με δεδομενο οτι εχει βγει τρειλερ για τη 3 σεζον του ανιμε και δειχνει ηδη τους 3 πρωταγωνιστες να εχουν φτασει στη θαλασσα νομιζω οτι παμε αισιως για το τελος σιγα σιγα...σε καμια βδομαδα το πολυ θα χει βγει και το νεο τσαπτερ οποτε μιλαμε....
yes it is..και η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισαει να με κουραζει...
απο οτι φαινεται το stage ειναι ετοιμο για να γινει το ντου αλλα και παλι...τοσους μηνες με ολο αυτο το στορυ με κουρασε..ειναι αναγκαιο αλλα...αντε να δουμε το επομενο..
Posted: Wed Jan 09, 2019 2:26 am
Post subject:
Σαν με το που έκανε το fast forward στο μέλλον, να έμπλεξε τα πολλές δολοπλοκίες και να έπεσε η ποιότητα του γραψίματος. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Δεν είμαι σίγουρη αν έχει πέσει όντως η ποιότητα του γραψίματος ή αν τα πράγματα έχουν γίνει αχρείαστα περίπλοκα.
Πριν το time skip, διαβαζα το manga και ήξερα ότι αυτό που διαβάζω μου αρέσει. Ηταν απλό και κατανοητό.
Τώρα με όλα αυτά που έχουν γίνει με την αλλαγή του Ερεν, τις συμμαχίες κλπ, δεν μπορώ να τα καταλάβω αν αυτό που διαβάζω μου αρέσει η όχι.
Με τα 2 τελευταία ch. πάντως άρχισε να αποκτά και πάλι την προσοχή μου η ιστορία. _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum