Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 11, 2006 10:52 pm
Τίτλος: Πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων...
|
|
|
Γνωρίζει κανείς κανένα καλό - απλό (πλην του Front Page) που να έχει έτοιμα templates και να είναι αν γίνεται και freeware ...
Ευχαριστώ! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 11, 2006 11:59 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπον αν θες να κανεις σωστη δουλεια μια ειναι η λυση για μενα.
Dreamweaver.
Κι αν θες να ξεφυγεις τελειως και να συνδιασεις γραφικο και δεδομενα τοτε φιλε μου η λυση ειναι η ακολουθη...
Σχεδιαζεις ολο το site στο Photoshop και το ολοκληρωνεις με Dreamweaver.
Τωρα σε οτι αφορα το θεμα freeware η λυση ειναι τα torrent
Κοιτα για το Dreamweaver εδω και για το Photoshop εδω. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 12:22 am
Τίτλος:
|
|
|
Κατέβασε ένα βιβλίο στα Αγγλικά για εκμάθηση τις html ή αγόρασα κάποιο στα Ελληνικά δεν θα είναι πολύ μεγάλο!
Μετά κατέβασε το πρόγραμμα, notepad++ που είναι ένα απο τα καλύτερα στο τομέα τους  στα Ελληνικά μεταφρασμένος και έχει και GPL! και αν θέλεις να κάνεις κάτι τρελλό μπορείς να το κάνεις με κώδικα πέρνοντας τον κώδικα που σου αρέσει και διαβάζεις και τον μελετάς το πως είναι γραμμένος εκείνος και κάνεις τον δικό σου!
Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το ζουμί και θέλεις κάτι γρήγορο χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις αυτά που είπε ο sokollatos είναι μια χαρά αλλά είναι μεγάλα προγράμματα! αλλά κάνουν αξιόλογή δουλειά!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 6:35 am
Τίτλος:
|
|
|
Ευχαριστώ παίδες ... εν αρχή λέω να ρίξω μια ματιά στο Namo_WebEditor_2006_suite ... και αν δεν μου αρέσει θα δω τις λύσεις σας. Έχω σπουδάσει πληρ. και δεν μπορώ να βλέπω html κώδικα ... θέλω ας πούμε ένα υποκατάστατο του Frontpage ... _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 12:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Amidamaru έγραψε:
|
Τότε δεν τον αγαπάς τον κώδικα:P και αφού είναι έτσι το Dreamweaver είναι αυτό που σου χριάζετε! και δεν βάζει πολλά σκουπίδια μέσα στον κώδικα όπως το Frontpage
|
Den pisteuo oti tithetai thema agapis tou kodika
Apla kala einai na xrisimopoieis gnoseis allon kai efarmoges allon,gia na min katanaloneis xrono,se zitimata pou exoun lithei sto parelthon.Kata kapoio tropo epikentronesai sto diko sou provlima kai den asxoleisai me error pou xtipise apo aproseksia.Nai prepei na doulepseis arxika se ena aplo notepad gia na matheis 5 pragmata,alla an sinexiseis na douleueis etsi,kata tin gnomi mou afto legetai mazoxismos.  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 2:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά, το 1ο πτυχίο μου ειναι πληρ. ΟΠΑ και κάνω και μάστερ στο Π & Τ - Εκπα και έχω φάει τον κώδικα στη μάπα εδώ και 5 χρόνια ... απλά επειδή το Front Page δεν μου πολυαρέσει ήθελα μια εναλλακτικ΄λη και αυτή δεν είναι επουδενί η html ... εξάλου μια προσωπική σελίδα θέλω να φτιάξω όχι κανένα βαρύ site ...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Amidamaru & Fullmetal!  _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 8:30 am
Τίτλος:
|
|
|
Epeidi kai ego efaga ton kodika sti mapa,pollon eidon,giafto kai ego protimo to grigoro kai eukolo.Sooooori pou den exo kati na sou proteino epaftou,i alitheia einai pos den doulepsa pote mou poli html.Php perisotero kai tora teleutaia xsql/xsl.Alla opos eipes einai varia pragmata,gia kati aplo pou thes.
Elpizo na vreis akri  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 2:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
rath έγραψε:
|
Semis19 αν θέλεις δες την σελίδα μου. Είναι φτιαγμένη με Namo Webeditor. Προσωπικά το βρίσκω αρκετά καλό για τέτοιες δουλειές.
|
Κάτι τέτοιο απλό θέλω να φτιάξω ... _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|