Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Διαβάστε και επιλέξτε a, b ή g για το τι θέλετε να γίνει σχετικά με τη διανομή του blue noah |
a) |
|
68% |
[ 15 ] |
b) |
|
27% |
[ 6 ] |
g) |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 22 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 14, 2006 6:07 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 14, 2006 11:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Είναι 7 parts για να ολοκληρωθεί ένα .avi που είναι περίπου 700ΜΒ και είναι χωρισμένα σε 7x100MB για να ανέβουν στο rapidhare. Όταν ανέβει ένα το στέλνω εδώ κάνοντας edit το post που έχω τα links οπότε κάντε καλύτερα bookmark την σελίδα  Σήμερα το απόγευμα ελπίζω να έχουν τελειώσει!
deamon, περιμένω απάντηση  _________________ Using generic types in Java5
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Δεκ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 18, 2006 6:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
futuristic-gr έγραψε:
|
Να σημειώσω ότι χθες έφυγε από το ταχυδρομείο του Κιλκίς το DVD και ένα CD για τον cougar.
|
Φίλε Deamon απ' ότι λέει και ο futuristic-gr τα έστειλε τη Δευτέρα στον Cougar (Τρίτη έκανε επεξεργασία τελευταία φορά στο μήνυμα). Οπότε σε αναμονή. Άντε κι έρχεται και η σειρά μου!!
futuristic-gr έγραψε:
|
Καλό download λοιπόν και καλή συνέχεια στη λίστα μας!!! Και σε μένα καλές διακοπές!!!
|
Καλές διακοπές futuristic. Κάνε και μια βουτιά και για μας! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 22, 2006 3:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Vasika exo mia erotisi... Sto dvd pou parelava ipirxan 3 part tou Blue Noah kai den einai complete... Poia einai afta pou leipoun? Apo pou boro na ta katevaso? Afta pou ekane upload o futuristic einai ta 3 prota??? To teleuteo pou einai oeo??
Ps. Mou taxidromithike 1 DVD mono, oxi kai to CD, paizei rolo?! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 23, 2006 10:17 am
Τίτλος:
|
|
|
Αυτά που έχω κάνει upload είναι το .avi που βρίσκεται στον φάκελο PartA και είναι τα 3 πρώτα επεισόδια. Τα PartB και PartC είναι αυτά που μας έστειλε ο deamon και είναι τα επεισόδια 4-9. Από όσο έχω μάθει υπάρχει και 10ο όντως επεισόδιο. Εγώ δυστυχώς δεν τα έχω δει ακόμη διότι είμαι διακοπές και όχι σπίτι μου  Δεν ξέρω τι θα γίνει με το 10ο, το πιο πιθανό να το κάνει upload ο deamon και να το βάλουμε στο post μου που έχω και τα επεισόδια 1-3.
Δεν έστειλα το CD γιατί εκεί θα έβαζα την Andromeda που ήταν στο αρχικό DVD με το υποβρύχιο κεραυνός. Επειδή τα 3 πρώτα επεισόδια που θα πρόσθετα δεν θα χωρούσαν στο DVD επέλεξα να βγάλω την Andromeda από το DVD. Και τελικά δεν την έγραψα σε ένα CD. Όχι οτι θα μου κόστιζε τίποτα απλά να μιλήσω ειλικρινά δεν ασχολήθηκα και επικεντρώθηκα στο υποβρύχιο κεραυνός. _________________ Using generic types in Java5
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 24, 2006 10:33 pm
Τίτλος: Re: Alusida antalaghs YPOBRYXEIO KERAYNOS (BLUE NOAH)
|
|
|
πως κατεβαζοθμε μπορει καποιος να πει? γιατι δεν καταλαβαινω{(BLUE NOAH)????????
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 25, 2006 11:10 am
Τίτλος:
|
|
|
Βάλτε με και μένα μέσα στην αλυσίδα  _________________ like a phoenix ...... reborns
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 25, 2006 4:42 pm
Τίτλος: Re: Alusida antalaghs YPOBRYXEIO KERAYNOS (BLUE NOAH)
|
|
|
Lordofthemanager έγραψε:
|
πως κατεβαζοθμε μπορει καποιος να πει? γιατι δεν καταλαβαινω{(BLUE NOAH)????????
|
Διάβασε από το πρώτο post και θα καταλάβεις. Είσαι και από την πατρίδα μου παναθεμά σε... _________________ Using generic types in Java5
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|