Έχεις γενικά μια αντιπάθεια με τα νέα shounen ;
Εσύ ποια θα πρότεινες σε κάποιον να δει;! _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Υπαρχουν χιλλια δυο καλα και νεα. Για μενα το κορυφαιο ολων ειναι το hokuto no ken με διαφορα. Απιστευτο σχεδιο, ολα στο χερι χωρις υπολογιστη, με ισως μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχουν γραφτει ποτε. Yu yu Hakusho/hunter x hunter/berserk/hellsing ultimate/basilisk/jojo/vagabond/vinland saga/hajime no ippo/20th century boys/monster/historys strongest disciple kenichi/gantz/hikaru no go/initial d/sunabozou/rurouni kenshin/slayers/bastard/get backers... Αυτά για αρχή.
Υπάρχουν χίλλια τόσα καλά μάνγκα και άνιμε. Και όχι τα big 3 δεν είναι ότι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε, αλλα τα πιο δημοφιλη της νεας γενιάς. Και δε λεω και σε αυτη την εποχη υπαρχουν αρκετα διαμαντακια όπως ανέφερα και πιο πάνω και δεν χρειαζονται να βασιζονται στη τεχνικη τα βυζια μου κουνουνται για να πουλησω ουτε θα νικαω παντα επειδη εχω φαω το ξυλο της ζωης μου, βγαζω μια κραυγη σηκωνομαι και νικαω επειδη μπορω. _________________
Ωραία συμφωνώ ότι τα big 3 δεν είναι τα καλύτερα αλλά τα πιο γνωστά και ότι είναι βλακεία που έχει τόσο fanservice και ο τρόπος που κερδίζουν στις μάχες σε μερικά.
Πάντως με αυτά που μου είπες βρήκα κάποια καινούρια να δω με πρώτο το hokuto no ken αφού λες ότι είναι τόσο καλό.
Αν θες να μου πεις κάτι άλλο στείλε pm να μην βγαίνουμε τελείως off-topic. _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Posted: Sun Jul 28, 2013 7:20 am
Post subject:
kelborn3 wrote:
hunter x hunter/.../hajime no ippo
To 1o hiatus απο του αγίου ανήμερα.Νομίζω ότι έχει πανχοντρο θέμα υγείας.
Το 2ο είναι εξαιρετικό.Καλύτερα ήταν.Το έχουν κάνει απίστευτα κουραστικό.Χώρια ότι επίσης βγαίνει 3 και του κούκου.
kelborn3 wrote:
20th century boys/monster
Mακράν τα 2 πιο διαστροφικά manga που χω διαβάσει.Και νόμιζα ότι όταν είχα δει το Deathnote τα είχα δει όλα...ΠΟΣΟ παιδάκι ήμουν. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
To 1o hiatus απο του αγίου ανήμερα.Νομίζω ότι έχει πανχοντρο θέμα υγείας.
Το 2ο είναι εξαιρετικό.Καλύτερα ήταν.Το έχουν κάνει απίστευτα κουραστικό.Χώρια ότι επίσης βγαίνει 3 και του κούκου.
Κανεις λαθος. Εν αντιθεσει με τα σημερινα shounen το hajime no ippo βγαινει καθε εβδομαδα. Μια φορα απο τη μερα κυκλοφοριας του δεν εβγαλε τευχος και στο επομενο ζητηΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Αργει γτ τα scanlation group περιμενουν να βγουν μπολικα για να τα μεταφρασουν. Και οσο για το τραβηγμα οταν εχεις να δειξεις τοσους μποξερ, λογικο ειναι να τραβαει αρκετα. _________________
Posted: Sat Aug 24, 2013 11:01 am
Post subject:
Nausicaä of the Valley of the Wind, Part II ??
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Miyazaki δήλωσε ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να φτιάξει δεύτερο μέρος αλλά είναι ανοιχτός σε κάτι τέτοιο.
Θα μπορούσε μάλιστα να γίνει από τον σκηνοθέτη του NGE Anno, που επανειλημμένως έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την ιστορία.
Αν γίνει ποτέ, αναρωτιέμαι πώς θα βγει...
Ελπίζω να μη χαλάσει την εικόνα που έχω για το πρώτο... _________________
Posted: Fri Aug 30, 2013 4:55 pm
Post subject:
Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές στο φετινό Scotland Loves Animation
nothing too fancy αλλά δεν είναι και άσχημα.
περισσότερα εδώ και εδώ
ωστόσο.... ποιος κάνει στάση στο Εδιμβούργο ως μέρος του Ευρωπαϊκού του τουρ?
Ο Μακότο μας!
Και που θα κανονίσω να βρίσκομαι εγώ Πέμπτη 17 Οκτώβρη?
Στο Εδιμβούργο!
χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ! _________________ My MAL List
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum