Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro

final countdown Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 8:06 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα φυσικά! εγώ δεν έχω κλέψει κανέναν για να ντρέπομαι Embarassed
Εγώ είμαι Gnu άνθρωπος! HaHa που χάθηκες όλοι μέρα εσύ άγνωστε;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 19 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 8:58 pm
Τίτλος:

Giati? Oi upoloipoi pou kleuoume prepei na ntrepomaste? :P Den einai thema ntrophs. Alloste gi auto antigrafoume ta copyrighted kai oxi ta free. Kai sthn telikh to klemeno einai pio nostimo. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 9:28 pm
Τίτλος:

Εμείς φιλαράκο στην κοινότητα του Open Sources Code προσπαθούμε να κάνουμε έναν

διαχωρισμό και κάτι καλύτερο από αυτήν την σαπίλα που υπάρχει! Χμμμμ? το ξένο

είναι καλύτερο; θα πας με την κουμπάρα; Razz σα δε ντρέπεσαι! και εκτός τον άλλον δεν

μιλάμε για ξένο αλλά για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας! αλλά δεν θα κάνω

εγώ μάθημα, ούτε θα υποδείξω σε κάποιον τι πρέπει να κάνει και τι όχι!?! αλλά αν

κάνει από μόνος μου την επιλογή θα είμαι εκεί να βοηθήσω! Innocent

Και έλεος ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ελληνικά ! Έλληνες ήμαστε Greek Flag
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 9:52 pm
Τίτλος:

Vumba έγραψε:
Εμείς φιλαράκο στην κοινότητα του Open Sources Code προσπαθούμε να κάνουμε έναν

διαχωρισμό και κάτι καλύτερο από αυτήν την σαπίλα που υπάρχει! Χμμμμ? το ξένο

είναι καλύτερο; θα πας με την κουμπάρα; Razz σα δε ντρέπεσαι! και εκτός τον άλλον δεν

μιλάμε για ξένο αλλά για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας! αλλά δεν θα κάνω

εγώ μάθημα, ούτε θα υποδείξω σε κάποιον τι πρέπει να κάνει και τι όχι!?! αλλά αν

κάνει από μόνος μου την επιλογή θα είμαι εκεί να βοηθήσω! Innocent

Και έλεος ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ελληνικά ! Έλληνες ήμαστε Greek Flag

Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να υποδεικνυεις να γραφουν ελληνικα Razz
Παντως απο επεξεργασια εικονας, καλος εισαι.
Μπορεις να φτιαξεις κανα wallpaper υψηλης αναλυσης με θεμα το Plawres Sanshiro;
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 10:33 pm
Τίτλος:

Παράθεση:

Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να υποδεικνυεις να γραφουν ελληνικα :P

Νομίζω πως είμαι σε θέση και εγώ και εσύ και όποιος δήποτε άλλος χρήστης που θέλει "τα ματάκια"του να το ζητήση αυτό xHATEBREEDx.

α. Μπορώ να εκφράσω την γνώμη/αποψή μου.

β. Είναι ένας τρόπος να "σπάσουν" τα χέρια πολλών Ελλήνων χρηστών να γράφουν
Ελληνικά ("ορθογραφημένα") " γιατί και εμένα αυτό με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό"

γ. Θα με ενδιέφερε να κάνεις μετάφραση σε Anime και να τα δω σε Greekhish και όχι σε ελληνικά. Μέχρι στιγμής το έχω δει και σε πρόγραμμα, έχει Ελληνική μετάφραση και Greekhish.

Και δεν μου αρέσει ο όρος υποδεικνύω, ας πούμε ότι το ζητάω! δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να το κάνει! από εκεί και πέρα ούτε σ'εσένα μπορώ να πω βάλε τόνους! είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός που γράφεις έστω άτονα αλλά Ελληνικά.
Είναι και ποιο έυκολα στο διάβασμα.

Παράθεση:
πορεις να φτιαξεις κανα wallpaper υψηλης αναλυσης με θεμα το Plawres Sanshiro;

Τι εννοείς; αν μπορώ δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνω!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 11:47 pm
Τίτλος:

Den blepw na bgike pote kaneis na paraponethei ia ta pneumatika dikaiomata pou tou kleboune file. happy Eides ton bill na diamartirete? Les kai den bgazei osa lefta upotithete oti xanei apo tis antigrafes. LOOOL!!! As sobareftoume ligo. happy Den eiani adikos o plousioteros anthrwpos tou kosmou etsi? Auto leei pola. Pes mou twra se pia klimaka eiani oooloi autoi pou bgazoun dianomes free. happy Mpa? Arxizoun mipws na zorizoun twra ta pragmata otna milame gia xrima. Wink Opote nomima mesa sthn paranomia tous. Kala kanoun kai bgazoun free. Alla den kerdizoun kai tipote. Tzampa xronos.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 12:01 am
Τίτλος:

Κουμπάρε κάποιοι άνθρωποι βγάζουν αλλιώς λέφτα και αλλιώς εκτελούν κοινωνικό έργο! πιστεύεις εσύ ότι οι παπάδες θα έπρεπε να είναι έτσι όπως είναι; η εκκλησία είναι πάρα πολύ πλούσια και όμως υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε! και κανένας δεν κάνει τίποτα γιατί πολύ απλά και σοβαρότατα χάθηκε η συνείδηση από τον κόσμο! Εκτός τον άλλων, ο Bill έβγαλε τα λεφτά του κλέβοντας κάτι που δεν του άνοικε και δημιούργησε το Copyright μαζί με την Δημιουργία της εταιρίας του! Αυτός φυσικά και έχεις δίκιο βγάζει από τις Αντιγραφές των δικαιωμάτων που ο ίδιος έχει εφέυρει! δεν τον έχω για τόσο ηλίθιο αλλά το βρίσκεις σωστό; αντικειμενικά πάντα και μην πας με την ροή τον πραγμάτων! θα έπρεπε να υπάρχουν εταιρίες που να πληρώνουν την υποστήριξη και για αυτό να την επιλέγουν από την Microsoft και όχι να την Αγοράζουν χρυσάφι γιατί ΉΤΑΝ και είναι μονοπώλιο! Δεν αξιώθηκε ακόμα να βγάλει ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα και τώρα έβγαλε το TOP σύστημα προστασίας! δηλαδή έλεος! τι να πω ας το κόψουμε εδώ γιατί είναι άσχετο με το Topic ! το θέμα είναι , και είναι γεγονός αυτό: Ότι κάνει κάποιος με κλειστού κώδικα προγράμματα μπορεί επίσης και καλλίτερα να το κάνει και με ανοικτού κώδικα προγράμματα! δεν χρειάζεται η καταπάτηση πνευματικής περιουσίας! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Σεπ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 12:18 am
Τίτλος:

συγγνωμη αν φανω λιγο κακος, αλλα αυτο με τα open source προγραμματα δεν το καταλαβα. ενταξει ωραιες οι φωτο, αλλα τι σχεση εχουν με τα open source προγραμματα και την καλη επεξεργασια που ειπε ο xHATEBREEDx? ενα save image απο media player classic δεν ειναι (η καποιο αναλογο Player που δινει τη δυνατοτητα αυτη)? προκαταβολικα συγγνωμη αν δεν καταλαβα ή παρερμηνευσα κατι..
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:03 am
Τίτλος:

Σε ευχαριστώ που γράφεις ελληνικά! λοιπόν! σχετικά ναι καλά κατάλαβες είναι ας πούμε ένα Print Screen με κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το Classic Media Player που ας πούμε ότι σου δίνει αυτήν την δυνατότητα "ίσως" είναι και λίγο επεξεργασμένες αυτές η δύο Wink ! Απλός αναφέρθηκα ότι κάποιος μπορεί να δουλεύει και με προγράμματα ανοικτού κώδικα! δεν έχει να κάνει άμεσα η έμμεσα με αυτό που είπε ο xHATEBREEDx.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:21 am
Τίτλος:

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ποιός είναι ο τύπος (προφανώς είναι plawrestler) που εμφανίζεται με μορφή σκιάς πίσω από την Sheelah στους τίτλους αρχής. Αυτός πιστεύω ότι είναι και το τελικό "Boss". Επίσης υπάρχει και αυτή η εικόνα. Η Kyoko, ο Sanshiro, ο Juohmaru και ο... εμ... χμ... έλα μωρέ πες τον!!! Tongue Εμένα πάντως μου κάνει για τον τυπά στους τίτλους αρχής. Από όσο τον παρατήρησα, μοιάζει αρκετά με τον Juohmaru πράγμα που συνδιάζεται και με το ότι η Sheelah μαζεύει συνεχώς πληροφορίες για τον Juohmaru (Ίσως με απώτερο σκοπό ο εργοδότης της να φτιάξει ένα ανώτερης ποιότητας plawres ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων Razz). Όπως και να έχει... Αγωνία!!! big smile Όσο για το Ninja και την παλιοπαρέα του που οργάνωσαν το site... Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt Ευχαριστούμε πάρα πολύ, εύχομαι να είστε πάντα καλά και καλή συνέχεια!

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 12:03 pm
Τίτλος:

jugan1982, σε ευχαριστώ που με το post σου μας επανέφερες στο θέμα.Παιδιά συγγνώμη αλλά αν θέλετε να τσακωθείτε για οποιονδήποτε λόγο, σας παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα pm γι' αυτό υπαρχουν...έλεοςBanned Banned Banned . Ειλικρινά έχω "φάει" χοντρό κόλλημα σχετικά με τον τελικό. ΣΚατά, πάντα οι ιάπωνες δείχνουν τον τελικό έστω και για λίγο, περίπου στη μέση της σειράς Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:09 pm
Τίτλος:

Exo tin entiposi oti piso apo tin seelah einai o kourosaki.Den nomizo na einai autos o telikos.To anime exei stamatisei na asxolite mazi tou poli kairo tora.
Klassika megala anime.Sto telos tha ginei kati kai tha meinoume m*****es.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:34 pm
Τίτλος:

Nai ki egw o kourosaki pisteuw pws einai autos sto opening to anime. Twra auto to plawres pou edeikse o Jugan1982 den thumamai na to exw dei pouthena. Thumizei ligo to plowres to sasamoto alla kai pali den einai auto. Kai pragmati nai miazei perissotero me ton jumarou. Ante na doume ti tha gineis. Isos gi auto lene pws exase sthn telikh. Alla mporei na exase gia diaforetikous logous apo autous ths monomaxias. Tha deiksei omws. Den argoun polu ta apokaliptiria. Thumbs UP

Kai vumba esu minei open source kai ftiaxne kai open source programmata. Na doume poios apo tous duo tha peinasei protos. Laughing Asxeta me to an eiani dikaio h' adiko.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:46 pm
Τίτλος:

Σου το είπα και ποιο πάνω είναι θέμα φιλότιμου! ! και να είσαι σίγουρος ότι είναι δύσκολο να κάνεις το σωστό αλλά υπάρχει αναγνώριση στο τέλος! έστω και μεταθάνατον! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 4:10 pm
Τίτλος:

tha se niaksei esena polu h anagnwrish metathanaton e? HaHa
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 2 από 33

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας