Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Μια πρόταση
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Fri Dec 08, 2006 1:23 pm
Post subject: Μια πρόταση
Reply with quote

Λοιπόν σκεφτόμουν να φτιάξουμε έναν τομέα που να ονομάζετε Tutorials - Manuals ή γενικότερα Εγχειρίδια και εκεί μέσα να γράψουμε διάφορα πράγματα όπως χρήση του BitTorrent-Azureus_μTorrent κπλ ή διάφορες άλλες ορολογίες ώστε η χρήστες που δεν έχουν ιδέα να βρίσκουν το υλικό εύκολα χωρίς να κάνουν θέματα τι είναι αυτό και πως;

Το άλλο που σκεφτόμουν είναι να κάνουμε RSS για τα Project τις AC και να ενημερωνόμαστε αλλά και για κάτι άλλο ποιο σημαντικό!
Εγώ χρησιμοποιώ τον Azureus σαν BitTorrent Client. Και έχει ένα επιπρόσθετο αρχείο που ονομάζετε RSS Feed Scanner δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πολύ σύντομα! Απλός νομίζω θα βόλευε να κατεβάζεις έτσι γιατί ανά τίτλο Anime το κατεβάζει αυτόματα όταν ενημερωθεί το RSS και το στέλνει στον φάκελο που θέλειςWink

Επίσης το WebUI του Azureus που δουλεύω είναι φοβερό.Rolling Eyes
Υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε και να κάνουμε! Όρεξη και θέληση να υπάρχει περιμένω απαντήσεις και γνώμες για το a. και το b.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Post Posted: Fri Dec 08, 2006 2:14 pm
Post subject: Re: Μια πρόταση
Reply with quote

Amidamaru wrote:
Το άλλο που σκεφτόμουν είναι να κάνουμε RSS για τα Project τις AC και να ενημερωνόμαστε αλλά και για κάτι άλλο ποιο σημαντικό!

Αυτό έχει ειπωθεί πολύ καιρό τώρα από τον sokollato κι εμένα αλλά δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα...

Post Posted: Fri Dec 08, 2006 2:19 pm
Post subject:
Reply with quote

Να πω τη γνώμη μου για το RSS Feed. Πιστεύω ότι θα είναι άσκοπη σπατάλη bandwidth, ειδικά τώρα που έχουν αυξηθεί πολύ τα μέλη και θα χρειάζεται αρκετό bandwidth. Εξάλλου, δεν είναι και τόσο δύσκολο να παρακολουθεί κανείς τα releases των AnimeClipse, αν και πράγματι τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ σε αριθμό.

Loyalty comes at a price!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Fri Dec 08, 2006 2:49 pm
Post subject:
Reply with quote

@Cougar, δεν έγινε τίποτα και για αυτο το ξαναείπα Whistling
@Kakashi, Τότε θα πρέπει να δούμε κάτι άλλο ποιο σοβαρο! Τέσπα! Για το θέμα με το manuals - tutorials δεν βλέπω να σας άγγιξε καν ε?:P Τέσπα! Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Post Posted: Fri Dec 08, 2006 3:03 pm
Post subject:
Reply with quote

Amidamaru wrote:
Για το θέμα με το manuals - tutorials δεν βλέπω να σας άγγιξε καν ε?:P Τέσπα! Embarassed

H ιστορία έχει δείξει ότι όλοι οι νέοι users με το που μπαίνουν στο forum ρωτάνε, χωρίς ποτέ να ψάξουν! Τρανό παράδειγμα το "πως θα γίνει να παίξει το juohmaru στο pc μου!" Ολόκληρο hotlink στην μπάρα του main menu έχουμε playback FAQ και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το πατήσουν από περιέργεια... Δεν νομίζω να μας βοηθήσει να μαζέψουμε κάπου τα manuals, ας μάθουν να κάνουν search! Dwarf
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum