Σας μπέρδεψα όλους ε?
Λοιπόν τα επεισόδια που κυκλοφορούν Ελλάδα -ΔΕΝ ξέρω πόσα είναι- . Τα αρχεία βίντεο ειναι 3 πάντως ...στην αρχή όταν τα μάζεψα όλα νόμιζα ήταν 9...μετα παρατήρησα ότι στο πρώτο βιντεάκι υπηρχαν 4 και στα υπολοιπα απο 3 =10 , τώρα μου λένε καθε βιντεάκι έχει απο 4 :wallbash: _________________
Και εγω καιρο τωρα λιγουρευομαι εναν 320αρη να κανω δουλεια μου γιατι με τα 320 που εχω συνολο σε χωρο δε φτανουν για ανιμε, μουσικη, ελληνικες σειρες και εκπομπες που κατεβαζω :/ μαλλον ο 80αρης 8α παρει ποδι
Ποσο μαλλον τωρα που γινοντε καθημερινα νεα releases και δεν εχω χωρο να κατεβασω. Να ναι καλα τα blank DVDz
Ναι αλλά εμπιστεύεσαι να τα έχεις μόνο σε DVD που για χίλιους δυο λόγους μπορεί να χάσουν το περιεχόμενο τους (γρατζουνισμα, σπάσιμο, κακής ποιότητας δισκάκι) κτλ κτλ;
Ναι αλλά εμπιστεύεσαι να τα έχεις μόνο σε DVD που για χίλιους δυο λόγους μπορεί να χάσουν το περιεχόμενο τους (γρατζουνισμα, σπάσιμο, κακής ποιότητας δισκάκι) κτλ κτλ;
Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο ? θες να μεινω παλι χωρις λεφτα? Πανω που ειχα κοψει να χαλαω λεφτα ερχεσαι κ μου βαζεις διαολους στο μυαλο κακε
Έχω 30 DVD Taiyo Yuden εδώ και 3 χρόνια και σας πληροφορώ δεν έχουν πάθει τίποτα. Μπορεί κάλλιστα λοιπόν να πας να παραγγείλεις 50 DVD με κεραμική επίστρωση από την Disk Impex στο φάληρο http://www.diskimpex.gr και να τα γράψεις. Κοστίζουν 33 λεπτά το ένα με ΦΠΑ. Κάθε 2-3 χρόνια μπορείς να δίνεις 10-12 ευρώ για τις αγαπημένες σου ταινίες και να τις αντιγράφεις; Πιστεύω ναι.
Και όσο για το άλλο με τους δίσκους: Ξεκίνησα με 80GB (για να μην το πάω πολύ πίσω στα 35ΜΒ :Ppp), πήρα 2ο και εδώ και 3 χρόνια έχω 600GB και πίστεψέ με... ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ.... _________________ Using generic types in Java5
@Oc3an Συγγνώμη φίλε μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ έχω τα ανιμε και σε σκληρό και σε DVD -/+ R TDK τα οποία δεν ξέρω κατα πόσο είναι βέβαια αυθεντικά. Για καλό και για κακό πάντως δοκίμασε να τα έχεις και στα 2. Είναι κρίμα να χάσεις μερικά σπάνια ανιμε εξαιτίας των κακής ποιότητας DVD.
@futuristic-gr ΄Εχω ένα φίλο που ασχολείται με DVD ποιότητες κτλ και μου έχει σπάσει τα νεύρα ότι τα Taiyo Yuden είναι τα καλύτερα και μάλλον έχει δίκιο. Αυτός τα βρίσκει 60 λεπτά το ένα. Το site που λες τα στέλνει Θεσσαλονίκη ή πρέπει να τα πάρω από Αθήνα (εννοείς φάληρο Αθήνας φαντάζομαι κ όχι Θεσ/νίκης); Πάντως έχεις δίκιο, δεν φτάνει όσο σκληρό κ να έχεις.!!!!!!!
Παιδια sorry για την παρέμβαση αλλα μηπως κινείστε τωρα τελευταία λίγο
;;;;;;
καλή η συζήτηση και ωραιο θεμα.ανοίξτε κανα σχετικό τοπικ στην τεχνική υποστήριξη.... _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness AtsouBaloi
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας