Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 25, 2006 7:55 am
Τίτλος:
|
|
|
Έκτακτο, ξεκάρφωτο και καθόλου τυχαίο μίσος προς την ομάδα πρόληψης καταχρήσεων του server μου, που μου έκοψαν το δίκτυο εχθές, επειδή καταχράστηκα τους πόρους του(ς). Κόντεψα να χάσω και τόσο upload...
Έξτρα άσχετη αγάπη στον Κο. Διευθυντή, που πήρε τηλέφωνο τους αχρείους για να με βάλουν πάλι στην πρίζα.
@Yata_kai_ksero_psomi: do you feel lucky? punk?  _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 30, 2006 1:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
1226 babis_sougias Με χόμπι την αστρονομία. Τα λέει όλα μόνο του.
1391 Kigeki Έξω οι ξένοι!
47 Phoenix284 Και μόνο που διάβασα παλιό post σου που έλεγε ότι "δεν χρειαζόμαστε γλωσσολόγο"...
491 JoKo Bleach; Bleach;! Ε, όχι!
448 Roswell 47 Κι εσύ καμιά συμμετοχή; Ουστ! _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 31, 2006 12:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 31, 2006 8:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλα ρε,ακομα δεν αρχισε η βδομαδα και επεσε τοσο μισος??
Τεσπα,το δικο μου βδομαδιαιο μισος παει ολο στον αλλον τυπο που ψηφισε λευκο στη γενικη συνελευση.
Γιατι δηλαδη να μην ειμαι ο μονος που ψηφισε λευκο γμτ
ΥΓ 5 ωρες συνελευση για να ψηφισεις λευκο.Ποσο μαζοχας....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 31, 2006 11:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Κατ'αρχάς, απευθύνομαι στον κ.κ gerund_infinitive.. Το nick μου είναι ktlpa, όπου l σημαίνει L και όχι I, είναι προφανής η διαφορά πιστεύω.. Δευτερευόντως, θα ήθελα να σας ρωτήσω προς τι το τυχαίο μίσος της προηγούμενης εβδομάδας? Δεν λέω, με τιμάει, αλλά θα ήθελα να μάθω τις μοίχειες σκέψεις σας, από γυναικεία περιέργεια και μόνο.. Και μιας και postάρω, επιλέγω ως τυχαίο hated person της εβδομάδας εσάς, γιατί μ'αρέσουν τα λατινικά και τα αγγλικά και με εκφράζετε.. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Νοέ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 31, 2006 11:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 01, 2006 1:41 am
Τίτλος:
|
|
|
epidi mou arese i idea tou tixaiou hate .... kai epidi den uparxei o/i xristis 15278 (krima  ) autin tin vdomada 8a kano proponisi stis katares mou kai sta voodoo mou ston:
1527 Destro
... min me katigorisete an den 3anakanei login  _________________ In The End There Is Silence
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 01, 2006 9:08 am
Τίτλος:
|
|
|
ktlpa έγραψε:
|
Κατ'αρχάς, απευθύνομαι στον κ.κ gerund_infinitive.. Το nick μου είναι ktlpa, όπου l σημαίνει L και όχι I, είναι προφανής η διαφορά πιστεύω.. Δευτερευόντως, θα ήθελα να σας ρωτήσω προς τι το τυχαίο μίσος της προηγούμενης εβδομάδας? Δεν λέω, με τιμάει, αλλά θα ήθελα να μάθω τις μοίχειες σκέψεις σας, από γυναικεία περιέργεια και μόνο.. Και μιας και postάρω, επιλέγω ως τυχαίο hated person της εβδομάδας εσάς, γιατί μ'αρέσουν τα λατινικά και τα αγγλικά και με εκφράζετε..
|
Αγαπητή ktlpa,
Να μου συγχωρήσετε κατ'αρχάς την ανόητη και αδικαιολόγητη παράβλεψή μου που αφορά (σ)το nick σας: έχετε απόλυτο δίκαιο να ωρύεστε για την έλλειψη προσοχής που με διέκρινε.
Κατα δεύτερο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δέν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος όπου επελεχτήκατε ως στόχος του μίσους της προηγούμενης εβδομάδας, παρα μόνο πως η μοίρα θέλησε να σας πλησιάσω τοιουτοτρόπως. Σας βεβαιώ πως οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα που τυχόν έθρεψα απέναντι στο πρόσωπό σας έπαψε να υφίσταται την Κυριακή που μας πέρασε, και πλέον νιώθω μια ανεπαίσθητη ευφορία βλέποντάς σας να συμμετέχετε ενεργά στην οικογένειά μας, seedάροντας και postάροντας.
Τέλος, τα κίνητρα που με οδηγούν να μισώ περιστασιακά μέλη της [AC] είναι απλά: μαζεύοντας μίσος από τα μέλη που αδίκως και τυχαία μπαίνουν στο στόχαστρό μου, έχω σαν τελικό σκοπό να παραδοθεί στους admins του site επιστολή διαμαρτυρίας υπογεγραμμένη από τουλάχιστον τα 2/3 των μελών όπου θα απαιτείται:
1) η διαπόμπευσή μου από την ομάδα
και 2) ο παραδειγματικός εξαγνισμός μου στην πυρά.
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 01, 2006 6:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εν τέλει σας θαυμάζω περισσότερο από όσο νόμιζα! Με συγχωρείτε για το έντονο ύφος του προηγούμενου post μου. Κατανοώ τα ταπεινά ενστικτά σας, είμαι και εγώ θύμα τους, αλλά το ξεπέρασα. Στην πυρά λοιπόν, στην πυρά!!!
Όσο για το θέμα του seeding και του posting, πάντα seedαρα(I hate leechers, burn in hell, diiiiiiiiiiiiiiie) αλλά δεν θεωρούσα ότι είχα κάτι αξιόλογο να προσθέσω στα topics του forum, καθώς πιστεύω ότι δείχνω την ευγνωμοσύνη μου στους admins και στους υπεύθυνους γενικά, απλά και μόνο seedάροντας όσο μπορώ. Παρ' όλα αυτά, βρήκα το topic που με εκφράζει!  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006