Μόλις είδα τα επεισόδια από 18 έως 20 και μας πωρώσατε ελπίζω να μην αργήσουν τα υπολιπα 5 επεισόδια.
Υ.Γ Και μετα θα κλεμε μεχρι να βγει η 4η season
To 21 είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και θα βγει κατά 99% μέσα στο ΣΚ που μας έρχεται. Τα 22-25 είναι δεμένα μεταξύ τους σαν ιστορία, οπότε μάλλον θα τα βγάλουμε μαζί σε ένα release για να μην έχετε και extra αγωνία.
kynigos wrote:
αμα βγει ^^
Το καλό που τους θέλω να βγάλουνε και άλλη σαιζόν! _________________
Δεν νομίζω να μην βγει και άλλη season καθώς δεν έχουν φταση ούτε στα μισά από το manga αν και θα περιμένουμε πάλι 4 με 5 χρονιά.
Ερώτηση: αυτοί που το έχετε δει στα αγγλικά στο τελευταίο επεισοδιο διχνη πως θα ύπαρξη και άλλη season όπως έδειχνε και στην προηγούμενη;
Εγώ το έχω ήδη κατεβάσει για να το ξεκινήσουμε μετάφραση, αλλά απ'ότι είδα δεν αναφέρει κάτι. Πετάγονται βέβαια κάτι ατάκες του στυλ: "Ο Ippo έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα" οι οποίες προδιαθέτουν κάποια συνέχεια. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα μας απογοητεύσει η εταιρία παραγωγής! _________________
ναι αλλα ειναι υπερβολικο να περιμενουμε τοσα χρονια ενω υπαρχει αφθονο υλικο αν κρεινω απο τα chapter,να τα κανουν ανα 50 τουλαχιστων 1000 και chapter ειναι,,σε ποιο chapter τελιωνει το rising?
Αν και έχω πάψει να βλέπω άνιμε εδώ και καιρό, μπορώ να σου πω ότι το ippo καλύτερα που βγαίνει έτσι όπως βγαίνει. Εαν έβγαινε σαν τα υπολοιπα δεν θα ειχε κανενα νοημα θα ειχε γεμισει φιλλερ και δεν θα ειχε τοση δραση σε καθε επεισοδιο.
Αγιος ο μανγκακα που το ειχε δηλωσει εξαρχης!!! _________________
Ναι θα βγουν πακετάκι γιατί συνδέονται μεταξύ τους. Λίγη υπομονή ακόμη. Τώρα που ξεκινήσαμε και με τα καινούργια projects, όσο που να'ναι μπορεί το Ippo να πάει λίγο πίσω. Θα δούμε. _________________
Ας ελπίσουμε πως θα βγει σύντομα αν και πιστεύω θα περιμένουμε πάλι 3 με 4 χρονιά.Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αν την έχουμε σύντομα πάντως πιστεύω πως το φθινόπωρο θα βγει
περιμενω ανυπομονα τα 4 σε πακετακι ,εχω δει την ιστορια μονο στα μανγκα και δεν την εχω δει σε ανιμε ακομη..περιμενω να δω την ιστορια του δασκαλου :P
Τα δουλεύουμε παιδιά. Είχαν δυστυχώς μπόλικη δουλίτσα. Και έχει κεσολαβήσει και το Πάσχα. Οπότε καταλαβαίνετε. Πάντως τα δουλεύουμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Όσο για τη συνέχεια λογικά θα γίνει όως τα λέτε. Η ιστορία έχει δείξει ότι θα επιστρέψει η σειρά σε 3-4 χρόνια με άλλο ένα 25άρι επεισόδια. _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum