Posted: Wed Jul 23, 2008 9:40 pm
Post subject:
Εγώ αν θέλετε το ανεβάζω , αλλά μόνο αν έχω 5 σίγoυρα download ^^
Όσο για τα subs , έχω δει ίδιο θέμα και σε άλλο forum αλλά και εκεί .... no response ~.~ _________________ Wanna Be Like You .
Posted: Sun Jun 22, 2014 8:48 pm
Post subject: Re: Kabamaru Igano Live Action Movie!(help! υπάρχουν υπότιτλ
Βγήκαν!!! Ψάξε στο subs4freee
NeOSL wrote:
geia xara se olous !
opos grafei kai o titlos tou topic pou anoigo , xreiazomai help sxetika me tin TAINIA tou KABAMARU !!!!
nai , ektos apo to anime pou eixe vgei kai vlepame kai megalosame mazi me tin treli metagglotisi aytis tis seiras ... kapoioi ( tote ) evgalan kai tainia !
ayti tin stigmi i tainia katevainei ston skliro mou ( me ena grigoro search se megala torrent search engines 8a to vreite ki eseis eykola . 808MBs einai se morfi arxeiou .divx ) .
to provlima einai oti dystyxws den yparxoun subs oute kan agglikoi .
( kala ,allo ena provlima einai oti einai vhs rip alla den me xalaei na to exo san arxeio )
ksekinisa na grafo se sxetika forums mpas kai vrei kaneis tous ypotitlous , 'h akoma kai na asxolei8ei na kanei tin metafrasi !!! ( estw kai kammeni metafrasi na einai ! )
sas eyxaristo gia ton xrono sas , elpizo na yparxoun ki alloi pou goustaroun trela ton Kabamaru kai epitelous na vroume kai ypotitlous gia tin tainia
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2
Page 2 of 2
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum