exw kanei akomh ena post me ta dragonball to opoio stamataei sthn enothta 8...grafw ksana ("oxi ta idia videakia") link gia na katebaseta ola ta epeisodia apo dragonball se morfh .rm
Τα αρχειάκια αυτά που ανέβηκαν εδώ, προφανώς πρέπει να είναι η συνέχεια του Dragonball που είχε ανεβάσει ο Deamon (δηλαδή τον όγδοο κύκλο.) Είναι μήπως εύκολο να τα ανεβάσει ξανά κανείς γιατί τα links είναι ανενεργά;
Λοιπόν σας εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...τα αρχεία που ανέβηκαν στο rapidshare ανέβηκαν και κατέβηκαν απο κάποιους χρήστες,λόγω του ότι το σίτε είναι με πληρωμή δέν μπορούν να είναι ανεβασμένα μια ζωή...κάποτε κλείνουν τα account στα οποία ανεβήκανε.Έτσι λοιπόν
1ον Μη μου ζητάτε να τα ξανα ανεβάσω με πμ (δεν με ενοχλούν τα πμς,τα διαβαζω ολα και απαντώ σε αυτά που πρέπει)
2ον αν δείτε στο rapidshare κανέναν μύνημα forbiden ή deleted σημαίνει ότι η έκλεισε το ακάουντ ή τα έσβησα...οπότε αναζητήστετα σε κανένα άλλο θέμα στο Λίστες - Ανταλλαγές και όποιος τα κατέβασε και θέλει να σας τα στείλει
εγώ δεν μπορω να γράφω dvds με το ζόρυ προσπαθώ να γράψω για καποιες αλυσιδες που είμαι και θα τα αργήσω οπως το βλεπώ και θα με κράξουν...τωρα σε κάποιους που υποσχέθηκα οτι θα τους γράψω τα kabamaru θα το κάνω κ αυτό... _________________
Αγορίνα αφού το έχεις το μεράκι...χτύπα μια αλυσίδα στο section των ανταλλαγών, αλα thundersub, να πάρει ο λαός anime...βάλε μέσα αυτά που σου ζητανε περισσότερο και είσαι set to go...έτσι και μια φορά θα τα γράψεις μόνο, και περισσότεροι θα τα παρουνε μέσω chain distribution... _________________
Έχω στο μυαλό μου αλυσίδες να τις προωθήσω και θα γείνει και αυτό.Φυσικά όμως θα πρέπει να ξέρεις οτι αλυσιδα & direct download είναι δυο τελείως διαφορετικά πραγματα με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους.Τα direct download δεν είναι μόνο δικία μου δουλεία...άσχετα αν φένομαι εγώ σε όλα.Έτσι λοιπόν δέν θα σταματήσω τα direct download για τα θετικά τους και στο μέλλον θα κάνω και μία αλυσίδα αν μπορέσω _________________
Mα ναι man φυσικά...απλά αναφέρομαι στο 2ο μέρος του post σου και πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο (σε διάχυση και ευκολία) να τα χτυπήσεις αλυσίδα ας πούμε τα kabamaru παρά να γράφεις σαν τον είλωτα... _________________
Δίκιο έχεις αλλα όλο λέω άντε ο τελευταίος είναι που θα τα ζητήσει ...άντε ο τελευταίος και όλο βρίσκετε και κάποιος άλλος .Καλά να πάθω όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια _________________
Δίκιο έχεις αλλα όλο λέω άντε ο τελευταίος είναι που θα τα ζητήσει ...άντε ο τελευταίος και όλο βρίσκετε και κάποιος άλλος .Καλά να πάθω όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια
Εντάξει Deamon! Όλα καλά! Διευθετήθηκε το θέμα! Συγγνώμη αν σε έβαλα σε ιστορίες...
Μήπως ξέρει/έχει κανά torrent κανείς του Gundam 0079 από SixtyDeuce που να δουλεύει; Δεν μπορώ να τσεκάρω και το boxtorrents λόγο ότι είναι full και δεν επιτρέπουν το search μέσω firefox _________________
paidia xerei kaneis kanena kalo site na katevasw to robotech?torrent / apeutheis dl......oti na einai den me peirazei... _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Ειμάστε ολοι μας .Δέν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω τώρα γιατί και εγώ βγήκα αλλα θα το πώ.
1ον μήν ζητάτε εδώ άλλα πράγματα...δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να αναζητήσετε αυτά που ψάχνετε.
2ον Κάντε EDIT αν ξεχάσατε να βάλετε κάτι σε κάποιο ποστ σας
3ον ζητάω απο κάποιον admin/moderator δεν ξέρω ποιοι έχουν access να σβησουν τα offtopic θέματα ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
με αγαπη και σεβασμό σε όλους εδω μέσα...μην με παρεξηγησετε κιολας _________________
updated*2/11 Ulysses 31, Η Οδύσσεια του διαστήματος Gr Audio
Το παλικάρι που το ανεβάζει θα βάλει τα εξείς επεισόδια
Pass:supersonic
02. Les fleurs sauvages .avi
05. La planete perdue.avi
07. Sisyphe ou l'eternel recommencement.avi
09. Le Sphynx .avi
10. Les Lestrygons.avi
12. Le fauteuil de l'oubli.avi
17. Neree ou la veritee engloutie .avi
20. Le magicien noir .avi
21. Les revoltees de Lemnos.avi
22. La cite de Cortex .avi
23. Ulysse rencontre Ulysse .avi
24. Les Lotophages .avi
μέχρι να ανεβούν μπορείτε να κατεβάσεται μερικά τώρα...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας