Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 28, 2006 7:23 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Οκτ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 28, 2006 1:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αγαπητε Ninja
Σαν καινουργιο μελος αυτης της σελιδας θελω να σε ευχαριστησω προσωπικα εσενα και ολα τα παιδια που γιατι κανετε υπεροχη δουλεια.
Ειναι η πρωτη μου φορα που μιλαω στο forum αυτο γι'αυτο ακομη μια φορα μπραβο σε ολους.
Καλη συνεχεια και Καλη τυχη
Jumaru4ever _________________ Juohmaru set-up
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Φεβ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 28, 2006 11:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 29, 2006 3:01 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 29, 2006 9:03 am
Τίτλος:
|
|
|
Μου φτιάξατε την μέρα ... πάμε ... να είστε καλά! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 29, 2006 8:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
vrekman32 έγραψε:
|
Υ.Γ.
Να υπολογίσω οτι το τελευταίο ep. θα γίνει post στις 31/12? Κατι σαν δώρο ίσως?
|
Den nomizw kapios apo to group paramoni prwtoxronias na asxoleitai me to AnimeClipse. Mallon oloi me tis oikogenies tous, gkomenes tous, gkomenous tous tha einai ektos pou kai ean exoume sesa sto group kanena AnimeClipse maniac.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 30, 2006 7:23 am
Τίτλος:
|
|
|
kairo exw na sas eyxaristisw paidia , alla min nomizete oti den ektimaw tin doulia sas ( i opoia gia tin gnomi mou einai aksia pliromis)
sas aksizoun apira kerazmata (kafe-byra) opote kai an briskomaste! (to ligotero)
i doulia sas ektws apo epagelmatiki(oson afora tin piotita) einai kai dyseyreti opws oloi kala gnorizoume, opote katalavenete! edw alloi zitane 2 kai 3 euro gia mia melodia tis vandi sto kinito mas, i akoma kai gia ena WALLPAPER!!!!!!!!!! kai eseis dinete ayta ta pragmata etsi, ston lao!?
to mono pou mporw na kanw einai na diafimizw to site sas me ta kalitera logia, kai opou mou ziti8ei na boi8aw!
XILIA EYXARISTW!!!!!! na eiste kala! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 30, 2006 2:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
ΜΙΒ: μπορεις και να δυσφημιζεις τους τυπους που πουλανε τα fansub μας, ειδικα στους διαδρομους των πανεπιστημιων και ΤΕΙ. Αυτο πιστυω θα μας ευχαριστουε πιο πολυ.
Δεν ειμαι εναντια της πειρατειας, αλλα απτη στιγμη που το fansub θεωρειται δωρεαν, ειναι πολυ ασχημο να επωφελουνται καποιοι τριτοι, και παραλληλα να δυσφημιζουν εμας, δημιουργωντας παρεξηγησεις (μπορει ο ατυχος αγοραστης να θεωρησει οτι η AnimeClipse πουλαει, και απλα ο πωλητης, ειναι ο διαμεσολαβητης της). _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 30, 2006 2:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
Θα ήθελα να σε συμπληρώσω γιατί δεν μου αρέσει αυτό που λες και είσαι απόλυτος! Είμαστε κατά τως πωλήσεων με βάση τη αισχροκέρδεια.
Δηλαδή, μπορεί κάποιος να πουλάει ένα μέσο εγγραφής, τόσο ώστε για να μην βγει ζημιωμένος - παράδειγμα, να πληρώσει το καημένο το θύμα (ο αγοραστής) το μέσο εγγραφής που χρησιμοποίησε ο πωλητής! Ή ταχυδρομικά έξοδα και ούτω καθεξής νομίζω είμαι αρκετά κατανοητός και δεν θέλω να γίνω κουραστικός!
xHATEBREEDx έγραψε:
|
Δεν ειμαι εναντια της πειρατειας, αλλα απτη στιγμη που το fansub θεωρειται δωρεαν, ειναι πολυ ασχημο να επωφελουνται καποιοι τριτοι, και παραλληλα να δυσφημιζουν εμας, δημιουργωντας παρεξηγησεις (μπορει ο ατυχος αγοραστης να θεωρησει οτι η AnimeClipse πουλαει, και απλα ο πωλητης, ειναι ο διαμεσολαβητης της).
|
Αυτό μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα  .
Τελικά η φαντασία σου οργιάζει 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 01, 2006 11:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
(μπορει ο ατυχος αγοραστης να θεωρησει οτι η AnimeClipse πουλαει, και απλα ο πωλητης, ειναι ο διαμεσολαβητης της).
|
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο δεν είναι που αναφέρεται σε κάθε release της [AC] ότι "απαγορεύεται η πώληση/ ενοικίαση";
Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για τη δυσφήμιση, είμαστε καλυμμένοι. Μάλλον βοηθάμε το άτυχο θύμα που δίνει λεφτά για να δεί δουλειά της [AC] να καταλάβει γρήγορα (ή αργά) ότι κάποιος "έξυπνος" τον κλέβει. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|