Να πω οτι εχω χακαρισμενο xbox 360 arcade(το λευκο μοντελο).Ακουστε, βαζω το db ultimate tenkaichi(κατεβασμενη κοπια) και ξεχαστηκα να βαλω και την καρτα μνημης στην κονσολα.Το παιχνιδι το εδειξε κανονικα(τη φωτο του στο μενου).Παταω να παιξει και λεει πρεπει να κανει update η κονσολα απο το δισκακι για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι.Το σκεφτομαι και εν τελη το κανω.Φορτιζει μια μπαρα 100% και φορτιζει αλλη μια μετα μεχρι το 50% ωσπου μου βγαζει το μηνυμα πως δεν μπορει να διαβασει το update απο το δισκο .Αυτο ηταν.Το κλεινω ,το σβηνω μου δειχνει συνεχεια το μηνυμα ξαναβαλτε το δισκο να συνεχιστει το update,αν το βαλω λεει ειναι γρατζουνισμενο.Περιεργο μιας και δεν ειχε γρατζουνια.Μετα σκεφτομαι οτι ισως φταιει που το εχω αντιγραμμενο.Παντως pall iso ειναι.Τωρα σκεφτομαι που ειμαι αθηνα να το νοικιασω σε αυθεντικο να δω τι θα κανει.Δοκιμασα και αλλα παιχνιδια αντιγραμμενα και ενα αυθεντικο πολυ παλιο που εχω αλλα ακουγονται λες και παιζουν(εχουν χαρακτηριστικο ηχο οσα παιζουν αμεσως).Ειχα ακουσει για updates της ms που καταστρεφουν χακαρισμενες κονσολες.Εσεις τι λετε;;
Απο διαφορα site παντος εμαθα οτι πρεπει να το flash back to stock,να κανω το update και να το ξαναχακαρω μετα.Το flash back to stock ,τι σημαινει ακριβως;Να το ξεχακαρω?