθενός! Αν εννοείς όμως πιο από αυτά που θεωρούνται "πολύ ωραία" από τον πολύ κόσμο κι εγώ τα βρήκα απλά καλά
|
Να και ένα παλικάρι που μίλησε σωστά  _________________ D-Boy
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 3:17 am
Τίτλος:
|
|
|
Ναι φιλε Nestor
Aπλά εγώ ειπα ότι ειπα καθότι μερικοι άνθρωποι έχουν το εξής κακό:
να αντιπαθούν παντελώς κάποιο Anime μονο και μονο επειδή είναι εμπορικό  _________________ D-Boy
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 3:51 am
Τίτλος:
|
|
|
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το 80% των ατόμων που είπαν την γνώμη τους μέχρι τώρα έχουν το Naruto σαν υπερτιμημένο... Ποιος στο κέρατο έκανε τόσο ντόρο τελικά και το "υπερτίμησε" αφού δεν έπρεπε μάλλον......;;;;  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2006

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 10:12 am
Τίτλος:
|
|
|
Kala oxi kai den eixe filllers to dragonball.Signomi dld...Eimai kai ego fan(kala oxi kai trellamenos) tou sigekrimenou,alla signomi...Oi maxes ekselisontan...Thimamai xaraktiristika episodeia oloklira pou o goku mas edeixne poso dinatos einai kai edeixne olous tous xaraktires kai petousan kai mia malakia gia tin aura tou kai poso panisxiros einai,kai paei to 20lepto.  .Ksanaleo oxi pos den perilamvanei oraia stoixeia.Poli oraio einai.
Tespa gia na min eimai teleios  ego theoro iperektimimeno to naruto kai to bleach.Prosopika den porothika kiolas kai ta fillers tou naruto einai apisteuta.Kai ego tin idia aporia exo.Giati? _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2006

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 12:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
Υπέρ του δέοντος εκτιμημένο anime νομίζω ότι είναι εκείνο το γλυκό, τρυφερό, νοσταλγικό και ρομαντικό, με πρωταγωνίστρια την Candy.
 Σε λίγο θα με πάρουν και τα ζουμιά. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 12:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
gerund_infinitive έγραψε:
|
Υπέρ του δέοντος εκτιμημένο anime νομίζω ότι είναι εκείνο το γλυκό, τρυφερό, νοσταλγικό και ρομαντικό, με πρωταγωνίστρια την Candy.
Σε λίγο θα με πάρουν και τα ζουμιά.
|
Ox nai re si.Simfono apolita.Episis vale kai tin sailormoon sto idio kalathi.  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 1:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
Παράθεση:
|
GUNDAM (κι αυτό γιατί τολμάνε να το συγκρίνουν με το Robotech
|
Βασικά για να ξέρεις ποιο από τα δύο είναι καλύτερο, και ποιο είναι το υπερεκτιμημένο, πρέπει να έχεις δει τα πάντα και από τις 2 σειρές  Προσωπικά δεν το σχολιάζω μιας και δεν έχω δει ακόμα ό,τι υπάρχει από Macross.
Τώρα για το Naruto. Είναι γενονός πως οι περισσότεροι που ξεκινάνε την ενασχόλησή τους στον κόσμο των anime, "μυούνται" από το συγκεκριμμένο anime. Είναι λογικό λοιπόν να το θεωρούν το καλύτερο anime (αφού δεν έχουν δει και πολλά  ). Αλλά μόλις δουν άλλες σειρές που μέχρι τότε τους ήταν άγνωστες, θα παρατηρήσουν πως καλό είναι το Naruto, αλλά υπάρχουν και άλλα  Το ίδιο και για το Dragonball, κλπ
Το Dragonball επίσης μπορεί να μην είχε πολλά Fillers, αλλά είχε πολυυυυ αργηηη εξέλιξη.
|
Παράθεση:
|
| Αλλά όχι και να μην σου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ κάποια πάλι από αυτά! Γιατί μπορεί όντως κάποια από αυτά να έχουν υπερκτιμηθεί αλλά για να γίνει αυτό, ε, δεν γίνεται και από το τπτ...!
|
Ε, τι να κάνουμε. Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά το Suzumiya Haruhi είναι η μεγαλύτερη ****** που έχω δει μέχρι στιγμής. Λογικό είναι να θεωρώ πως δεν αξίζει τον χαμό που είχε δημιουργηθεί
Και σε άλλους δεν αρέσει το Berserk, και το Trigun. Τι πρέπει να τους κάνουμε δηλαδή αυτούς ?  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|