Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις

Αλυσίδα Συμμετοχής Κινούμενα (παλιά διαμάντια) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 58, 59, 60  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 9:30 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon,na miliso kai ego.Katarxin eimai katasiginimenos gia ta 2 paidia. Crying or Very sad
Milame me kanate kommatia mono me ta logia sas.
Simfono opos thelete steilte ta kai oi 2 sas,apla na anaprosarmosoume tin seira ton paidion.Dld lete na vgalete toses kopies...Ta paidia pou tha ta paroun tha steiloun kai aftoi parakato.Giati oi alles oi alisides einai kollimenes.Opote nai vgalte tis copies kai doste ta opou nomizete kalitera,alla ta paidia pou tha ta lavoun kai afta tha ta steiloun parakato.Esto na ftasoun kai apo ton anteus,tsilas,kai scythelord.
kai pragmatika paidia me kanate kommatia. Thumb 2 Up
Naste kala.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 29 Νοέ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 11:16 am
Τίτλος:

paidia exo ta anime kai ta tsekaro happy
ola tsekarismena kai ola douleuoun happy
paidia de exo problima na ta mirasoume happy
kai mias kai egw tha steilo se pollous :P dikous mou
ta paidia apo tin alisida mou mazi me emena na paroume o kathenas apo ena paidi kai na tou steiloume apo mia kopia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 05 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 11:41 am
Τίτλος:

Για την ενημέρωση σας αύριο θα στείλω με courier (για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ελπίζω) τα dvd στον Scythelord. Άργησε 1 μήνα πλέον η κατάσταση κι ειλικρινά ζητώ συγνώμη (αν και τα ΕΛΤΑ θα έπρεπε να το κάνουν αυτό Evil or Very Mad Twisted Evil ) για την καθυστέρηση.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 19 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 3:49 pm
Τίτλος:

Ta esteila ston Kakashi shmera kiolas! Enjoy file mou. Thumbs UP

PS1. Lots of thanks to Fullmetal kai ola ta paidia pou sinisferane.
PS2. Porothika poli me to Locke. To eixa dei mikros kai den eixa katalavei polla. Einai apo ta kalitera anime kai ena old time classic![/u]
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 6:05 pm
Τίτλος:

Ωραια παιδιά, καλά που ειστε κ εσεις κ ίσως επιταχύνουμε τα πραγματα.
Respekt
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 6:25 pm
Τίτλος:

gpanos o akira ua moy steilei tin alisida ego vriskomai 8essalonikh poly eyxaristos na bre8oume kai na stin doso xeri xeri na parete kai eseis mprosta giati ayti i alisida argise para poly! Thumbs UP Evil or Very Mad Whistling

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 6:28 pm
Τίτλος:

full metal an emeis se kaname komatia tote emeis ti na poume gia sena
re file esi de 3erw gia tous allous alla emena me ekanes na thimitho pos eimoun prin mia 10etia
ti leme tora
eida apospasmata apo ta anime kai sigkinithika Crying or Very sad
plaka plaka akoma thimamai ekeines tis meres pou ta eblepa kai elega gia des edo re mlk aima se cartoon gamato :P

a paidia lupon mias kai tha arxisoume tis antalages ta paidia apo ti lista mou epidi egw apo deutera tha arxiso na stelno na kanonisoume apo tora poios tha dosei se ti poion ok
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 6:30 pm
Τίτλος:

Sadow να σαι καλα φίλε μου,
Θα σου έλεγα να βρεθούμε στη προβολή στο ΑΠΘ αλλα μάλλον δεν νομίζω να προλάβεις να τα πάρεις Razz.
Ευχαριστώ Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2006 6:34 pm
Τίτλος:

akira έγραψε:
full metal an emeis se kaname komatia tote emeis ti na poume gia sena
re file esi de 3erw gia tous allous alla emena me ekanes na thimitho pos eimoun prin mia 10etia
ti leme tora
eida apospasmata apo ta anime kai sigkinithika Crying or Very sad
plaka plaka akoma thimamai ekeines tis meres pou ta eblepa kai elega gia des edo re mlk aima se cartoon gamato :P

a paidia lupon mias kai tha arxisoume tis antalages ta paidia apo ti lista mou epidi egw apo deutera tha arxiso na stelno na kanonisoume apo tora poios tha dosei se ti poion ok

Συμφωνω και επαυξάνω, αλλα akira κάνε μου μια χάρη. Δεν είναι "λυπόν" αλλά "λοιπόν" diladi "loipon" sta greeklish Razz . Τελείως φιλικά έτσι μην το πάρεις στραβά Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 07, 2006 1:04 am
Τίτλος:

gpanos distixos den 8a prolabo na ta exo prin tin proboli Embarassed
an otan ta paro sta xeria moy den ta exeis parei akoma 8a steilo pm i 8a kano post gia na kanonisoyme na sta doso Thumb 2 Up Thumbs UP[/quote]yes

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 07, 2006 1:13 am
Τίτλος:

gpanos man οκ
απλα προσπαθω να φτιαξω λιγο την ορθογραφια μου γιατι δυστηχος το ιρς με γ*μησε σε αυτο το θεμα γιαυτο και εχω αρχισει να γραφω στα ελληνικα μπας και φτοιαξει
λοιπον :P sadow μιας και εσυ θα δωσεις χερι με χερι τα dvd στον gpanos τοτε τα δικα σου θα γυφουν παρασκευη πρωη αν μπορεσω ωστε να προχωρησει η αλυσιδα και η αλλη ομαδα γρηγορα οι υπολοιποι απο δευτερα τα στελνω σε ολους ελπιζω να ειμαστε ευχαριστοιμενοι με αυτο happy
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 23 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 07, 2006 11:06 am
Τίτλος:

Fullmetal έγραψε:
Loipon,na miliso kai ego.Katarxin eimai katasiginimenos gia ta 2 paidia. Crying or Very sad
Milame me kanate kommatia mono me ta logia sas.
Simfono opos thelete steilte ta kai oi 2 sas,apla na anaprosarmosoume tin seira ton paidion.Dld lete na vgalete toses kopies...Ta paidia pou tha ta paroun tha steiloun kai aftoi parakato.Giati oi alles oi alisides einai kollimenes.Opote nai vgalte tis copies kai doste ta opou nomizete kalitera,alla ta paidia pou tha ta lavoun kai afta tha ta steiloun parakato.Esto na ftasoun kai apo ton anteus,tsilas,kai scythelord.
kai pragmatika paidia me kanate kommatia. Thumb 2 Up
Naste kala.

Prosopika to na paro mia 50ara dvd einai to pio eykolo pragma ayth th stigmh, alla to na vro ayta ta anime, ego de pistya oti yparhoyn kan!!
Kai symfono me ton akira os pros ti sigkinisi... Crying or Very sad
De leo oti trexoyn ta lefta apo ta batzakia moy...alla afoy mporo(kai thelo) na boithiso giati na min to kano? Razz

Tespa, ta polla logia einai ftohia opote mpaino sto zoymi...se 1-2 meres oi kopies tha einai etoimes opote sigoyra apo deytera tha arxiso na ta stelno!!! Thumb 2 Up
Opote parakalo poli ta paidia poy exo pei na ta paroyn as moy steiloyn ta stoixeia tous!

PS: To yliko ontos g@@@i kai dernei! Respekt

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 07, 2006 12:13 pm
Τίτλος:

@sadow ΟΚ φιλε μου, μην ανησυχεις καταλαβαίνω. Καλά καλά δεν ξέρω εγώ αν μπορέσω να πάω στη προβολή σήμερα γιατι 18 και 20 ή 22 δεκεμβρίου δίνω μαθήματα στο πανεπιστημιο -προπερίοδος Ιανουαρίου-.

@akira ΟΚ φιλε μου σε καταλαβαίνω. Εγώ στην ορθογραφία ήμουν αλανθαστος (αν κ της θετικης κατευθύνσεως) αλλα από το 97 μέχρι το 2002 -που ήμουν φανατικος του IRC- άρχισα να σιγά σιγά να κάνω λάθη που ακόμα δεν μπορώ να πω ότι τα έχω διορθώσει σίγουρα. Τέλος πάντων τα greeklish σκοτώνουν την ελληνική γλώσσα είναι η αληθεια.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 07, 2006 7:30 pm
Τίτλος:

Παρέλαβα σήμερα το πρωί τα DVD Thumbs UP
Πιστεύω ότι θα τα έχω έτοιμα μέχρι τη Δευτέρα, έχω και τα στοιχεία του Darkalucard οπότε δε νομίζω να υπάρξει καθυστέρηση. Να προτείνω και κάτι στον Fullmetal. Μιας και ο Darkalucard είναι ο τελευταίος της αλυσίδας, πρόσθεσε κι άλλα άτομα από άλλες αλυσίδες για να κινηθεί πιο γρήγορα η διαδικασία, ή πες στον Darkalucard να τα στείλει σε κάποιον από κάποια κολλημένη αλυσίδα για να προχωρήσουμε.

Loyalty comes at a price!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 08, 2006 9:31 am
Τίτλος:

Nai Kakashi.kai ego afto tha ekana.Vasika otan ta parei o Dackulard na ta steilei ston Anteus(an den ta xei parei mexri tote).Tespa,omos epeidi einai noris akomi,steile ta esi me to kalo(otan ta steileis)na ta parei sta xeria tou,kai tote tha doume.Gia nanai pio sigouro.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 58, 59, 60  Επόμενη
Σελίδα 16 από 60

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας