Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Ρωτήστε εδώ για anime που ψάχνετε Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 111, 112, 113  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 06 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 18, 2006 9:05 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mia aporia re paidia...isws na gelasete.
Epeidh psaxnw palia anime pou epeksan stin ellhnikh TV (ekana post pia psaxnw sto "antalages") i ERT1 tis vhs pou epaikse pou tis piges? kai ta video club ti tis kanane?
skefthka oti enas tropos gia na brw p.x to ypobruxio keraynos einai na steilw kanena email alla kserw oti den 8a apanthsoun opote...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 17 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 18, 2006 4:21 pm
Τίτλος:

Deamon ψάχνω και εγώ αυτό το Anime(πρέπει να ήταν ένα αυτοτελές επεισόδιο),που το είχα δει μικρός,γι'αυτό και δεν θυμάμαι πολλά,ενώ όσα θυμάμαι είναι αμφισβητήσημα. Sad
Έδειχνε ένα παιδί(πρέπει να ήταν κορίτσι,όπως λες,με πράσινα κοντά μαλλιά)που είχε την ικανότητα όταν συγκεντρώνονταν και ένωνε τις παλάμες του(όπως τις ενώνει κάποιος σε στάση προσευχής),με τους δείκτες προς τα έξω(σχηματίζοντας δηλαδή τη μορφή του κοινού όπλου)και τα χέρια τεντωνένα(σαν να στοχεύει με όπλο)να εξαπολύει μία ενεργειακή ακτίνα(ή όπως τεσπα το λένε:Energy Blast κτλ).Αυτή της την ικανότητα θέλησαν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν(μάλλον να εκμεταλλευτούν θα έλεγα),γι'αυτό και την προσέγγισαν.Αυτό που δεν ήξεραν,όμως,ήταν ότι το κορίτσι μόνο του ήταν αρκετά αδύναμο να εκτελέσει την κίνηση αυτή και χρειάζονταν σγχρόνως την υποστήριξη ενός άλλου νεαρού(με τα κόκκινα μαλλιά που λεει ο Deamon),που είχε το ίδιο χάρισμα.Η φάση λοιπόν που θυμάμαι ήταν τα άτομα που ήθελαν να εκμεταλευτούν το κορίτσι να του ζητούν να εκτελέσει την κίνηση σε έναν βράχο,ώστε να δουν με τα μάτια τους αυτή την ικανότητα.Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθιες του κοριτσιού ο ηλικιακά μεγαλύτερος νεαρός(που την παρακολουθούσε πάνω από ένα βράχο)εμφανίστηκε πίσω της και εκτελώντας μαζί της την κίνηση(εν αγνοία πάντα του κοριτσιού και όσων το παρακολουθούσαν) κατάφεραν με τη συνδιασμένη προσπάθειά τους να θρυμματίσουν το βράχο. Ακούγεται λίγο χαζό σαν περιγραφή Embarassed αλλά ίσα ίσα που θυμάμαι αυτή την σκηνή χωρίς άλλες λεπτομέριες.
Επιπλέον ψάχνω άλλα 2 Anime.Το ένα το έδειξε νομίζω η ΕΤ1(ή η τότε ΕΤ2).Έδειχνε,λοιπόν,μια νεαρή γυναίκα που γνώριζε πολεμικές τέχνες(κρατούσε και ένα Katana)και συνόδευε κάποια παιδιά που πήγαιναν κάπου(άλλες λεπτομέριες για το πού,πώς κτλ δεν θυμάμαι)προκειμένου να τα προστατεύει στο δρόμο.Κάποια στιγμή,προς το τέλος της ταινίας,τα παιδία συνάντησαν κάποιους αντιπάλους που τα κυνηγούσαν.Η γυναίκα τότε αποκάλυψε ότι ήταν ανδροειδές(άνοιξε το δέρμα της ελαφρώς κατά μήκος του σώματός της-από το μέτωπό της,το πηγούνι,ανάμεσα στο στήθος και μέχρι το κάτω μέρος του κορμού-εμφανίζοντας έτσι τα κυκλώματά της)και ξεκίνησε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα(μεγαλύτερη νομίζω από αυτή που μπορεί να τρέξει ένας άνθρωπος)προς την ομάδα των αντιπάλων(που βρίσκονταν σε αρκετή απόσταση,στο βάθος του ορίζοντα,και πλησιάζουν προς το μέρος τών παιδιών).Όταν έφτασε κοντά τους αυτοκαταστράφηκε (σαν βόμβα)σκοτώνοντάς τους όλους και σώζοντας έτσι τα παιδιά απ'το να πέσουν στα χέρια τους.Συγκλονιστική στιγμή για ένα 5χρονο Shocked (τόσο πρέπει να ήμουν όταν το είδα).
Το δεύτερο Anime που ψάχνω ήταν σειρά,πρέπει να παίχτηκε πρίν 6-7 χρόνια στο New Channel/Tempo(δεν θυμάμαι αν είχε αλλάξει τότε όνομα ο σταθμός),την ίδια εποχή που έπαιζε το Super Mario.Η ιστορία μίλαγε για μια ομάδα νεαρών που πήγαν κρουαζιέρα με ένα κότερο,αλλά στη μέση του ταξιδιού(στη θάλασσα συγκεκριμένα)έπεσαν σε μια χρονική δίνη και μεταφέρθηκαν στην...προϊστορία. Εκεί συνάντησαν ανθρώπους με πολιτισμό της μορφής του μεσαίωνα(υπήρχαν πόλεις,χωριά,...κτλ όπως αν είχε εξελιχθεί ο πολιτισμός μας στην προϊστορία)που είχαν προσαρμόσει τη ζωή τους στα δεδομένα του κόσμου που ζούσαν(με τους δεινόσαυρους κτλ).Ο πολιτισμός αυτός ζούσε κάτω από την κυριαρχεία κάποιων ιερέων (κληρικών,σε στυλ καθολικής εκκλησιάς του μεσαίωνα)που έκρυβε από το λαό αλήθειες για τον κόσμο,την ιστορία,την τεχνολογία κτλ.Οι κληρικοί αυτοί(και με ιδιαίτερο πάθος οι ανώτεροι-μπορεί να ήταν και ένας μόνο ο ανώτερος,δεν θυμάμαι)στράφηκαν από την αρχή εναντίον των νεοφερμένων από το μέλλον(γιατί άραγε...;!),οι οποίοι έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στην εποχή τους,καθώς και τον λόγο που ήρθαν στο παρελθόν.Τελικά η ομάδα αυτή των νεαρών κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες(ανελέητο κυνήγι από τον στρατό των κληρικών,επιθέσεις από σαρκοβόρους δεινόσαυρους,φιλίες με ανθρώπους της εποχής κτλ)και έχοντας πάντα για βοήθεια την ασφάλεια ενός φουτουριστικού μεταφορικού μέσού(συνδιασμός Bigfoot και λεωφορείου) και τις συμβουλές ενός νεαρού πτεροδάκτυλου,που είχε την ικανότητα να μιλά,να σώσουν τον προϊστορικό αυτό κόσμο από την καταστροφή(ναι,κινδύνευε από την αρχή που πήγαν)και να επιστρέψουν στην εποχή τους!Αυτό το Anime με είχε πορώσει πολύ,κυρίως λόγο της αγάπης μου για τους δεινόσαυρους,αλλά και της πανέξυπνης ιστορίας του.Τη σειρά νομίζω την έλεγαν στα Ελληνικά "2 Χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους"(τι πρωτότυπος τίτλος!),όπως είπα προβάλλονταν από το New Channel/Tempo μεταξύ 20:00 και 22:00 περίπου,μετά το Super Mario World,πριν 6 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει έστω και κάτι που μπορέι να βοηθήσει να βρούμε το όνομα αυτών των anime ή ακόμα καλύτερα αν έχει υλικό απ'αυτά(που κατά τη γνώμη μου ήταν κορυφάια για την εποχή τους,αλλά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν ακόμα και σήμερα Wink ),ας το αναφέρει!

Ένταξη: 02 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 18, 2006 9:01 pm
Τίτλος:

Παιδιά το "2 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους " το ψάχνω κι εγώ σε GREEK DUB HaHa . Κοίταξα σε μερικά video club της περιοχής μου μπας και το έχουν αλλά τζίφος Thumb Down . Αν ξέρει κανείς τίποτα ας απαντήσει μπας και το βρω.

Loyalty comes at a price!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 19 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 19, 2006 12:41 am
Τίτλος:

Twra pou to les Kakashi nai. To thumamai. Wraio htane. Meta edeixne super mario. Sto kanali New nomizw ta epaize. Kai ena allo me podosfairo epaizan ekei sto New. Aksexastes meres big smile Pantos egw exw ena akomh pio palio. To do xronia diakopes me kati paidia pou nabagisan se ena nisi.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 19, 2006 2:06 am
Τίτλος:

Αυτό που λες με το ποδόσφαιρο πρέπει να ήταν ο Βενιαμιν που είχε ένα σπέσιαλ σουτ και έβαζε πάντα γκολ με αυτό ξελασπώνοντας την ομάδα του.
Όσο για το άλλο που είπες με τα παιδιά που ναυάγησαν σε ένα νησί δεν το θυμάμαι καθόλου Rolling Eyes
Για μια περίοδο το New έδειχνε ωραία "παιδικά"... ο παλιός καλός καιρός...

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 19, 2006 6:54 am
Τίτλος:

Exael έγραψε:
Deamon ψάχνω και εγώ αυτό το Anime(πρέπει να ήταν ένα αυτοτελές επεισόδιο),που το είχα δει μικρός,γι'αυτό και δεν θυμάμαι πολλά,ενώ όσα θυμάμαι είναι αμφισβητήσημα. Sad
Έδειχνε ένα παιδί(πρέπει να ήταν κορίτσι,όπως λες,με πράσινα κοντά μαλλιά)που είχε την ικανότητα όταν συγκεντρώνονταν και ένωνε τις παλάμες του(όπως τις ενώνει κάποιος σε στάση προσευχής),με τους δείκτες προς τα έξω(σχηματίζοντας δηλαδή τη μορφή του κοινού όπλου)και τα χέρια τεντωνένα(σαν να στοχεύει με όπλο)να εξαπολύει μία ενεργειακή ακτίνα(ή όπως τεσπα το λένε:Energy Blast κτλ).Αυτή της την ικανότητα θέλησαν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν(μάλλον να εκμεταλλευτούν θα έλεγα),γι'αυτό και την προσέγγισαν.Αυτό που δεν ήξεραν,όμως,ήταν ότι το κορίτσι μόνο του ήταν αρκετά αδύναμο να εκτελέσει την κίνηση αυτή και χρειάζονταν σγχρόνως την υποστήριξη ενός άλλου νεαρού(με τα κόκκινα μαλλιά που λεει ο Deamon),που είχε το ίδιο χάρισμα.Η φάση λοιπόν που θυμάμαι ήταν τα άτομα που ήθελαν να εκμεταλευτούν το κορίτσι να του ζητούν να εκτελέσει την κίνηση σε έναν βράχο,ώστε να δουν με τα μάτια τους αυτή την ικανότητα.Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθιες του κοριτσιού ο ηλικιακά μεγαλύτερος νεαρός(που την παρακολουθούσε πάνω από ένα βράχο)εμφανίστηκε πίσω της και εκτελώντας μαζί της την κίνηση(εν αγνοία πάντα του κοριτσιού και όσων το παρακολουθούσαν) κατάφεραν με τη συνδιασμένη προσπάθειά τους να θρυμματίσουν το βράχο. Ακούγεται λίγο χαζό σαν περιγραφή Embarassed αλλά ίσα ίσα που θυμάμαι αυτή την σκηνή χωρίς άλλες λεπτομέριες.
Επιπλέον ψάχνω άλλα 2 Anime.Το ένα το έδειξε νομίζω η ΕΤ1(ή η τότε ΕΤ2).Έδειχνε,λοιπόν,μια νεαρή γυναίκα που γνώριζε πολεμικές τέχνες(κρατούσε και ένα Katana)και συνόδευε κάποια παιδιά που πήγαιναν κάπου(άλλες λεπτομέριες για το πού,πώς κτλ δεν θυμάμαι)προκειμένου να τα προστατεύει στο δρόμο.Κάποια στιγμή,προς το τέλος της ταινίας,τα παιδία συνάντησαν κάποιους αντιπάλους που τα κυνηγούσαν.Η γυναίκα τότε αποκάλυψε ότι ήταν ανδροειδές(άνοιξε το δέρμα της ελαφρώς κατά μήκος του σώματός της-από το μέτωπό της,το πηγούνι,ανάμεσα στο στήθος και μέχρι το κάτω μέρος του κορμού-εμφανίζοντας έτσι τα κυκλώματά της)και ξεκίνησε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα(μεγαλύτερη νομίζω από αυτή που μπορεί να τρέξει ένας άνθρωπος)προς την ομάδα των αντιπάλων(που βρίσκονταν σε αρκετή απόσταση,στο βάθος του ορίζοντα,και πλησιάζουν προς το μέρος τών παιδιών).Όταν έφτασε κοντά τους αυτοκαταστράφηκε (σαν βόμβα)σκοτώνοντάς τους όλους και σώζοντας έτσι τα παιδιά απ'το να πέσουν στα χέρια τους.Συγκλονιστική στιγμή για ένα 5χρονο Shocked (τόσο πρέπει να ήμουν όταν το είδα).
Το δεύτερο Anime που ψάχνω ήταν σειρά,πρέπει να παίχτηκε πρίν 6-7 χρόνια στο New Channel/Tempo(δεν θυμάμαι αν είχε αλλάξει τότε όνομα ο σταθμός),την ίδια εποχή που έπαιζε το Super Mario.Η ιστορία μίλαγε για μια ομάδα νεαρών που πήγαν κρουαζιέρα με ένα κότερο,αλλά στη μέση του ταξιδιού(στη θάλασσα συγκεκριμένα)έπεσαν σε μια χρονική δίνη και μεταφέρθηκαν στην...προϊστορία. Εκεί συνάντησαν ανθρώπους με πολιτισμό της μορφής του μεσαίωνα(υπήρχαν πόλεις,χωριά,...κτλ όπως αν είχε εξελιχθεί ο πολιτισμός μας στην προϊστορία)που είχαν προσαρμόσει τη ζωή τους στα δεδομένα του κόσμου που ζούσαν(με τους δεινόσαυρους κτλ).Ο πολιτισμός αυτός ζούσε κάτω από την κυριαρχεία κάποιων ιερέων (κληρικών,σε στυλ καθολικής εκκλησιάς του μεσαίωνα)που έκρυβε από το λαό αλήθειες για τον κόσμο,την ιστορία,την τεχνολογία κτλ.Οι κληρικοί αυτοί(και με ιδιαίτερο πάθος οι ανώτεροι-μπορεί να ήταν και ένας μόνο ο ανώτερος,δεν θυμάμαι)στράφηκαν από την αρχή εναντίον των νεοφερμένων από το μέλλον(γιατί άραγε...;!),οι οποίοι έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στην εποχή τους,καθώς και τον λόγο που ήρθαν στο παρελθόν.Τελικά η ομάδα αυτή των νεαρών κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες(ανελέητο κυνήγι από τον στρατό των κληρικών,επιθέσεις από σαρκοβόρους δεινόσαυρους,φιλίες με ανθρώπους της εποχής κτλ)και έχοντας πάντα για βοήθεια την ασφάλεια ενός φουτουριστικού μεταφορικού μέσού(συνδιασμός Bigfoot και λεωφορείου) και τις συμβουλές ενός νεαρού πτεροδάκτυλου,που είχε την ικανότητα να μιλά,να σώσουν τον προϊστορικό αυτό κόσμο από την καταστροφή(ναι,κινδύνευε από την αρχή που πήγαν)και να επιστρέψουν στην εποχή τους!Αυτό το Anime με είχε πορώσει πολύ,κυρίως λόγο της αγάπης μου για τους δεινόσαυρους,αλλά και της πανέξυπνης ιστορίας του.Τη σειρά νομίζω την έλεγαν στα Ελληνικά "2 Χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους"(τι πρωτότυπος τίτλος!),όπως είπα προβάλλονταν από το New Channel/Tempo μεταξύ 20:00 και 22:00 περίπου,μετά το Super Mario World,πριν 6 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει έστω και κάτι που μπορέι να βοηθήσει να βρούμε το όνομα αυτών των anime ή ακόμα καλύτερα αν έχει υλικό απ'αυτά(που κατά τη γνώμη μου ήταν κορυφάια για την εποχή τους,αλλά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν ακόμα και σήμερα Wink ),ας το αναφέρει!

To idio leme 100% auto einai pou 8a to broumeeeeeeeeeeee
kai to allo gia ti gynaika EPISHS moy to 8ymises alla den 8ymame polla mono ayta pou eipes po re file me poroses pou to 8ymi8ikes
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 10 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 21, 2006 8:36 pm
Τίτλος: O serifhs tou diasthmatos

Yparxei pou8ena kanena epeisodio "o serifhs tou diasthmatos"???Xerete an autes oi palies seires yparxoun se dvd sthn agora???
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 2:03 am
Τίτλος:

Kakashi έγραψε:
Παιδιά το "2 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους " το ψάχνω κι εγώ σε GREEK DUB HaHa . Κοίταξα σε μερικά video club της περιοχής μου μπας και το έχουν αλλά τζίφος Thumb Down . Αν ξέρει κανείς τίποτα ας απαντήσει μπας και το βρω.

Μετά από αρκετό ψάξιμο στο AniDB βρήκα Biggrin το όνομα του anime με τους δεινόσαυρους,να και το σχετικό link(για όσους ενδιαφέρονται):
Dino Adventure Jurassic Tripper
Καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να το βρω και να το κατεβάσω(ρωτάω γιατί είμαι και newbie στο χώρο Embarassed...!)

Deamon έγραψε:
To idio leme 100% auto einai pou 8a to broumeeeeeeeeeeee kai to allo gia ti gynaika EPISHS moy to 8ymises alla den 8ymame polla mono ayta pou eipes po re file me poroses pou to 8ymi8ikes

Ναι,απ'ότι φαίνεται τα ίδια ψάχνουμε.Είναι αρκετά παλιά και τα 2 αυτά anime.Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα άλλο,πέρα απ'αυτά που προανέφερα και γι'αυτό μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι.Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε σχετικό,ας το αναφέρει...!

Τέλος,επειδή ένας φίλος μου έχει πόρωση με τα αυτοκίνητα,θέλω να ρωτίσω αν έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό Anime με αγώνες,drifting,moddifing κτλ...

Ένταξη: 26 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 7:49 am
Τίτλος:

Exael έγραψε:

Καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να το βρω και να το κατεβάσω(ρωτάω γιατί είμαι και newbie στο χώρο Embarassed...!)

Τέλος,επειδή ένας φίλος μου έχει πόρωση με τα αυτοκίνητα,θέλω να ρωτίσω αν έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό Anime με αγώνες,drifting,moddifing κτλ...

An einai auto pou psahneis poli diskola tha to vreis na to katevaseis giati den to ehei kanei kaneis encode, kalitera na dokimaseis emule, ekei sinithos vriskeis tipota spania alla kai pali den nomizo.

Oso gia amaxia, as dei initial d [einai kai mpolika] kai capeta. Den ta eho dei alla lene oti einai kala, toulahiston to initial Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hazuki στις Κυρ Ιαν 22, 2006 9:00 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 12 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 8:12 am
Τίτλος:

file exael ta 2 prota pou anafereis einai to andromeda Stories

Gia to 3o den xero
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 2:24 pm
Τίτλος:

Exael έγραψε:

Μετά από αρκετό ψάξιμο στο AniDB βρήκα Biggrin το όνομα του anime με τους δεινόσαυρους,να και το σχετικό link(για όσους ενδιαφέρονται):

Ωραίος Thumbs UP
Τώρα που μάθαμε και το όνομά του πρέπει να ψάξουμε να το βρούμε!!!
Πάντως e-mule που έψαξα δεν το βρήκα. Βέβαια εγώ ενδιαφέρομαι πιο
πολύ για το GREEK DUB αλλά τρέχα γύρευε. Αποκλείεται να το βρω Sad

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 2:45 pm
Τίτλος:

eixe anevei torrent sto blue-whitegt.com den xero an yparxei akoma ego apo ekei to katevasa

As diorthosei kanas admin to topic deixnei 1 selida parapano
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 22, 2006 6:17 pm
Τίτλος:

Φίλε amynta τα post σου με μπέρδεψαν κάπως What..? ...

amyntas έγραψε:
ta 2 prota pou anafereis einai to andromeda Stories

Εννοείς ότι το Anime με τα παιδιά που έχουν την ικανότητα να εξαπολύουν energy blasts και το άλλο με τη γυναίκα ανδροειδές που αυτοκαταστράφηκε είναι το ΊΔΙΟ Αnime :?:

amyntas έγραψε:

Η εικόνα που δείχνεις είναι όντως το Anime με τη γυναίκα ανδροειδές που αυτοκαταστράφηκε. Δυστυχώς,όμως,έψαξα με το όνομα "Andromeda Stories" στο AniDB και στο Animenfo,άλλα δεν βρήκαν τίποτα!! Σίγουρα είναι σωστός ο τίτλος αυτός; Έχεις μήπως κάποιο σχετικό link;

amyntas έγραψε:
eixe anevei torrent sto blue-whitegt.com den xero an yparxei akoma ego apo ekei to katevasa

Ποιό Anime λες ότι κατέβασες; Μπήκα και έγω σε αυτό το site αλλά τζίφος,πάλι δεν βρήκα τίποτα... Sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 24, 2006 7:18 am
Τίτλος:

amyntas έγραψε:
file exael ta 2 prota pou anafereis einai to andromeda Stories

Gia to 3o den xero

Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

dwse mas link kai eisai 8eos Thumb 2 Up ...pou to brhkes re tsakale
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 24, 2006 8:40 am
Τίτλος:

edosa link gia to site apo opou to katevasa kai eipa oti den xero an yparxei akoma to torrent.gia plirofories yparxei kai to google ΨΑΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 111, 112, 113  Επόμενη
Σελίδα 9 από 113

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας