|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Oct 03, 2006 12:53 am
Post subject:
|
|
|
Outside Japan, the term most popularly refers to animation originating in Japan, with distinctive character and background aesthetics that visually set it apart from other forms of animation (e.g. Walt Disney films, Warner Bros. short cartoons). Within Japan, the term anime is used to refer to all forms of animation from around the world.(clopy-paste από wikipedia)
Mε βάση το παραπάνω, δε μου κάνει ότι είναι άνιμε(aka from japan) αλλά δυτικής παραγωγής.Ετσί νομίζω βρε παιδί,αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει.
Ειδικά το στυλ κακιά μαγισσα(μητριά,αδερφή γουάτεβερ) εναντίον καλής καγαθής κορασίδας δε με παραπέμπει σε άνιμε,αλλά σε χιονάτη και σταχτοπούτα, με το πάντα κλασσικό φφσ χάπι-εντ  Σγχώρα με αν κάνω λάθος.
Και επειδή ολίγον τι ξεφύγαμε,ρίξε μια ματιά στο subforum "Λίστες-Ανταλλαγές" να δεις αν το έχει κανείς. _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:31 am
Post subject:
|
|
|
Το παιδικό ή ότι άλλο στην εύχη είναι γ@μ@ει είναι εκπληκτικό ... το έιχα δει μαζί με Jumaru, Getta Robot Και μου έχει μείνει απίστευτα ... αφού συγκλωνίστηκα και μόνο που διάβασα το τόπικ!!!!  _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 07, 2006 12:22 pm
Post subject:
|
|
|
μετά από λίγο ψάξιμο, μόνο στο amazon βρήκα κάτι,αλλά και πάλι λόγω έλλειψης εικόνας δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ιαπωνική βερσιόν.
μπες στο amazon.co.uk , κάνε search το wild swans και δες τα και συ.Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά φθηνά.
edit:μπορείς πάλι να έρθεις σε επαφή με κάποιο κανάλι, είτε της περιοχής σου είτε
κάποιο μεγάλο,και να ρωτήσεις τί μπορεί να γίνει για να το αποκτήσεις,αν το έχουν βέβαια. (στα emule/dc++ έψαξες καθόλου;Για torrent καλύτερα ξέχνα το) _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 2:12 pm
Post subject: Re: ;
|
|
|
|
blackfoot888 wrote:
|
| guys μια ερωτηση που θα υπειρχε περιπτωση να το βρω αυτο το παιδικο;
|
Καλή ερώτσηση! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:17 pm
Post subject:
|
|
|
σε ενα site το ειχα βρεi αν θυμαμαι καλα ειναι αυτο
http://global.yesasia.com/en/Search/SearchResult.aspx
ατα ελληνικα λεγεται οι αγριοκυκνοι και ειναι απο το παραμυθι του Hans Christian Andersen.To ειχα δει μικροσ στην ΕΡΤ2.Αν το βρεις μετα σε κανα Videoclub και ζητησεις να στο γραψουνε αλλιος αν εχεις ορεξη και μπορεις κοιτα να δεις αν υπαρχει κατι στο αρχειο της ΕΡΑ.
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 7:27 am
Post subject:
|
|
|