Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Anime

Captain Harlock
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sat Oct 01, 2016 10:42 am
Post subject: Captain Harlock
Reply with quote

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει πως ειναι δυνατον να βρω την αγαπημενη μου σειρα οταν ημουν παιδι που λεγοταν Captain Harlock ειτε στα ελληνικα με μεταγλοτηση ειτε με ελληνικους υποτιτλους , ρωταω γιατι ειμαι καινουριος και δεν δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ποστ παλιοτερο για την σειρα αυτη αλλα δεν μπορεσα και να βρω κατι σχετικο με τη σειρα αυτη !!!
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sat Oct 01, 2016 6:08 pm
Post subject:
Reply with quote

Υπάρχει στον tracker μία ταινία με τον Captain Harlock που έχει μεταφραστεί εδώ στην Animeclipse. Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ, είναι το πρώτο torrent σε αυτή τη λίστα:

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&active=0&category=8&tor_page=10&order=date&by=DESC&page=2

Όσο για τη σειρά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή πολύ παλαιότερα είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια να μεταφραστεί και αυτή, αλλά λόγω πολλών δυσκολιών και έλλειψης ατόμων δεν έγινε ποτέ. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι θα την βρεις στα ελληνικά. Ίσως να έψαχνες να την βρεις με αγγλικούς υπότιτλους. Thumbs UP
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Anime All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum