Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Τι ήχο θέλετε στο Ergo Proxy; |
MP3 Stereo |
|
11% |
[ 3 ] |
AAC 5.1 |
|
88% |
[ 24 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 27 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 01 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Σεπ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 02, 2006 5:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Den briskw logo enw yparxei ena apisteuta poiotiko raw na to xalasoume.Ama ena epeisodio einai 200 mb anti gia 300 den exei diafora.Pali den 8a to katebasoun osi den exoun dsl.Pali sxedon olloi pou exoume dsl arketoi apo emas 8a katebasoume kai versions apo ksena groups poy nai se uber high quality mono kai mono giati to anime to aksizei.
Vote for poiothta ala shinsen-subs  .
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 03, 2006 9:25 am
Τίτλος:
|
|
|
kornass έγραψε:
|
5.1 γιατί μου έφερες ωραίο παγωτό την Κυριακή!!!!!
|
Δεν εχω παρα να συμφωνησω πανω σ'αυτο το επιχειρημα.
Raziel: βαλε ρε συ 5.1 και απο αναλυση εικονας, οτι εχεις βρει. Μην το κουραζεις πολυ, γιατι με τον καιρο, πιστεψε με, θα βαρεθεις. Οποτε κρατα δυναμεις  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 03, 2006 10:00 am
Τίτλος:
|
|
|
raziel666 έγραψε:
|
Όσο για τον Arikkado, όντως ο H264 με τον οποίο σκοπεύουμε να κάνουμε συμπίεση, έχει πρόβλημα σε παλιά μηχανήματα αν χρησιμοποιείτε τον decoder του ffdshow. Η λύση λέγεται CoreAVC και είναι ένας decoder που είναι 30% πιο γρήγορος από αυτόν του ffdshow. Το δοκίμασα σε μηχάνημα στα 850ΜΗz και δεν είχε πρόβλημα (ενώ με το ffdshow έτρωγε πολλά κολλήματα στα H264 αρχεία).
|
Λοιπόν ας το πάω και εγώ λίγο off-topic, και με δέρνετε αργότερα
Να δοκιμάσετε και το MPUI, που είναι το γραφικό interface του MPlayer for Windows...
Απλά σπέρνει... Ολα τα DivX/XviD/H.264 που του βάζω να παίζει, το κάνει με hardware acceleration τις κάρτας γραφικών και CPU Load σχεδόν 0% ...
Η κάρτα μου θεωρείτε μέτρια nVIDIA GeForce FX 5600 και η CPU μου είναι AMD Athlon 2000+. 4 χρόνια με το ίδιο μηχάνημα είμαι. Απλά δοκιμάστε το!
MPlayer download link
α, και επίσης για όσους δεν ξέρουν, ο MPlayer είναι μονολιθικός, δηλαδή δεν χρειάζετε κανένα codec κανενός είδους! τα έχει όλα ενσωματωμένα. Απλά κατεβάζεις το MPUI, το ξεzipάρεις, δεν θέλει εγκατάσταση, και παίζει τα video αμέσως. _________________ http://noctrex.dyndns.org
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Νοέ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 08, 2006 2:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
NoctReX έγραψε:
|
α, και επίσης για όσους δεν ξέρουν, ο MPlayer είναι μονολιθικός
|
Giauto leme oti to Media Player einai oti kalutero ehoun na prosferoun ta ilithia Windows!
Monolith \m/ _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούν 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Φεβ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 08, 2006 7:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
egw pantws ola ta anime pou exoun pesei sta xeria mou ta exw dei mesw BSPlayer Pro, o opoios mporeis na einai men unstable alla paizei to 90% twn arxeiwn oson afora ta anime toulaxiston.
Episis vazontas to codec pack tou forum alla kai kyriws ton CCCP (Combined Community Codec Pack) den nomizw oti tha exei kapoios provlima na paixei otidipote _________________ Instrumentality continues...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|